O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Cena kuchyně DanKüchen
Ahoj všichni, chtěla jsem se zeptat, jestli si někdo v poslední době nenechal dělat návrh kuchyně o…
lto007
Před 6 lety
3
Cena projektu na přípojky
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo říct, na kolik vás vyšel projekt přípojek (voda, kanal, plyn)? …
esmeralda2
Před 6 lety
3
Projektant Zlín a okolí
Hezký den, je tady prosím nějaký projektant Zlín a okolí? Jedná se mi o projekt na kanalizační …
lenca.levandulka
Před 6 lety
1
Tmavě šedá kuchyň, máte někdo prosím?
máte prosím někdo šedou kuchyň?Jaká je údržba..přemýšlím jestli lesklou nebo matnou..kdyby někdo mě…
masser
Před 6 lety
9
Sousedka si udělala ubytovnu
Sousedka co má pivní pohotovost zrušila pivní lázně a na místo nich udělala ubytovnu. Zatím dostavu…
asistent
Před 6 lety
6
Soused - bungalov/patro - z patra vidí do pokojíčků
Tak to vypadá, že 7 m od hranice bude stát jednopatrový domek... Ale je v takovém místě, že z patra…
akoinac
Před 6 lety
28
Bungalov do L - co byste změnili?
Dobrý den, prosím o radu ohledně tohoto projektu, co byste změnili? Máme úzký pozemek, takže dům…
jaroslav1987
Před 6 lety
1
2
57
Úmrtní list
Potřebujeme zrušit věcné břemeno, oba moji praprarodiče jsou po smrti, jeden úmrtní list byl vyříze…
daisy14
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Baterie, dřez
Máte prosím někdo tuto baterii, jste spokojení? Nebo jakou byste doporučili aby moc nefíkala při um…
vess
Před 6 lety
2
Bazén do českého klimatu - ano či ne?
Mám takový opatrný dotaz. Prakticky u každého domu vidím nějaký ten bazén, dle financí zúčastněných…
bayt
Před 6 lety
1
2
...
3
88
Kuchyn Ikea - dvierka Ringhult
Ahoj, nemá prosím doma niekto kuchyňu Ikea a dvierka Ringhult - světle šedá + biela/béžová? Rada b…
cuky_ducky
Před 6 lety
1
Radiator na "zed" z osb desek?
Zdravim. Potrebujeme pridat radiator do mistnosti na fotce-nejidealnejsi je ta barevna zed ale je …
luckylee
Před 6 lety
1
Varování - rekonstrukce p. Radovan Čapek
Dobrý den, chtěla bych varovat před rekonstrukcí ve spolupráci s p. Radovanem Čapkem (IČ 681 41 408…
zoufalka1
Před 6 lety
28
Vinylová podlaha zn.Hamat
Dobrý den, prosím máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou zn.Hamat, popřípadě, zda již máte někd…
tomulka4
Před 6 lety
1
Radiator na "zed" z osb desek?
Zdravim. Potrebujeme pridat radiator do mistnosti na fotce-nejidealnejsi je ta barevna zed ale je …
luckylee
Před 6 lety
1
Stavební dozor
Prosím máte někdo tip na stavební dozor v lokalitě Mladá Boleslav? Děkuji
alena2109
Před 6 lety
1
Životnost plast x plasthliníkové okno
Zdravím, rozhodujeme se mezi plast a plasthliníkovými okny. Cenový rozdíl mezi nimi v nabídkách je …
lto007
Před 6 lety
2
Hypotéka - doložení vlastních prostředků
Dobrý den, řeším budouci financování výstavby domu. Má někdo zkušenost s tím, zda je možné při žá…
petr86
Před 6 lety
3
Názor na projekt domu obedílníkového tvaru
Dobrý den, máme zatím hrubý náčrt půdorysu domku, bude obdélníkového tvaru, cca 14x9m. Máme úzký po…
barca3979
Před 6 lety
1
2
36
Sleva na cihly Porotherm 30 Profi - P15
Dobrý den, prosím víte někdo jakou slevu, tedy na jakou cenu za ks u uvedené cihly jste se při vy…
alena2109
Před 6 lety
9
Kuchyně od Ikea nebo Senesi
Kuchyně od Ikea nebo Senesi Máte někdo k porovnání, případně jak jste spokojeni s kuchyní od Ik…
puhelin
Před 6 lety
7
TČ DeDietrich ALEZIO AWHP 4,5 MR - recenze
Tepelné čerpadlo DeDietrich ALEZIO AWHP 4,5 MR máte někdo zkušenost?
zubr487
Před 6 lety
16
Fasáda Plastové palubky
Nějaka dobrá, kvalitní firma na fasádu Vinyl Siding - Plastové palubky. Nejlíp Moravskoslezský kraj…
smajlik345
Před 6 lety
1
Podlahové topení - el. odporové dráty vs. vodní topení
Dobrý den, stavíme dřevostavbu a jako vytápění máme vybrané elektrické odporové dráty. Nyní, když…
kkaccullka
Před 6 lety
1
2
...
3
74
Základová deska - doporučení firmy v okolí Mladé Boleslavi
Dobrý den, na jaře se chystáme stavět dům. Doporučite nějakou spolehlivou firmu nebo řemeslníky pro…
czyz
Před 6 lety
1
Dům v zemi, jižní Morava - zkušenosti
Dobrý den, uvažujeme s manželem o tom, že náš vysněný dům bude dům v zemi. Jednopodlažní bungalov,…
bayt
Před 6 lety
11
Expanzka u kotle, je tam opravdu potřeba?
Chci se zeptat, byl u nas jeden technik co kdysi uvadel do provozu kotel CosmoTherm E a divil se ze…
zdenna
Před 6 lety
1
Doporučte prosím firmu na dodání plastových oken Praha a Střední Čechy
S jakou formou máte dobrou zkušenost. Hledám kvalitní montáž a dobrý poměr cena/kvalita u nabízenýc…
jane_n
Před 6 lety
1
Montáž kuchyně do Rigistabilu bez výstuhy - zkušenosti
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s montáží kuchyňských skříněk do Rigistabilu bez výztuhy? Dle ně…
travas
Před 6 lety
2
Blanco - dřez a baterie. Jste spokojeni?
Chtěla bych znát váš názor na značku Blanco hlavně na černý gratinový dřez nemusím se bát, že ho ně…
vess
Před 6 lety
6
1
2
…
423
424
425
426
427
…