O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dekorační obklad za kuchyňskou linkou, máte někdo?
Ahoj, máte někdo v kuchyni obklad s nějakým nevšedním dekorem? Např. patchwork apod. Jestli můžu po…
sabcav
Před 6 lety
4
Sháním levného projektanta
Doporučí mi někdo levného projektanta na vyhotovení projektu na malý domek 3+1 do 80m2 (vyřízení na…
michalvagner
Před 6 lety
17
Kuchyn do L Ikea
Ahojte. Mate nekdo kuchyn do L z Ikea? Ted montujeme a nevime si rady s vrchnimi skrinkami v tom ro…
barbaressa
Před 6 lety
1
Třmínky
Zdravím Vás, co si myslíte o těchto trminkách na věnec http://m.armovani-trminky.cz/products/strmie…
zubr487
Před 6 lety
7
Cena zdiva za m3?
Dobrý den, chci se zeptat na kolik vás vyšel m3 obvodového zdiva... Prorfix, Ytong, Porotherm atd a…
zubr487
Před 6 lety
13
Senosan prosíííím
Ahojky prosím máte někdo zkušenosti se senosanem jak jste spokojeni? Neloupe se a údržba? Nemáte ně…
zmrz_lina
Před 6 lety
2
Styk střechy a zateplené fasády
Zdravím, prosím o Vaše zkušenosti, nápady. Stavím patrový dům se sedlovou střechou, kdy patro j…
daidalos44
Před 6 lety
2
Nevydane zbozi z vydejniho skladu Ikea
Dobry den! Koupili jsem kuchyn od Ikea. Vyzvedavái jsme si ji ve vydejnim sklade. Celekm to bylo 96…
japona
Před 6 lety
10
sponzor fóra
Senvičové zdivo vysypané perlitem - zvětše í stavebního otvoru
Chceme vyměnit obývákové okno 150x150 cm za balkonové dveře 150x240 (90x240 dveře plus zbytek fix).…
petank
Před 6 lety
7
Plochá střecha svépomocí
Ahoj, Pomalu se dostavame do faze, kdy je potreba resit nasi plochou strechu. Rozeslal jsem popt…
shveecko
Před 6 lety
1
Folie, lamino nebo acryl?
Dobrý den, konečně se dostávám od papírů k realizaci své vysněné kuchyně :-) Jsme teď ve stádiu v…
zmrz_lina
Před 6 lety
11
Ikea kuchyn - nevydane zbozi z vydejniho skladu
Dobry den! Koupili jsem kuchyn od Ikea. Vyzvedavái jsme si ji ve vydejnim sklade. Celekm to bylo 96…
barbaressa
Před 6 lety
1
Montáž kuchyně před / po podlaze
Ahoj vsem, mame dilema ohledne pokladky click vinylove podlahy na lepenou podlozku. Po precteni vse…
tezzzy1
Před 6 lety
3
Dřevěná nebo plastová okna do novostavby
Prosím už dlouho řešíme okna - máme 4 m HS portál a ten kvůli splnění technických parametrů NZÚ mus…
jakuda
Před 6 lety
10
Příprava vody na podomítkový systém baterie ve sprše
Dobrý den, ráda bych viděla fotodokumentaci postupu přípravy na podomítkovou baterii ve sprše. Poku…
zubr487
Před 6 lety
2
Floor Forever Dub Firenze
Dobrý den, nemáte prosím někdo položenou tuto podlahu? Jste s ní spokojeni? Díky S.
soptinda
Před 6 lety
3
Negativní energie/duch v domě?
Ahoj. nechci působit jako blázen nebo šílenec,prosím nekritizujte... dnes jsem měla strašně divný i…
petta33
Před 6 lety
30
Jaký je postup pro natažení lepidla s perlinkou na sokl?
Dobrý den.Prosim o radu.Chceme si sami natáhnout lepidlo a perlinku na zateplený sokl novostavby al…
boert
Před 6 lety
14
Nefunkční spotřebič z důvodu špatné montáže - poraďte
Blbne nám varná deska v kuchyni, kterou jsme reklamovali u výrobce. Bohužel nám bylo řečeno, že blb…
jaasminka
Před 6 lety
1
Zkušenost s firmou Furud a dřevostavbou v Herinku?
Dobry den. Zakladam toto forum, kde bych se chtel podelit o zkusenosti s firmou Furud potazmo Li…
naku
Před 6 lety
1
2
56
Uspořádání spotřebičů v kuchyni
Ahoj, příkládám fotku naší budoucí kuchyně a zároveň prosím o radu s uspořádáním. Nemůžu se rozh…
jarin1
Před 6 lety
16
Velikost dvojumyvadla
Ahoj, prosím radu zkušenějších. Nemůžu se rozhodnout, jestli dát do koupelny dvojumyvadlo 100 nebo …
jaroslav1987
Před 6 lety
4
Rozložení koupelny
Prosím o Váš názor. Máme v projektu docela malou koupelnu 5,55 m2 a potřebujeme do ni dostat sprcho…
michalkamisa
Před 6 lety
1
První výmalba bez penetrace
Dobrý den, chystáme se poprvé malovat. Štuky byly udělány v dubnu. Malíř nám nyní, při prvním ma…
jancu01
Před 6 lety
5
Vinyl v koupelně - zkušenosti po letech
Zdravím, prosím ty z vás, kteří mají už nějaký rok vinyl koupelně, o vaše zkušenosti. Zajímá mě sta…
sviva
Před 6 lety
4
Interiérové dveře od společnosti Vekra (Window Holding a.s.) - zkušenosti
Dobrý den, zvažujeme koupi interiérových dveří a rozhodujeme se mezi dveřmi od společnosti Vekra (W…
saraai
Před 6 lety
17
Zvýšený strop x jakou velikost oken zvolit?
Stavíme dům a budeme mít zvýšené stropy - dole 285 cm, nahoře 260 cm. Jak vysoká francouzská okna d…
mojebydleni
Před 6 lety
17
Demolice RD a stavba nového na jiném místě
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost/radu? Na pozemku máme starý RD, který je v havarijním stavu …
dave_91
Před 6 lety
15
POMOC stavební uzávěra - výjimka pouze při souladu s připravovaným ÚP
Dobrý den, bohužel jsme se dostali do situace, kdy uvítáme každou radu a zkušenost. Půl roku zpět…
zofkaaz
Před 6 lety
11
Zavěšení palubek na hurdiskový strop na I-nosníky
Zdravím, budu obkládat strop palubkama. Stropní nosníky jsou I 160, nosné zdi jsou od sbe vzdáleny …
petank
Před 6 lety
2
1
2
…
435
436
437
438
439
…