O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zasypání příkopu na obecní náklady
Zdravím všechny pod modrou střechou! =) Před pozemkem, kde chci stavět, mi vede příkopa, kde půvo…
davex
Před 6 lety
2
Dva druhy fasády
Zdravím máte někdo na domě dva druhy fasády ? Můžete nejlíp poslat fotku stačí do zprávy. Máme na d…
smajlik345
Před 6 lety
1
Umisteni skleniku
Zdravim, prosim o radu ohledne umisteni skleniku... nejdriv jsem ho chtela na stranu k sousedum (vi…
gaginaa
Před 6 lety
4
Vzhled zadni strany betonoveho plotu
Zdravim, nemate prosim nekdo tuto zadni stranu betonoveho plotu? Zajima me, jak vypada v realu.. ja…
gaginaa
Před 6 lety
1
Příjezdová cesta k budoucí stav. parcele - manipulační plocha a aktuálně požadovaná šíře- je to ok?
Dobrý den, mám otázku na kterou se mi aktuálně zatím nepodařilo najít odpověď, tak třeba mi s tí…
andyova
Před 6 lety
13
Podlaha - lino nebo vinyl
Dobrý den, prosím o radu. Budeme mít podlahové topení. Je lepší vinyl (pokud ano tak jaký? tloušťka…
skunkos
Před 6 lety
7
Pasivní bungalov 200m2 do 4,5mil. svépomoci
Dobrý den, jsme úplně na začátku, teprve před koupí pozemku a plánuji vše promyslet a podchytit již…
davex
Před 6 lety
1
2
33
E-shop Mobler nábytek - zkušenosti
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s nábytkem z eshopu Mobler? Jde mi hlavně o židle. Děk…
jarda382
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Okno nad linkou, jaký máte systém otevírání?
Ahoj, nevim, kam dotaz zahrnout, ale soupla jsem ho do kuchyni :-) Chci se zeptat... vy co mate okn…
stazina1
Před 6 lety
13
Vyhovuje vám spíše trouba pod deskou, nebo ve výšce?
Mám nyní troubu ve výšce a zvažuji, jak bych ji měla do budoucna. Dost často připravuji manželovi j…
verunky
Před 6 lety
7
HS portál - jaké žaluzie (rolety)
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jaké máte stínění na posuvných oknech HS portal ? Chceme mít všude s…
davex
Před 6 lety
4
Řízení o odstranění stavby, popřípadě soud
Nekdo zmenil umisteni stavby? treba o 0.5m vlevo? aniz by udelal dodatecne povoleni stavby? a nasl…
geodett
Před 6 lety
1
2
...
3
64
Bungalov 5+kk Gservis Basanti 5J - prosím o názor
Prosím o názor na projekt Basanti 5J od Gservisu https://www.gservis.cz/projekty-rodinnych-domu/…
petrk77
Před 6 lety
7
Stůl z vlastního dřeva - zkušenosti
Ahoj, nechával jste si někdo vyrábět nábytek z vlastního dřeva? Je to realizovatelné a vyplatí se t…
noemi77
Před 6 lety
12
Řadová dřevostavba - zkušenosti
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat těch, co bydlí v řadové dřevostavbě, jak se Vám bydlí? Ideálně od…
jarda82
Před 6 lety
5
Zateplení chatky
Dobry den, dokazal by mi nekdo od oka vystrelit kolik by zhruba stalo zatepleni drevene chaty 31m2 …
urbanovic
Před 6 lety
1
Dispozice bytu a možné změny
Zdravím, koupili jsme byt na papíře, zatím můžeme zasahovat do dispozice. Udělali by jste něco jina…
carpatia
Před 6 lety
18
Cena za omitky
Dobrý den, necháváme si dělat omítky - cca 200 metrů čtverečních, jde o přípravu podkladů (oskraba…
panlorenc
Před 6 lety
2
Projekt a tip na projektanta na Liberecku
Dobry den, prosim o doporuceni projektanta na liberecku :-) a prikladam nasi predstavu jen tak na p…
andybrys
Před 6 lety
5
Tip na dřevostavby nebo zděné baráky na klíč ve Zlínském kraji
Určitě už tady takový dotaz byl, ale zajímalo by nás, zdali někdo nemá dobré reference na firmy ve …
petrosi
Před 6 lety
1
Oprava stávající kanalizace na území obce
Dobrý den, budu ráda za každou radu. Víc hlav víc a ví a poradí. Před stavebním povolením si ČEVAK …
ivcamar
Před 6 lety
2
Domací květiny - napadené škůdcem, co s tím?
Ahoj, zrovna jsem cerstve objevila skudce na velke dracene. Nevite co to je a co s tim? Nerada byc…
gepe
Před 6 lety
15
Příčky v RD - poradíte
Zdravím, chtěl bych poprosit o radu, zda změnit nějak příčky v RD. Převážně se ptám na 2 dětské …
jarin1
Před 6 lety
6
Pokovená okna a zrcadlové fólie na okna - recenze
Ahoj, resime okna v dome a v diskuzich jsem nenasla nfo, ktere potrebuji. Proto prosim o radu. …
brick24
Před 6 lety
24
Elektrické topné kabely - zalévali jste anhydritem nebo betonem?
Ahoj, ti co je máte, můžete mi prosím sdělit jestli jste je zalévali do podlahy anhydryt nebo beto…
heryna
Před 6 lety
15
Centrální vysavač - hadice ve zdi vs. hadice zvlášť
Mohu požádat o zkušenosti, jsme ve fázi před přípravou rozvodů na centrální vysavač a musíme se roz…
tinabla
Před 6 lety
1
2
40
Tip na živnostníka nebo stavební firmu - základová deska Frýdek-Místek
Dobrý den, máte prosím někdo vlastní tip - zkušenost s živnostníkem nebo firmou, která dělá základ…
lennisek1
Před 6 lety
2
Okno vs. rekuperace ve spíži
Ahoj, je tu někdo, kdo má zkušenosti s rekuperací ve spíži? Nahradí plně okno? Máme spíž navrženou …
awakened
Před 6 lety
18
Výkopy před/ po vydání stavebního povolení
Zdravím, mám dotaz, ohledně výkopových prací před vydáním stavebního povolení. Pokud všechno klapne…
davex
Před 6 lety
5
První náčrt
Ahoj, rozhodujeme se stavět a máme nějakou představu, jak by měl RD vypadat. Prosím o připomínky k …
pepitocz
Před 6 lety
14
1
2
…
431
432
433
434
435
…