O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Výjimka ze zpevněné příjezdové cesty-z par. 20/7 Vyhlášky o obecných požadavcích na využívání území
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli má někdo zkušenost s vyřizováním a schvalováním výjimky z p…
specnaz84
Před 6 lety
7
Navýšení hypotéky u stejné banky mimo fixaci
Bylo mi řečeno, že si můžeme i mimo výročí fixace navýšit hypotéku u naší banky (HP) tím způsobem, …
nadulka87
Před 6 lety
4
SFRB
Dobrý den, máte někdo zkušenost se zpětnou kontrolou z SFRB na poskytnutý úvěr na rekonstrukci? O …
cincula
Před 6 lety
3
Odlehčené ztracené bednění
Zdravím ! řešili jste někdo odlehčené ZB značky IZOBETON IZO20? Chtěl bych na jaře dělat základ na…
zdenna
Před 6 lety
4
Doporučení firmy na stavbu dřevostavby z Ostravy
Zdravím, rozhodla jsem se stavět a hledám firmu. Máte nějaké doporučení, recenze... na stavební fir…
davex
Před 6 lety
23
Obložene schodiště
Dobrý den, nemáte někdo obložené schodiště dřevem Hevea? Děkuji za přidané fotky a zkušenosti :-) :…
lacatej
Před 6 lety
1
Jak odstranit pěnovou těsnící pásku
Ahoj všem, jdu si pro radu - máte někdo zkušenost s odstraňováním pěnové těsnící pásky? V jen…
hanlib
Před 6 lety
1
Soused nedodrzel rozestup
Dobry vecer, Podepsali jsme sousedovi souhlas s umistenim stavby od hranice pozemku 3,65m, dnes …
bamak
Před 6 lety
17
sponzor fóra
Úchyty skříněk
Ahoj, mám vybrané hrazdičky na šuplíky mají různé rozteče a když jsem se ptala truhlářem řekl mi že…
verunky
Před 6 lety
2
Parkoviště u řadového domu
Koupili jsme pozemek. Sousedí s námi řadový domek - který má parkoviště - končí přímo u našeho plot…
antoinet
Před 6 lety
3
Sušička bielizne Indesit
Ahojte, má niekto, tu na streche, sušičku bielizne Indesit, prosím? Ste s ňou spokojní?
henrieta18
Před 6 lety
1
Dobrý odhadce - Ostrava a okolí
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda tady někdo má nějakou zkušenost s odhadci, kteří jsou níže v …
tittanie
Před 6 lety
9
Elektro rozvody v podlaze
Ahoj lidičky, možná je dotaz úplně od věci, ale zítra odpoledne máme na stavbě kontrolní den, tak a…
anveno
Před 6 lety
3
Výška podélného okna v kuchyni
Ahoj všichni... Plánujeme do kuchyně umístit podélné okno ( 1500mm) a řešíme, do jaké výšky ho dát.…
mamach
Před 6 lety
22
Šikovný truhlář okolí Plzně?
Hledám šikovného truhláře pro výrobu kuchyně a možná i dalšího nábytku.
saurauia
Před 6 lety
5
Úložný prostor nad geberitem
Ahoj všem! Chci se zeptat, jak máte vyřešené úložné prostory na wc nad geberitem? Máme hrubou stavb…
anveno
Před 6 lety
1
2
45
Jak na elektriku v paneláku?
Ahoj, chci se zeptat, jak na elektriku v paneláku? Potřebuji předělat a přidat zásuvky v kuchyni. …
dreambox
Před 6 lety
29
Podlahove topeni 2
V pristim roce budu stavet drevostavbu a vaham jake zvolit podlahove topeni 1.elektricke kabely 2…
lagys
Před 6 lety
10
Betonovy plot na podezdivku?
Zdravim vsechny, Premyslim ze bych vymenil svuj dratenej plot za betonovy desky. Je nejaka moznost…
zdenna
Před 6 lety
13
Zkušenost s čelním panelem na vanu
Máte někdo zkušenost s čelním panelem na vanu?
sebek581
Před 6 lety
6
Definice pojmu "svépomocí"
Co si představíte pod tím, když někdo řekne, že stavěl/rekonstruoval svépomocí? Možná je to zbytečn…
jitulkaka
Před 6 lety
21
Cena projektu za rodinnny dum
Ctel bych se zeptat jestli cena 164 tisic za projekt na rodinny dum je moc anebo je to ok.
mirek_b
Před 6 lety
9
Hydromasážní vany
Dobrý den, máte osobní zkušenost s nějakou masážní vanou? Konkrétně jak dobře se čistí, jestli jsou…
bayt
Před 6 lety
1
Interiérové dveře Classen
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti se dveřmi Classen, které prodává nap…
et19
Před 6 lety
1
Wifi termostat na kotel
Zdravim vsichni. Mate nekdo na elektrokotlu nebo jinem pokojovy termostat ktery je pripojen na wif…
netmaster
Před 6 lety
7
Pruhy na oknech
Dobrý den, máme plastová okna v dekoru Alux, po půl roce jsme na nich objevili tyhle vyšisované p…
majak78
Před 6 lety
5
Návrh malé koupelny
Zdravím, jak by jste usporadali koupelnu 2,5 x 2,2m , aby v ní byla vana, sprchovy kout a umyvadlo.…
jenies
Před 6 lety
4
Čov a studna
Dobrý den, zajímalo by mě jestli by mohla mít domácí čov se vsakem vliv na vrtanou studnu, která je…
strykofestr
Před 6 lety
1
WC Laufen
Dobrý den, vybíráme WC příslušenství. Z původního záměru koupit Jika Mio a dokoupit bidetove prkenk…
evculinda
Před 6 lety
1
Lidingo dvířka.
Zdravím všechny, neměl by někdo na prodej Lidingo dvířka 40/92cm v krémové barvě.Ale pouze zabalené.
alenaladik
Před 6 lety
1
1
2
…
419
420
421
422
423
…