O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dětský pokoj - nábytek KOLEKCE CITY
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s kolekcí dětského nábytku CITY a jak…
olccca
Před 6 lety
1
Cena fasády?
Kolik kdo platil za fasádu?Máme 145 metrů a nataženo jednou v lepidle.Tak nam jde o to ještě to jed…
skochovi
Před 6 lety
1
Uspořádání koupelny
Prosím o názor případně rady, jak lépe uspořádat koupelnu. S rozměry místnosti již lze hýbat jen mi…
grftz
Před 6 lety
2
Rekonstrukce domu - odhad ceny
Zdravím, uvažujeme o koupi starého domečku za Prahou, který by se musel v dohledné době (odhadem…
vikiviki1
Před 6 lety
2
Bungalow 5+kk s příjezdem z jižní strany.
Zdravím, koupil jsem teď pozemek a přemýšlím nad projektem, tohle je první verze, co mě napadla. …
dave_91
Před 6 lety
6
Pomoc s kuchyní
Ahoj všichni, konečně jsme dostali z truhláře vizualizaci kuchyně. Prosím o kritiku, rady a připomí…
lulii
Před 6 lety
11
CorTen v zahradě
Na zahradě budeme realizovat terasy a jedno z řešení opěrných zdí, které mě esteticky a na první po…
sviva
Před 6 lety
1
Engoba vs. glazura, jaká je životnost?
rozhodujeme se pro střešní krytinu..poradíněkdo..
skunkos
Před 6 lety
1
2
36
sponzor fóra
Protiskluzové pásky do sprchy
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na zkušenosti s protiskluzovými páskami do walk-in sprchového …
pavelkrupa
Před 6 lety
2
Navržení zahrady podle fotek od zahradního architekta
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s navržením zahrady od zahradního architekta tak, že jste m…
linee
Před 6 lety
9
Návrh a rozvržení kuchyně
Zdravím střecháčci, mohli byste mi, prosím, poradit s rozvržením kuchyně? Představa je taková, že…
verunky
Před 6 lety
3
Dům do 140m podlahové plochy včetně kotelny
Kdo máte nebo se chystáte stavět? Dům bude určitě patrový kvůli velikosti pozemku+bude garáž. Jak m…
skunkos
Před 6 lety
9
Vchod z jihu?
Zdravím, koupil jsem zasíťovaný pozemek 339/104.Šířka 21 m . Příjezd je bohužel z jižní strany. Mát…
mojebydleni
Před 6 lety
17
Betonová stěrka svépomocí - zkušenosti
Dobrý den, dělal si někdo štěrku za kuchyňskou linku svépomocí? Jak to šlo a jak se to chová po čas…
alzzzbeta
Před 6 lety
2
Bílá stěrka na krb
Hezký den, chystáme se dodělat krb a rádi bychom použili betonovou stěrku, nebo nějakou jinou omyva…
alzzzbeta
Před 6 lety
2
Plochá x pultová střecha
Hezký den, rozhodujeme se mezi pultovou a rovnou střechou. Chceme pasiv, 2 plnohodnotná patra, pů…
jakuda
Před 6 lety
5
Rodinný dům Face Gservis.cz
Dobrý den, stavěl tu někdo rodinný dům Face z Gservisu? Zajímalo by mě z čeho jste postavili a na k…
hoskyn
Před 6 lety
2
Kuchyně - vaše inspirace, né bílou
Prosím, kdo máte kuchyni, ale aby tam nikde nebyla bílá, už je jich tolik, že se mi to nelíbí (nic…
vercajano
Před 6 lety
1
2
33
Malá, ale šikovná kuchyň - jak máte vyřešené?
Ahojky, mohla bych poprosit o radu těch co bydlí v bytech/malých domech jak máte vyřešenou kuchyň ?…
jenies
Před 6 lety
6
Návrh koupelny. Jak barevně uspořádat obklad/dlažbu?
Dobrý den, nechala jsem si vyhotovit návrh koupelny. Požadavek na obklad/dlažbu byla kombinace bílé…
jenies
Před 6 lety
18
Jaká je to prosím květina ?
Dobrý den, nevíte někdo, co je to za květinu? Děkuji.
alikc
Před 6 lety
2
Indukce - flexi zóna - ano či ne?
Přeji hezký den, vybírám si indukční desku a mám na vás otázku - flexi spojení varných zón - ano ne…
za_bu_ska
Před 6 lety
12
Malá kuchyň do malého domku
Pěkné odpoledne, prosím, měl byste někdo nápad jak uspořádat kuchyň malém domku? Měla jsem představ…
danielacz
Před 6 lety
3
Názor na projekt menšího bungalovu 4kk
Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor, na prvotní verzi projektu obdelníkového bungalovu.…
aklokin25
Před 6 lety
1
2
...
3
63
Hledáme sousedy - Středočeský kraj - Praha východ
Dobrý den, hledáme sousedy. Líbí se nám stavebí pozemek cca 30 km od Prahy, dobrá dostupnoust aut…
adla123
Před 6 lety
3
Zpětná klapka
Dobrý den prosím existuje zpětná klapka do vodorovného potrubí? Potřebujeme to jak k větrákům tak k…
lukoid
Před 6 lety
6
Máte zkušenosti se skleněnou pracovní deskou?
Máme skleněný obklad a naprostá spokojenost. Údržba, vzhled, supr... Jak je to ale se skleněnou pra…
luciifer
Před 6 lety
2
SOS Kuchyně :)
Prosím o pomoc. :-| :-| Nevím si rady, nemám zkušenost. Vybírám dekor kuchyně s obývací stěnou, nev…
ptjj
Před 6 lety
11
Zedník UH a okolí?
Dobrý den, zjišťuji informace. Děláme rekonstrukci patra, která samozřejmě zahrnuje i nové omítky…
petuleh_
Před 6 lety
1
Kontrola stavebního úřadu
Soused asi běhal s metrem kolem baráku... a tak nás nahlásil že máme posunutí umístění domu - posun…
bamak
Před 6 lety
20
1
2
…
434
435
436
437
438
…