O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Antracitový dekor oken a dveří - zkušenosti
Dobrý den, předem se omlouvám, že zakládám další diskuzi na téma antracitových oken a dveří, (ano…
ansgy
Před 6 lety
8
Územní plánování - lhůta pro vyjádření a žaloba?
Dobrý den, asi nejsme jediní, kdo čeká na vyjádření z Odboru územního plánování (vše díky novele …
zmrz_lina
Před 6 lety
1
2
51
Návrh na vklad do KN - doba přepisu
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli má katastr stanoveno do kdy musí udělat přepis? 31.7. Jsme vl…
barub
Před 6 lety
13
Firma na betonový bazén s folií
Dejte prosím tip na firmu, která staví betonové bazény s fólií. Uvítám konkrétní zkušenosti. Děkuji.
jane_n
Před 6 lety
1
Betonový přefabrikovaný sklep - teplota/zapuštění
Plánujeme příští rok udělat sklep z tohoto - https://prefabet-beton.cz/prefabrikovane-sklepni-segme…
viados
Před 6 lety
3
U bytu není společenství vlastníku jednotek, komu se platí příspěvek?
Požádali jsme (asi jako jediní) o převod z družstevního bytu do osobka. Bude provedeno na konci rok…
biedronca
Před 6 lety
31
Odvětrávání z WC a koupelny v rámci rekuperace
Hezký den, chtěl bych se zeptat, jak máte řešeno odvětrávání (odtah) z WC a koupelny v rámci rek…
davex
Před 6 lety
9
Rozpor mezi projektem a umístěním studny
Zdravím, Konečně mi dorazila veškerá povolení a čeká mě zhotovení vrtu. Ovšem při procházení proj…
skunkos
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Podlahové kúrenie...
Chcem v rámci podlahové kúrenia inštalovať do podlahy systémovú dosku zn. Rehau varionovú 11 mm a m…
zubr487
Před 6 lety
16
Oprava omítky, prosím o radu
Zdravím, prosím o radu ohledně obnovy stěny po sklepání starých (25+) dlaždic. Původně jsem byl (v …
awakened
Před 6 lety
12
Mineralni izolace strechy - desky, nebo role? Umisteni parozabrany?
Ahoj, chtela bych poprosit o radu, zda je lepsi na klasicky krov, kde bude izolace mezi a pod krokv…
jani_ha
Před 6 lety
1
Zkušenosti s Nilan Compact (vytápění domu)
Dobrý den, hledáme rekuperaci do rodinného domu, 160 m2, dvě nadzemní podlaží, novostavba. Zamlouv…
zubr487
Před 6 lety
2
Krbová kamna a bezpečnost
Zdravím, Měla bych dotaz, pořídili jsme dům novostavbu (itong) tak jak seděl a ležel, tzn.nestavel…
emila22
Před 6 lety
13
Lze rezervační poplatek čerpat z hypo?
Ahojky, prosím máte někdo zkušenost jestli, lze rezervační poplatek čerpat z hypo? Hypo řeším…
zofkaaz
Před 6 lety
26
Návrhy kuchyně
Dobrý den, měla bych na Vás prosbu týkající se návrhu kuchyně. Bude spojena s jídelnou a obývac…
verunky
Před 6 lety
8
Jak zařídit koupelnu v paneláku?
Ahojda všem , chtěla bych Vás strašně moc poprosit o vaše rady , nápady ,zkušenosti , popřípadě na…
bjorten
Před 6 lety
10
Cena parket i s pokládku
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na kolik vás vyšla podlaha z parket i s pokládkou a kolik m2 jste …
jjanabbohmova
Před 6 lety
1
Kuchyně Ikea - pracovní deska, posuvy na myčku Bosh
Dobré odpoledne, nemáte někdo prosím reálnou fotku pracovní desky Ekbacken se vzorem dub světlý? A…
ivca_ch
Před 6 lety
1
Přepažení místnosti
Dobrý den, budeme se se synem stěhovat do velkého bytu 2+1 a v rámci obýváku si chci část místnosti…
jaroslav1987
Před 6 lety
8
Rozmístění zásuvek a vypínačů
Ahojky, Navrhuji rozmístění zásuvek a vypínačů po domě. Máte nějaké rady kam ještě přidat nebo j…
davex
Před 6 lety
1
2
41
Barva roletek
Zdravím, prosím,kdo máte laděný interier dřevodekor podlaha+ bílá kuchyn a nábytek,jakou barvu za…
pagulka09
Před 6 lety
1
Dodavatel elektřiny po dobu stavby
Zdravím všechny stavitele, můžete nám prosím poradit dodavatele elektřiny po dobu stavby a samoz…
slabici
Před 6 lety
6
Topeni
Dilema. elektrické nebo teplovodní podlahové vytápění klady a zápory. Děkuji.
travas
Před 6 lety
4
Měření termokamerou podlahové topení
Dobrý den. Máme dům před kolaudací a dle našeho stavebníka ,je naše podlahové topení vodní ,zapnut…
travas
Před 6 lety
13
Podlaha Fatra Thermofix - máte ji někdo doma?
Zaujala mě vinylová podlaha Fatra Thermofix... U nás ve městě je nová prodejna, takže mají zaváděcí…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
1
2
55
Umístění baterií - zvuk tekoucí vody ve vedlejší místnosti
Dobrý den, máme koupelnu umístěnou vedle ložnice. Jde mi teď o rozmístění umyvadla a sprchy, a t…
kuba262
Před 6 lety
5
Cosmotherm e
Prosím, prosím, kdo má tento kotel pro podlahové vytápění....?
zubr487
Před 6 lety
3
Barva oken k šedé střeše
Dobrý den, budeme mít tmavo šedou plechovou střechu, fasáda něco úplně světlého, buď bílá nebo s…
mardaren
Před 6 lety
1
Problém s elektrokotelem
Ahoj, mame kotel - Elektrokotel CosmoTHERM E a nevím proč ale chci aby topil například na 35 C ake…
rebut
Před 6 lety
3
Ruční sádrové omítky - rychloomítníky
Lze v tenkovrstve sadrove omitce nechat rychloomitniky - 6mm (z pvc, popr. z oceli), aniz by po zas…
rd_kos
Před 6 lety
13
1
2
…
430
431
432
433
434
…