O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak omezit vrzání parket?
Ahojte, existuje nějaký jednoduchý způsob, jak omezit/zamezit vrzání parket? Nemusí jít o úplně …
slabici
Před 6 lety
2
Pracovní deska i obklad v dekoru beton, kde je koupím?
Tento týden mi mají přivézt novou kuchyň a já ještě pořád nemám vybranou desku a obklad :-N rozhodu…
bellinka
Před 6 lety
25
Spodní stavba
Dobrý den, potřeboval bych poradit nejlépe od nějakého projektanta co je standard a co nadstandard.…
panlorenc
Před 6 lety
2
Jak ošetřit půjčku na rekonstrukci bytu, který není můj?
Prosím poraďte, jak by jste řešili naší situaci. S přítelem chceme rekonstruovat dům, který patří j…
bamak
Před 6 lety
6
Ruční výkop přípojky na vodu
Zdravím, nastěhovali jsme se do novýho domu a je zde studna, která nemá moc kvalitní vodu (při vyš…
total
Před 6 lety
14
Dřevostavba - tip na firmu v Olomouckém kraji
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit firmy pro stavbu dřevostavby v Olomouckém kraji, přesněji okr…
chosse84
Před 6 lety
10
Elektrické podlahové topení - nastavení čidel termostatů
Ahoj chtěl bych se zeptat na zkušenosti s nastavení termostatů u elektrického podlahového vytápění …
honzik75
Před 6 lety
13
Elektrické kabely v anhydritu, jak topit?
Zdravím. Mám v domě elektrické kabely zalité v anhydritu. Vzhledem k celému domu a tloušťce podlahy…
zubr487
Před 6 lety
1
2
37
sponzor fóra
Jaký je správný postup na soklu?
Doporučili by jste správný postup na soklu? Na soklu je Perimetr, nopová fólie. Přemýšlíme, jestli …
walckiers
Před 6 lety
3
Plastové palubky ASA profi na podbití střechym ,máte je někdo?
Prosim, mate nekdo podbiti strechy z plastovych palubek? Porizujeme ASA profi P530, jsou UV. Zajima…
roseinka
Před 6 lety
2
Onyxově šedá v kuchyni, nemáte někdo?
Ahoj, nemáte prosím někdo v kuchyni dvířka v odstínu Egger Onyxově šedá? Už jsem viděla různé varia…
petras89
Před 6 lety
5
...akú dlžku Vinylovej podlahy zvoliť?
...zdravim vsetkych.Mal by som pár otázok.Viem že je tu toho popisane na 3zimy,ale každa rada poteš…
radusko01
Před 6 lety
1
Přechodové lišty
Zdravím všechny, minule jste dobře poradili, tak se jdu optat znovu. V patře budeme mít ve všech po…
haryd
Před 6 lety
1
Elektrické přímotopy, konvektory - kvalita, design
Zdravím všechny, Neměl by prosím někdo tip na pěkné designové, kvalitní přímotopy/konvektory? N…
fideee
Před 6 lety
1
Výška geberitu kvůli výšce okna
Potřebovala bych poradit - na WC je okenní otvor od čisté podlahy ve výšce 100 cm, na té stěně jsme…
petrskusil
Před 6 lety
6
Vodní filtr
Nevíte někdo, prosím, jak správně odvzdušnit vodní filtr na obrázku v příloze? Díky moc
davecom
Před 6 lety
7
Kupelňa - usporiadanie, ktory variant?
Mozem poprosit o vase nazory, ktoru variantu usporiadania kupelne by ste si vybrali a preco? Kupeln…
petronia
Před 6 lety
8
Jaký stůl k této pracovní desce
Ahoj, vybrali jsme si pracovní desku. Celá kuchyň je bílý matný dekor a deska taková tmavě šedá se …
78marcela
Před 6 lety
12
Špatně vyvedený externí přívod vzduchu
Prosím o vaše rady, jak nejlépe vyřešit tento problém. Stavební firma nám vyvedla externí přívod vz…
mirekb
Před 6 lety
8
Porovnání ročních nákladů na provoz domu
Dobrý den všem. Chtěl bych porovnat roční náklady na provoz domu s dalšími diskutujícími. Můj pří…
zmrz_lina
Před 6 lety
1
2
36
Canaba- Ideal City
Sháním jakékoliv informace o stavbě-jak to probíhalo , jak se bydlí ,kolik chtějí před zahájením st…
danus2
Před 6 lety
1
Spíž na západní stranu.
Ahoj, je tu prosím někdo kdo má spíž s oknem na západ? Vim, není to zrovna šťastná dispozice, ale j…
kopruz
Před 6 lety
5
Teplovodní podlahové topení otázky.
Zdravim, za cca dva týdny se mi bude dělat na stavbě podlahové topení a proto bych měl několik otá…
akoinac
Před 6 lety
1
2
35
Projektant Houdek Choceň - zkušenost
Ahoj, mám za sebou dvě schůzky s Ing. Houdkem z ateliéru Top-architekt a strašně se mi líbí jeho zp…
luckamia
Před 6 lety
11
Výška soklu
Nějak jsem to tu nenašla, tak zakládám téma. Jaké jsou výhody a nevýhody vyššího/nižšího soklu u do…
doog
Před 6 lety
4
Zhodnocení domu 5+kk
Ahoj, poprosím o zhodnocení RD, vstup do domu je ze severu. Chtěli by jsme stavět cihla 30 + 20 EPS…
puhelin
Před 6 lety
1
2
...
3
84
Biosuntec Home - recenze
Zdravím, chtěli bychom se vás zeptat, zda jste slyšeli nebo zda máte někdo zkušenost se systémem o…
iveta1994
Před 6 lety
2
Kuchyně bez okna - ano či ne?
zajímal by mne Váš názor na kuchyni bez okna - máte někdo? je pro mne přednější mít okno u jídelníh…
bujibu
Před 6 lety
14
Výstavba příčky z Ytongu v panelovém bytě
Dobrý den, dnes nám přišel zedník vystavět příčku z Ytongu mezi kuchyní a koupelnou. Použit Ytong …
ytongcz
Před 6 lety
5
Usazení vnějšíh parapetů
Dobrý den, budeme usazovat vnější parapety. Nechali jsme si to zaměřit od pána z firmy, kde si pa…
annysek11
Před 6 lety
2
1
2
…
425
426
427
428
429
…