O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Půdorys obývacího pokoje, jak vyřešit?
Prosím poraďte řeším dilema s rozmístěním nábytku. Kupujeme RD kde jsou již hotová okna i fasádá al…
noemi77
Před 6 lety
16
Doporučíte projektanta na RD
Dobry den, chci se poptat, jestli by jste mi nedoporucili projektanta okoli Jablonec nad Nisou, Mni…
andybrys
Před 6 lety
3
Jak vypadá oboustranný dekor oken, kde je po otevření profil bilý?
Prosím, jak vypadá oboustranný dekot oken, kde po otevření je profil ale bílý??? chceme nadstardant…
davex
Před 6 lety
15
Montáž kuchyňské linky - je to v pořádku?
Dobrý den, montují nám novou kuchyň. Pověsili nám skříňky od kraje 2 cm, s tím, že jsou křivé zdi a…
slunecko123
Před 6 lety
3
Stavil jste někdo dům s firmou Dřevostavby Bidlo?
Uvažujeme o výstavbě dřevostavby a zaujala nás firma Dřevostavby Bidlo sídlící v Čelákovicích. Máte…
janmcfly
Před 6 lety
1
Ozvučení domácnosti
Zdravím, řešili jste někdo aspoň trochu inteligentní ozvučení domácnosti? Laicky řečeno (vůbec tomu…
bayt
Před 6 lety
4
Kuchyně navrh
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Návrh kuchyně už mám delší dobu. Ale teď před realizací bych v n…
verunky
Před 6 lety
5
Stavebni povoleni
Ahoj nema nekdo prosim aktualni info o delce doby schvaleni stavebniho povoleni? (Lokalita okres b…
dave_91
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Vyber robotickeho cistice oken
Dobrý den, máte někdo zkušenost s Robotickým čističem oken? Děkuji
hanjoch
Před 6 lety
3
Profivoda
Nekdo prosim zkusenost s firmou na vrt studny Profivoda?? Dekuji mooooc
urbanovic
Před 6 lety
1
Neukázněná sousedka
Jak "dokopat" sousedku k tomu,aby uklidila na našem pozemku,který s tím jejím sousedí, ostříhané vě…
asistent
Před 6 lety
1
2
40
Stále stížnosti sousedů
Sousede podepsali souhlas s RD. Akorát je baví asi podávat stížnosti na úřad. A tak začalo prvně že…
demolitionman
Před 6 lety
18
Jakou minerální vatu?
Ahoj, chystám se zateplovat strop vazníkové střechy a hledám vhodnou vatu. Můžete nějakou doporuč…
panlorenc
Před 6 lety
11
Candy nebo Beko
Dobrý den, můžete mi napsat zkušenosti s těmito dvěma značkami?? Máme nabídku na vybavení kuchyně k…
doog
Před 6 lety
23
Sádrokartonové podhledy pro elektroinstalaci v panelovém bytě
Dobrý den, aktuálně řeším rekonstrukci našeho nového bytu v panelovém bytě. Pozval jsem si elektri…
panlorenc
Před 6 lety
13
Značka Aqualine
Dobrý den, Ráda bych se zeptala zda někdo nemáte recenze na značku Aqualine( baterie, WC, sprchy) …
kocanda123
Před 6 lety
3
Kam s dřezem a varnou deskou?
Ahoj, jak byste usporadali drez a varnou desku? Bud podobne jak je v projektu, tedy ,,za sebou,, ne…
luj89
Před 6 lety
24
Nedostaneme stavební povolení, pokud nevybudujeme veřejně prospěšnou komunikaci
Dobrý den, prosím,o Vaše rady a případné zkušenosti. Vlastním pozemek,na kterém s přítelem plánujem…
6miska4
Před 6 lety
16
Truhlář/stolař středočeský kraj, Praha-Západ
Ahoj, hezký den, můžete doporučit truhláře/stolaře ideálně v okolí Praha-Západ? Máte zkušenosti nap…
t_makovice
Před 6 lety
1
Databáze obecních pozemků
Vybíráme vhodný pozemek na stavbu domu a už několikrát jsme narazili na to, že v nějaké vesnici je …
katkamor
Před 6 lety
4
Bezpečnost, chytrá domácnost a jiné vychytávky
Stary dum po castecne rekonstrukci, jake vychytavky + bezpečnostní prvky muzete doporucit? Mame za…
zmrz_lina
Před 6 lety
18
Truhlář v okolí Uherského Hradiště
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda znáte nějakého truhláře nebo nějakou firmu, která by udělala…
zuzka0011
Před 6 lety
10
Směna pozemku s SPU
Nemáte prosím někdo zkušenost se směnou pozemku se státem? Máme k dispozici pole ve stejném katastr…
katkahynk
Před 6 lety
8
Čekat na tento pozemek nebo je to marný?
Dobrý den, zajímá mě jestli nemáte někdo podobnou zkušenost nebo co si o dané situaci myslíte. Moji…
katkahynk
Před 6 lety
12
Tepelné čerpadlo NORDline + solární trubicový kolektor
Nazdárek stavebníci, dávál jste někdo TČ vzduch - voda NORDline? Zkušenosti, revize, poruchy, oprav…
medunovi
Před 6 lety
1
Návrh kuchyně ve tvaru L - vaše připomínky
Zdravím, ráda bych věděla Váš názor na návrh kuchyně ve tvaru L. Je možné to řešit i jiným způs…
verunky
Před 6 lety
7
Malý pokoj 6,5 m - ano či ne?
Chtěla jsem se poradit, máte zkušenost s tak malým pokojem ( 6.5 m čtver.)pro 10 leté dítě, je to p…
tulda27
Před 6 lety
30
Bungalov o 200-250 m2 - jaké máte náklady na bydlení?
Prosím všechny, kdo mají novostavbu bungalovů o min. ploše 200m2, kdyby mohli napsat průměrné nákla…
maximsoon
Před 6 lety
8
Okna Gealan odstín Bergkiefer, nemáte někdo?
Zdravím vás, prosím nemáte někdo doma okna Gealan v odstínu horská borovice? Nebo jste je třeba u n…
lesla
Před 6 lety
5
Firma po podepsání smlouvy navýšila cenu - je to ok?
Dobrý den, prosila bych o radu, jak se zachovat v situaci, kterou nyní řešíme. V září 2018 jsme pod…
saruskas
Před 6 lety
16
1
2
…
432
433
434
435
436
…