O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Elektrikář zaslal fakturu 2,5 roku po provedení práce.
Dobrý den, prosím o radu. Je to 2,5 roku, co nám elektrikář udělal hrubou práci na domě. Vzal si t…
linee
Před 6 lety
9
Kam dát parotěsku v sádrokartonovém stropě strop na vazníkové konstrukci?
Ahoj, kdo jste dělali sádrokartonový strop pod vazníky. Dávali jste parotěsku přímo pod vazníky ne…
zubr487
Před 6 lety
5
UNO 3
Jaký máte názor na tento bungalov, co byste změnili, je rozměrově dostačující pro 3 člennou rodinu?…
pettrus1210
Před 6 lety
4
Věnec
Dobrý den, řešíme zhotovení věnce (obvodové zdivo POROTHERM 38 T Profi P8 výplň z minerální vaty 2…
agataps
Před 6 lety
14
Jak vyřešit zakončení terasy?
Ahoj měl bych dotaz, zdali dát jedno modrinove prkno na fasadu, jako sokl o výšce cca 15 cm. Kvůli …
viados
Před 6 lety
9
Podle čeho vybírat topení?
Dobrý den, jsme ve fázi projektu RD dvoupatrak 160m2 užitné plochy a rozhodujeme se čím topit. Krb …
zubr487
Před 6 lety
15
Čtyři děti,velký věkový rozdíl
Pěkný den, ráda bych znala váš názor, budeme stavět bungalov a netušíme kolik udělat ložnic. S part…
nonnni
Před 6 lety
26
Jídelní židle DAGMAR
Dobrý den, nemáte prosím někdo jídelní židle DAGMAR ze Sconta? Zajímá mě jak jsou pohodlné a zda fo…
grace454
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Luxfery - sprchový kout
Ahoj, chtěla bych do koupelny do sprchového koutu jednu stranu z luxfer (podobně jako na obrázku) -…
senkeka
Před 6 lety
1
Systém Biosuntec, máte zkušenost?
Zdravím, máte někdo zkušenosti se systémem biosuntec? Narazili jsme na firmu v sobotu na veletrhu. …
zubr487
Před 6 lety
6
Výběr střešní krytiny - vaše doporučení
Rozhodujeme se o střešní krytině. Víme, že chceme hladký povrh a máme tedy v hledáčku Figaro Deluxe…
hanlib
Před 6 lety
4
Zahradník Zlínsko
Hledám zahradníka mebo firmu k výsadbě a založení zahrady u RD- jaro 2020. Máte nekdo dobrý tip n…
suchos
Před 6 lety
2
Žaluziové boxy vs. předsazená montáž oken
Ahoj všem, rád bych se zeptal někoho, kdo má na domě kombinaci předsazené montáže oken a podomítko…
shveecko
Před 6 lety
5
S.O.S zahradní domeček a soused
Dobry den Prosim o radu.na pozemku zahrady a v územním planu plochy vyznačené jako VES (§ 8 vyhlas…
panlorenc
Před 6 lety
4
Jaké akustické příčky - Vpc nebo sádrokarton?
Ahoj stavebníci, je tu někdo kdo má akustické příčky z těchto materiálů? Můžete my říct své reálné …
jarin1
Před 6 lety
12
Předsazená montáž oken - praskání
Ahojte, chci se zeptat těch z vás, kdo máte předsazenou montáž oken, jestli vám po čase začalo okol…
1karel1
Před 6 lety
3
Názor na dispozici RD, šířky obvodového zdiva a technologie topení
Zdravím všechny pod modrou střechou. Prosím o názor na dispozici a za případně návrhy na změnu bud…
jaqkes
Před 6 lety
15
Barva podbití u černé střechy?
Dobrý den, prosím o radu budeme mit černou střechu okna antracit a řešíme barvu podbití které bude …
andik.cz
Před 6 lety
4
Led pásek pod linku
DD, prosim vas, je lepší nalepit led pásek pod vrchní skříňka uplně ke zdi, doprostřed nebo na kraj…
anarki
Před 6 lety
11
ES - Ekonomické Stavby
Zdravím, máte někdo zkušenost s ES? Chtěli bychom od nich dům do 3mil. Jaký máte názor na Ytong? On…
jarin1
Před 6 lety
5
Návrh kuchyně - objektivní kritika
Hezký den, chtěla bych vás poprosit o objektivní kritiku návrhu kuchyně a případnou pomoc s jeho …
bedna03
Před 6 lety
14
Plastová okna a HS portal v dekoru dub sonoma apod.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zde někdo nemá zkušenost s firmou, která by vyrobila okna a hs por…
mmcvrkovi
Před 6 lety
1
Prodej domu se zahradou nebo zvlášť dům a pozemek?
Dobrý den, prosím o radu, co je z finančního hlediska výhodnější, jestli prodat vilu s velkým poze…
luminel
Před 6 lety
6
TČ zeme-voda Nibe f1245
Ahoj vsichni, jsme ve fazi projektu a resime jake zvolit TC - puvodne byla myslenka vzduch-voda, …
kubasf
Před 6 lety
5
Jak koupit dum v exekuci?
Dlouhodobe v nahledu do katastru nemovitosti sleduji urcite domy v exekuci, ale i prestoze je v kat…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Kuchyně Potrusil v Brně, jste s ní spokojení?
Prosím máte někdo kuchyni od Potrusila, jste s ní spokojení a jak se pohybuje cenově?
kattyd
Před 6 lety
7
Požárně nebezpečný prostor na mém pozemku
Soused plánuje stavbu dřevěného přístřešku, ale podle projektu mu Požárně nebezpečný prostor zasahu…
jakuda
Před 6 lety
17
Prosím o názory na projekt bungalovu 4kk+G
Zdravím,prosím o vaše názory či připomínky k našemu projektu na bungalov.Vchod je z jiho-východu.Př…
luckavra
Před 6 lety
16
Sanitární čerpadlo Sanibroy - zkušenosti
zdravým všechny, máte někdo zkušenosti ze sanitárním čerpadlem třeba od SANIBROY ?
miraamaja
Před 6 lety
4
Řešení pod nastavovacími profily po instalaci vch dveří
Zdravím, potřebovabych vyřešit jeden zapomenutý detail nebo spíš věc, kterou jsem si říkal, jestli …
arnyzn
Před 6 lety
1
1
2
…
427
428
429
430
431
…