O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Pracovní deska Egger imitace betonu - reálné fotky
Ahoj, máte někdo reálné fotky pracovní/zádové desky v kuchyni, konkrétně Egger beton světlý, Egg…
denisa_vys
Před 6 lety
14
Koupelna na druhé straně domu
Vážení a milí, jsem naprostý stavební laik. Kupujeme barák ze 70.let k rekonstrukci. Dispozice nám …
margrethe5656
Před 6 lety
2
Přízemní dům 4+kk - názory?
Dobrý den, prosím o názory a praktické tipy. Máme nástřel rozvržení místností rodinného domku, příz…
ivoan
Před 6 lety
11
Predni plot - zaklady
Zdravim, chtel bych radu. Chystam se pristi rok delat pred plot s bloku bez spary. Jde mi o zaklad,…
zdenna
Před 6 lety
5
Vnitřní omítky YTONG
Zdravím, vím že se to už tady řešilo a řeší, ale přesto mám dotaz, jako asi dost dalších lidí:-) Má…
netmaster
Před 6 lety
2
Zkušenosti se stavebními firmami - RD na klíč
Dobrý den, už dva měsíce řešíme problémy se stavební firmou, která nám má stavět RD na klíč. Loni j…
cisi_
Před 6 lety
15
Hydrogeologický průzkum před začátkem stavby
Zdravím, mám dotaz, ohledně hydrogeologického průzkumu... když jsme řešili jaké průzkumy bude potře…
bethal
Před 6 lety
19
Zkušenosti s reality Bidli?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenosti s bidli reality? a s dohodou o vyhledávání …
pavelso
Před 6 lety
6
sponzor fóra
Firma RD Styl - máte zkušenost výstavby domu v lokalitě Jistebník?
Dobrý den. Prosím, zda máte někdo zkušenosti s firmou RD styl. Popř. zda někdo nemá v plánu výstavb…
candat
Před 6 lety
7
Zahradní lampa
Nemá někdo toto venkovní svítidlo? Jak jste s ním spokojení a na jakou vzdálenost snímá pohybové či…
zbranda
Před 6 lety
1
Lapače hmyzu
Máte prosím doma UVA lapač hmyzu? Nebo co kromě sítí proti hmyzu používáte? Ne všude se ty sítě tak…
bayt
Před 6 lety
1
Firma- rolety den a noc
Dobrý den, je tu někdo kdo má doma na oknech rolety den a noc? Měli jsme tip na firmu, ale oni ty …
aneri53
Před 6 lety
4
Sprchový kout a vana
Dobry den, mate nekdo rohovou vanu a hranaty (proskleny) sprchovy kout nebo naopak? Nebude to vypad…
bavo
Před 6 lety
1
Stropní vytápění, máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost se stropním infra vytápěním? Je to určené pro sádrokartonové stropy, přímo pod…
eathon
Před 6 lety
16
Dům do 3mil. Je to reálný?
Ahoj, chtěl bych se zeptat od jaký firmy si nechat stavět dům na klíč? Původně jsme chtěli ES - E…
pepa89
Před 6 lety
1
2
55
Dlažba Rako Saloon - zkušenosti
Zdravím, máte někdo doma výše zmíněnou dlažbu? Jsme téměř rozhodnuti, že do ní půjdeme, zaujala n…
majulinkaaa
Před 6 lety
3
Změna typu ČOV po schválení projektu
Dobrý den, máme vypracovaný projekt na ČOV. Máme ho schválený. Každopádně teď uvažujeme, že bychom…
anetka2017
Před 6 lety
9
Dotaz na SJM zná někdo odpověď?
Dobrý den, prosím o pomoc moc nevím jak to je když manžel vlastnil chatu, kterou v době manželst…
gepe
Před 6 lety
4
Jak se připojit k přípojce, které nejsme vlastníky
Krásný den, s manželem jsme vlastníky pozemku a přípojka, která pro nás byla vystavěna, končí jist…
hanlib
Před 6 lety
6
Červená cihla bez zateplení
Dobrý den, zatím stále uvažujeme. Máte někdo konkrétní zkušenost s bydlením v domě Porotherm apod. …
lto007
Před 6 lety
1
2
38
Který typ podlah zvolit?
Ahoj! Jdu na Vás s dotazem, jelikož jsme doposud bydleli v pronájmech a teď nás konečně čeká výbě…
mitoma
Před 6 lety
6
Indukce - rozšiřitelná zóna, je důležitá?
Zdravím, vybírám indukci a přemýšlím, jestli je důležitá a využívala bych to, rozšiřitelná zóna na …
vess
Před 6 lety
11
Domeček na klíč - rozpočet
Prvně chci upozornit, že se v těchto věcech vůbec nevyznám a všemu postupně přicházím na kloub. Cht…
bayt
Před 6 lety
5
Zakládání stavby na zemní vruty vs. beton. sloupky
Zdravím stavitele a prosím o radu ideálně založenou na osobní zkušenosti. Projektujeme dřevěný "sko…
atilius
Před 6 lety
7
Zatukování kanalizace
Setkal se někdo s podobným problémem? Po cca 3 letech bydlení v domě se nám začaly objevovat probl…
lu_slobodova
Před 6 lety
19
Čerpání hypotéky - úroky
Dobrý den, asi hloupý dotaz, ale prosím o radu. Nyní se nám dokončuje hrubá stavba, kterou zvládn…
kaatulka
Před 6 lety
6
Zateplení a fasáda pro dřevostavbu z dekpanelu
Dobrý den, Prosím o radu. Stavíme řadový bungalov z Dekpanelu a firma, která ho pro nás staví nám n…
boriis
Před 6 lety
1
Myčka daleko od dřezu - je to problém?
Ahoj, plánuji koupit kuchyň v IKEA. Přikládám plánek uspořádání kuchyně, které by mi vyhovovalo, …
bayt
Před 6 lety
9
Bungalov pro vozíčkáře a babičku... :)
Dobrý den, zatím jsem tu jen pasivně pročítala fóra a hledala rady a porady. Nyní jsme dospěli do f…
brblalka
Před 6 lety
18
Okna PKS - těsnění
Setkal se někdo s takovým těsněním u oken?
mirekp
Před 6 lety
27
1
2
…
420
421
422
423
424
…