O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vytápění el. topnými kabely
Zdravím všechny, už se tady to téma probíralo několikrát, ale je věčné, takže mě zajímá aktuální…
hanlib
Před 6 lety
4
Máte TČ vzduch voda s kombinací solárních panelů na ohřev teplé vody?
Budeme mít dům s tepelnou ztrátou do 5 kW. Obytná plocha 95 m2 + podkroví, do kterého bude vyvedeno…
specnaz84
Před 6 lety
7
Mšice - co na ně nejlip zabírá?
Letos mam msic nejak vic nez loni... nejen na ibisku ( kde jsou snad vzdycky), ale i na ruzich a ne…
martinairena
Před 6 lety
1
2
37
Fatrafol nebo mapeplan
Zdravím vás. Mám plochou střechu a dostal jsem od firmy dotaz zda chci použít střešní folii fatrafo…
radim83
Před 6 lety
6
Dveře Cag. Jste s nima spokojený?
Máte doma někdo dveře od tohoto výrobce? Jak jste s nima spokojený a máte lamino nebo folii?děkuji …
janmed
Před 6 lety
1
2
45
Odhad ceny topení
Zdravím. Mame v planu dělat nové topeni v bytě 2+1. Máme koupený elektrokotel. Díry do podlahy kudy…
zubr487
Před 6 lety
3
Spotřebiče, jaké vybrat?
Dobrý den, dostala jsem se do fáze výběru spotřebiču do kuchyně. A abych se přiznala, docela v tom …
kocanda123
Před 6 lety
15
Cihlový obklad
Prosím nemá někdo nápad kde dát cihlový obklad aby vypadala fasáda zajímavé pořád nevíme kde cihly …
babun123
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Dřez pod oknem
Zvažuji, zda dát do kuchyně dřez pod okno a nebo tam nechat pouze pracovní plochu. Raději bych tam …
marnikl
Před 6 lety
12
Myčka nebo pračka pod plynovou varnou desku, může být?
Ahoj, potřebuji poradit jak vyplývá z názvu. Může být myčka nebo pračka umístěna pod plynovou varno…
marnikl
Před 6 lety
8
Cihly maji praskliny
Bohužel dodáné nám cihly maji praskliny (viz. přilozené foto). Prosím o názor jestli jsou přípustn…
ptjj
Před 6 lety
9
Jakou znacku interierovych dveri ? Kvalita vs Cena ? Doporuceni ?
Ahoj, chystame sa do rodinneho domu zakupit interierove dvere. Aku znacku by ste doporucili? Vzhlad…
lukoid
Před 6 lety
3
Osvětlení koupelny + chodba
Dobrý den, potřeboval bych poradit jaké osvětlení zvolit a jakou variantu jestli první (1( nebo dr…
milan1965
Před 6 lety
11
Stavba do 25m2 a do 2m od hranice - je třeba projekt?
dobrý den mám 2 roky postavené stání na auto. 6 dřevěných stojek na závitové tyči + sedlová stře…
mitoma
Před 6 lety
7
Výsev trávníku
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo vyséval osivo, aniž by ho zasypával další malou vrstvou subs…
awakened
Před 6 lety
16
Spona kouřovodu
Prosím o radu, kde na internetu by se dala koupit tato spona pro spojení kouřovodu?V našem okolí ji…
boert
Před 6 lety
1
Kolik % vlhkosti má být v montované dřevostavbě?
Dobrý den,může mi prosím někdo napsat,kolik % by měla(nebo mohla) být vlhkost v montované dřevostav…
emila22
Před 6 lety
13
Vady na terase sibiřský modřín - je to takto normální?
Dobrý den všem, na jaře jsme koupili dům, kde je již cca 3 roky položená terasa ze sibiřského modří…
iveta_89
Před 6 lety
5
Postup pokládky dlažby na terasu
Ahoj. Prosím o info jak nejlépe začít s pokládkou betonové dlažby. Dlažba má rozměry 600x300. S pod…
deto_oesya
Před 6 lety
9
Bungalov 270 m2, poraďte s půdorysem
Pěkný den, máme v plánu postavit domeček pro asi pět, šest lidí. Já a manžel a čtyři děti. Tudíž ve…
eliskalatalova
Před 6 lety
6
Soused nechce podepsat výjimku
Dobry den, mam dotaz. Soused nam pred půl rokem, nez jsme zacali resit projekt RD ústně slíbil, z…
panlorenc
Před 6 lety
22
Úpravy terénu
Dobrý den přeji, ráda bych zde požádala o radu, jak nejlépe a pokud možno nejlevněji vyřešit pro…
kaatulka
Před 6 lety
1
Zhodnocení návrhu domu prosim
Zdravím vás všechny, mohl by se někdo kouknout na návrh domu, který jsem obdržela dnes od projektan…
travas
Před 6 lety
17
Vytápění RD
CHystáme se na výstabu RD, klasický obdelníkový bungalov. Zdění Ytong tl 300 mm a polystyren 150 m…
r4d3k74
Před 6 lety
28
Teplovodní podlahové vytápění plus žebřík
Dobrý den, mám dotaz. Máme teplovodní podlahovku ( elektrokotel ) všude v domě, a v koupelnách bud…
gepe
Před 6 lety
1
2
41
Jak to chodí v Ikee s navrhnutím kuchyně?
Ahoj, prosím zda někdo nebyl v poslední době teď někdy v Ikee a chtěl si nechat navrhnout kuchyň, t…
pajiji
Před 6 lety
10
HS portál na vstupní dveře terasy - hliník nebo plast?
Ahoj všichni, rozhodli jsme se po velkém uvažování použít na vstupní dveře na terasu HS portál.…
hbboy
Před 6 lety
1
2
...
...
3
4
98
Změna terasy - zvětšení a zastřešení
V papírech /dům byl na ohlášku/ mám terasu jako zpevněnou plochu 4 m *2,3 m. Akorát chtěli bychom u…
marketka_m
Před 6 lety
30
Vyřízení stavebního povolení přes firmu.
Dobrý den, mám prosbu. Jsme ze Středočeského kraje z okresu Nymburk a hledáme firmu která by nám ob…
mirekb
Před 6 lety
7
Výška parapetu 130cm
Dobrý den, máte někdo výšku parapetu v pokoji ve 130cm (šířka okna 2m, výška 1m). Díky.
agataps
Před 6 lety
1
1
2
…
428
429
430
431
432
…