O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rozvržení kuchyně - váš názor
Dobrý den prosím o názor na rozvržení kuchyně pro praváka v těchto 2 provedeních. Kuchyň je průchoz…
verunky
Před 6 lety
3
Zplynovací kotle na dřevo, máte někdo zkušenost?
Rekonstruujeme kamenný dům cca 200 let starý a už od začátku řešíme topení, zatím teda na něj ještě…
cirrusa
Před 6 lety
14
Sprchový žlab - postup prací
Dobrý den, mám prosím dotaz ohledně provedení sprchového žlabu, zdali je vše provedeno správně. …
crouch14
Před 6 lety
1
Walk in - zástěna 70 cm
Dobrý den, prosím o radu. Řešíme sprchový kout - má rozměr 120x90 - vyspádovaný, nebude vanička jen…
ptjj
Před 6 lety
19
Kuchyň - ve tvaru písmene C
Prosím má někdo takovou podobnou kuchyn s barem? nejde mi to v ikei udělat.. takže jenom zástěna...…
verunky
Před 6 lety
9
Vinyl Krono Xonic click - el. topné kabely - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto podlahou ve které je již integrovaná podložka?? Máme el. topné …
zubr487
Před 6 lety
6
Nabízím výhodné spolubydlení 3+1 pro ženu s dítětem
Maminka s tříletým synem (já) nabízí ženě s dítětem spolubydlení ve zrekonstruovaném bytě o dispozi…
skliba
Před 6 lety
26
Fasáda dřevostavby, jak se kotví polystyren?
Dobrý den, mohu se zeptat, jak se kotví polystyren fasády v panelové dřevostavbě? Máte někdo zkušen…
skunkos
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Plastová okna a recenze na firmy
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmou Vekra, Winko, Otherm a Bohemia plast? Děkuji za odpověd…
verunkakj
Před 6 lety
1
Máte zkušenost s firmou Okna Bauer z Prachatic?
Máte někdo zkušenosti s firmou okna Bauer z Prachatic?
ptjj
Před 6 lety
6
Okna Salamander bluevolution oboustranný dekor, máte někdo?
Prosím máte někdo tyto okna a oboustrannou barvu? prosím o foto :)
inter71
Před 6 lety
1
6 variant fasády - prosím o komentář
Chtěla bych poprosit o názor, která z návrhu fasád se vám zamlouvá nejvíc, popř. Co byste změnili č…
antoinet
Před 6 lety
16
Vinyl sovereign click (adore regent) versus Disano by Haro
Dobrý den, budu ráda, pokud se mnou budete sdílet zkušenosti s těmito podlahami. Jedná se mi o kval…
verunky
Před 6 lety
2
Rekonstrukce 150. let starého domu
Dobrý den. Ráda bych se zeptala na názor, zda se pouštět do rekonstrukce 150 let starého domu. Dům …
krumpac
Před 6 lety
22
Návrh, co na něj říkáte?
Dobrý den, příští rok se u nás budou prodávat pozemky a s manželem budeme jeden kupovat a já už teď…
zubr487
Před 6 lety
9
Stavební firma - Zlínsko
Ahoj, rád bych se zeptal, zda je tady někdo, kdo v posledních 2 letech stavěl na Zlínsku s něja…
fajfik
Před 6 lety
2
Poškozená dlažba
Dobrý den, v příloze jsou fotky poškozené dlazby, na kterou nám nechtějí uznat reklamaci i přesto, …
doog
Před 6 lety
5
Prasklé drevo
Prosím o radu, objevilo se prasklé dřevo pod střechou prosím o názor zda se něčeho bát nebo co s tí…
boert
Před 6 lety
1
Pomoc s parapety
Prosím o akutní radu, objevily jsme další nedostatek na novostavbě viz.foto a nutně to potřebujeme …
boert
Před 6 lety
1
Názory na bungalov 5+1+2G
Mám za to, že jsem dospěl už ke 100% spokojenosti, takže se ptám ostatních, co si o tom myslíte?
lenkito10
Před 6 lety
1
2
...
...
6
7
203
Dan z nabyti - bytova jednotka v RD
Dobry den, prosim poradte ako to je s danou z prveho nabytia (novostavby) bytovej jednotky v rodinn…
chikiska
Před 6 lety
3
Jak máte velké schodiště? Jaká je obvyklá šířka?
Ahoj, jak máte velké schodiště? Myslím tím prostor, které schodiště opravdu zabírá.. Plánujeme sch…
simurdovie
Před 6 lety
15
Alarm do domu, jaký vybrat?
Prosím o radu ohledně alarmu do bungalovu. Můžete mi někdo poradit jaký vybrat popřípadě firmu z Mo…
martin22212
Před 6 lety
30
Daň z prodeje pozemku
Ahoj mám dotaz, koupily jsme pozemek (zahradu) cca před rokem a máme v plánu ji prodat a koupit sta…
damada
Před 6 lety
20
Topení a rozvody pro RD
Hezký večer, chtěli bychom se zeptat co říkáte na cenu u rozvodů 223.000,– (po domluvě budou nakone…
zubr487
Před 6 lety
12
Barva korpusu skříněk
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Plánuji bílou kuchyň lesk pracovní deska Egger Hamilton a na stěně…
kocanda123
Před 6 lety
5
Koupelnový nábytek na míru s deskou přes pračku a sušičku
Nemate nekdo delany zakazkou nabytek v koupelne nejlepe umyvadlo na desce double s prodlouzenou des…
gagysa
Před 6 lety
6
Pokládka venkovní dlažby v Jihomoravském kraji - doporučení
Zdravim kolegy stavitele, nemate nekdo tip na dobreho dlazdice pro venkovni dlazbu v JM kraji (…
mirekb
Před 6 lety
3
Jaká je cena zahradního architekta?
Prosím o Vaše zkušenosti s cenou za návrh zahrady, včetně vizualizací a osazovacího plánu. Máte něk…
is72
Před 6 lety
23
Smvak zamítnuto - vyřízení ohlášení stavby
Dobrý den, již 3 měsíce podávám už po třetí žádost o stanovisko ohledně vody, pro ohlášku stavb…
anusenka93
Před 6 lety
5
1
2
…
433
434
435
436
437
…