O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vinyl 1Floor Dub alaska grey - nemáte někdo?
Ahoj, má někdo prosím podlahu 1Floor Dub alaska grey? Děkujiii :-)
ivaaviva
Před 6 lety
2
Pod omítkové baterie
Dobrý den, může někdo poradit jakou značku vybrat pod omítkových baterii...?(vana,sprcháč) A hlav…
alexandra123456
Před 6 lety
3
Tepelne cepradlo iba na TUV - KALIKO
Dobry den, skurat riesime vykurovanie a pripravu TUV v novostavbe kde je iba elektrika …
jaroslav1987
Před 6 lety
16
Navýšený pozemek souseda - nápad na vyřešení?
Ahoj, soused si navýšil pozemek asi o 40cm. Takže na hranici pozemku je teď schod. Původně jsme cht…
marketka_m
Před 6 lety
29
Koupě starého cihlového bytu - na co si dát pozor?
Ahoj všem! Po nekonečně dlouhým roce hledání jsme konečně našli byt, který jsme hledali. Je to …
ivisci
Před 6 lety
13
Projekt bungalov L
Prosim o nazory. Navrh jsem kreslila s manzelem, nezname presne normy, tak budu rada za pripominky.…
kate1rina
Před 6 lety
5
Nazor na projekt bungalov L
Prosim o nazory. Navrh jsem kreslila s manzelem, nezname presne normy, tak budu rada za pripominky.…
kate1rina
Před 6 lety
1
Instalace TC na neoplocenem pozemku
Zdravim,zajimala by me vase zkusenost s instalovanim venkovni jednotky na neoplocenem pozemku. Pone…
kacunek2019
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Malé koupelny 206x190 jak je máte řešené? :) Popřípadě foto děkuji :)
Ahoj chceme dělat na jaře koupelnu nakonec jsme se rozhodli jen pro rekonstrukci a žádné rozšíření …
neznama23
Před 6 lety
11
Šatna a pokoj pro hosty dohromady?
Zdravím, máte někdo pokoj pro hosty a šatnu v jedné místnosti? Jak se vám to osvědčilo v praxi? Kup…
jaroslav1987
Před 6 lety
6
Jak velký bojler pro 3-člennou rodinu?
chtěla jsem se vás jen zeptat jak velký elektrický bojler byste dali pro 3-člennou rodinu.Převážně …
mirekb
Před 6 lety
26
Rohová krbová vložka se zadním přikládáním, vyrábí se?
Chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte doma nebo alespoň nevíte o tom, zda je nějaký výrobce, kter…
lucik81
Před 6 lety
10
Dub Hamilton - barva dřezu Franke
Dobrý den, poradíte, jakou barvu dřezu máte k pracovní desce Dub Hamilton/Arlington? Děkuji
kocanda123
Před 6 lety
7
Umístění bungalovu do L na pozemku
Ahoj, plánujeme výstavbu pasivního bungalovu do "L". Od začátku máme představu o tom, jak by náš…
travas
Před 6 lety
7
Projekt bungalov 4+1
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o Váš názor na náš projekt. Jedná se o bungalov bez garáž…
kokeja
Před 6 lety
9
Návrh Kuchyně IKEA rozmístění
Ahoj všem! :-) Prosím vás, co si myslíte o rozložení kuchyně a jejich spotřebičů? Jedná se o kuchy…
nikiester
Před 6 lety
15
Pórobeton vs Porotherm tl. 30cm
Dobrý den, zajímá mě cena m2 za kolik jste pořídili zdivo tl. 30cm. (Ytong, prorfix, Heluz atd)
travas
Před 6 lety
3
Zahradni architekt
Dobry den, poptavam zahradniho architekta na navrh zahrady rodinneho domku. Pozemek ve svahu. Nevit…
linee
Před 6 lety
3
Odvětrání kanalizace
Zdravím, chystáme se na montáž izolace ploché střechy a já řeším dilema. Rád bych měl celou střech…
renatka_k
Před 6 lety
9
Sádrokartony vs omítky
Dobrý den, máte někdo zkušenost? Rekonstrujeme starší RD a díky úřadům a dělníkům, kdy mají všichni…
zubr487
Před 6 lety
5
Ruuki falcovana strecha
Je nutne u falcovane strechy se sklonem 15°provadet zaklop prkny nebo staci pokladat na stresni lat…
zubr487
Před 6 lety
2
TČ Vaillant a zelená úsporám
Máte někdo TČ Vaillant? a řešil někdo zelenou úsporám skrz TČ na novostavbu?
medunovi
Před 6 lety
1
Izolace rozvodů vody
Zdravím všechny stavebníky, dávám diskusi do podkategorie Podlahy, protože jsem nenašla žádné téma …
milan1965
Před 6 lety
14
Minikoupelna
Tentokrat jdu s koupelnou. Mame samostatne wc + mini koupelnu, kde je malicka vana a umyvadlo a pa…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
13
Váš názor na projekt eko 120
Zdravíčko. Posílám vám zde svůj první návrh pudorysu a rád bych si přečetl vaše názory. Děkuji
dusannoha
Před 6 lety
3
Masérna v projektu
Řešili jste někdo masérnu v domě? Právě projektujeme dům a zajímalo by mě, jestli to někdo řešil s …
pedrop
Před 6 lety
7
Dispozice rd
Dobry den, Napadaji nekoho upravy dispozice rd cca 115m2 podlahova plocha Rd musi byt bohuzel nav…
tom1249
Před 6 lety
13
Podlahové topení a regulace pruhlednych ventilu
zdravim, bydlim rok v novostavbe a nevim zda ventily na rozdelovaci podlahoveho vytapeni funguji t…
zubr487
Před 6 lety
22
Advokátní úschova
Dobrý den, jaký máte názor na advokátní úschovu peněz při koup pozemku? Budeme podepisovat předkup…
kvetoslav123
Před 6 lety
6
Dveře dekor dub halifax přírodní
Jsem rozhodnutá pro kuchyň v tomto dekoru a ráda bych tomu přizpůsobila všechny dveře v bytě. Nemát…
fajfik
Před 6 lety
7
1
2
…
422
423
424
425
426
…