O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Stará kopana studna jako nádrž na vodu
Prosím o radu, nebo navedení kde hledat. Každý další krůček pomůže. Máme pozemek, kde bude nový RD.…
mzezulka
Před 6 lety
1
Střecha pultová
Dobrý den, prosím ukazali by jste mi fotky Vaších pultových střech a jak jste řešili věnec? Děkuji
klikenka
Před 6 lety
10
Terasové vs. balkonové dveře
Dobrý den, byl jsem ve firmě se podívat na okna a terasové dveře a moje otázka jde hlavně na ty dv…
tulda27
Před 6 lety
8
Predokenni rolety - ovladani
koupili jsme domek, kde jsou smerem k jihu predokenni rolety, v interieru pak kouka jenom snurka, r…
total
Před 6 lety
1
Hliníková pergola Olomoucký kraj
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenost s firmou ALUMINPER s.r.o Chceme teď na p…
lto007
Před 6 lety
4
Roman Šudák stavební práce, R.Š. plus monolity. POZOR!
Re: Roman Šudák, IČO: 02233665, vystupuje i pod R.Š. plus monolity Bohužel jsem si na naší stavbu …
antonie966
Před 6 lety
1
Zámkovka na terase
Ahoj, mate nekdo polozenou zamkovku i na terase za domem? Z terasy bychom rovnou presli na chodnice…
jarunkap
Před 6 lety
4
Inspirace předzahrádka-jaký tvar?
Plánujeme pomalu předzahrádku uprostřed trávníku. Budu vděčná za inspirační fota, jelikož řešíme i …
lindaaa10
Před 6 lety
1
sponzor fóra
AlcaPLAST - odtokové žlaby do sprchy
Dobrý den. S manželem momentálně uvažujeme nad koupí odtokového žlabu od AlcaPlast. Máte s ním někd…
hbboy
Před 6 lety
5
Bungalov 5+KK+2G
Dobrý den, našel jsem zde jeden projekt uživatele co si kreslil sám, vše se nám celkem zamlouvá, j…
bayt
Před 6 lety
12
Zkušenosti s renta365
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s pronájmem nemovitosti pres renta365? Jejich služby jsou lákavé,…
efendy001
Před 6 lety
1
Poradíte prostriedok na leštenie nerezového digestoru?
Ahojte, prosim, poradte mi nejaky fakt dobry prostriedok na lestenie nerezoveho digestoru-(kominove…
nicmat
Před 6 lety
1
2
...
3
63
Rozpočet projektu
Zdravím, ráda bych se poradila. Poptali jsme několik projektantů - zaslali mail a obratem čekali ně…
dave_91
Před 6 lety
11
Skleněná stěna ve sprchovém koutu ke stropu - ano či ne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak máte řešené sprchové kouty, když tam máte skleněnou stěnu? Bud…
warflyer
Před 6 lety
31
Zasunovaci dvere
Ahoj... jaky mate nazor na zasouvaci dvere? Moc by se mi libily dvoukridle do obyvaku... mam rada o…
ptjj
Před 6 lety
22
Zrcadlo do holčičího pokojíku
Ahojky prosím vás nevíte kde bych sehnala toto zrcadlo je to maskérské ale stačilo by mi i podobné …
jakuda
Před 6 lety
7
Rekonstrukce bytu - na co si dát pozor?
Ahoj, plánuji koupi bytu, vzhledem k mým finančním možnostem se bude jednat nejspíš o 1+1 a výměře …
barbaressa
Před 6 lety
3
Bramac tegalit star zinkove seda
Radi bysme svetle sedou strechu pro sklon 25st. Zatim nam z toho nejlepe vychazi tato(v nazvu), ako…
miravom
Před 6 lety
10
Dvojdomy od Brand RHS - Králův Dvůr
Dobrý den, bydlí tady někdo prosím v dvojdomku od této společnosti? Zvažujeme koupi v poslední …
angie88
Před 6 lety
4
Přesah hydroizolace na soklu
Dobrý den.Mam dotaz ohledně hydroizolace. Chystám se dělat sokl a v některých místech mi izolace a …
lto007
Před 6 lety
16
Jak jste řešili překlady na vetší rozpony u VPC?
Ahoj všem, jak jste prosím řešili překlady na větší rozpony u VPC 175mm? Nad 3m HS portál potřeb…
shveecko
Před 6 lety
22
Plná moc při žádosti o hypotéku
Ahoj všem :-) Prosím, žádal někdo o hypotéku s plnou mocí? Manžel odjíždí na delší dobu služebně p…
kekita
Před 6 lety
6
Možnosti vytápění novostavby - NED
1. možnost - nepůjdu do dotací Nilan VP 18 K - 135 000 Přímotopy - cca 20 000 Tato možnos…
radim2015
Před 6 lety
23
Dvirka Trachea
Jakou mate zkusenost s touto znackou dvirek?
kattyd
Před 6 lety
5
Má někdo zkušenost s firmou mobile-poit?
Líbí se nám mobilní dům od nich.. ale když jen cetr recenze tak nic moc ;/ jsou z roku 2014..rád by…
matej23
Před 6 lety
1
Popraskaná základová deska
Svépomocí jsme minulý týden dodělali základovou desku. Po vylití jsme ještě ten den večer zalévali …
sarkatr
Před 6 lety
9
Rohové zatemnění oken
Prosím o radu, jak si poradit s rohovým oknem a jeho zatemněním, ráda bych měla jak záclony, tak ne…
jakuda
Před 6 lety
5
Máte zkušenosti s firmou myslík.cz?
Hledáme ve středních Čechách kvalitní firmu na rekonstrukci bytu v bytovce.Narazili jsme na firmu p…
janicka2323
Před 6 lety
4
Podbití přesahů střechy - jaký způsob?
Chtěl bych se zeptat jaký způsob podbití přesahů valbové střechy je dle Vás nejlepší zvolit, v příp…
rd_kos
Před 6 lety
1
2
35
Prosím o doporučení firmy na rekonstrukci bytu v Brně
Ahoj, nemohl by mi prosím někdo ze zkušeností doporučit šikovnou partu řemeslníků nebo firmu na ko…
benyto
Před 6 lety
1
1
2
…
437
438
439
440
441
…