O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Faktury/ účtenky za vybavení bytu
Ahoj, potřebovali bychom doložit k půjčce účtenky za vybavení bytu na 15 tisíc korun. S datem ideál…
kacmelina
Před 6 lety
5
Výstavba nového domu místo starého
Zdravím, máte někdo zkušenost s nákupem pozemku, na kterém už stojí starší dům s tím, že jste h…
lucastosic
Před 6 lety
1
2
...
3
61
Faktury, účtenky za vybavení bytu
Ahoj, potřebovali bychom doložit k půjčce účtenky za vybavení bytu na 15 tisíc korun. S datem ideál…
kacmelina
Před 6 lety
1
Podlahové topení svépomocí
Dobrý den, plánujuplanuju teplovodni podlahove topení svépomocí a těším se na to. Rozdělovač bude …
constantine6
Před 6 lety
15
DD, máte někdo zkušenosti s koberci z RUGVISTA.cz?
Zajímá mě hlavně koberec TORRENT. Můžu poprosit o Vaše zkušenosti - kvalita, životnost, čištění, úd…
vejiska
Před 6 lety
1
Rekonstrukce byt z 3+1 na 4+kk - názory
Zdravím všechny. Mohla bych Vás poprosit o názor a komentáře ohledně plánované rekonstrukce našeh…
jkjkj
Před 6 lety
9
Jakou pěknou a funkční lampu na pracovní stůl?
Hledám lampu na pracovní stůl do dospělácké pracovny, která by byla vzhledově pěkná, ale zároveň do…
doudelka55
Před 6 lety
5
Šatna nebo skříň do chodby do nevyužitého prostoru
Dobry den, v zadveri na chodbe mam k dispozici prostor o rozmerech 130 x 150 cm. Pricemz na stranu,…
doudelka55
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Odkud máte koupelnu?
Zdravim, chci se zeptat odkud jste kupovali vybavení a obklady do koupelny ? Vyplatí se z Polska ? …
kocanda123
Před 6 lety
2
Co na zásyp kotelny?
Dobrý den, Chceme zrušit nefunkční kotelnu. Jedná se o starší RD dům. je to cca 70cm pod vedlej…
sh0ck
Před 6 lety
1
Jak postupovat při napojení domu na vodu a kanalizaci?
Krásný den, chtěla bych se zeptat na přesný postup při napojení domu na vodu a kanalizaci. Na hra…
heryna
Před 6 lety
8
Územní plán - plochy stabilizované vs. plochy změn
Dobrý den, prosím o vysvětlení rozdílu v označení parcel v územním plánu. Chceme koupit pozemek…
kimitko
Před 6 lety
6
Jaký vybrat systém vytápění?
Ahoj, projektant se na pta, jaky chceme system vytapeni. Puvodne jsme chteli elektricke podlahove t…
davex
Před 6 lety
1
2
...
3
66
Litá podlaha. Máte ji doma?
prosím máte nekdo doma napr.misto plovoucky,dlazdic jen litou podlahu??dekuji:)
houzkova
Před 6 lety
1
2
43
Vlastnictví nemovitosti
Dobrý den, možná je to hloupý dotaz, ale zeptám se. Firma nám bude stavět dům na klíč. Původně jsem…
daisy14
Před 6 lety
2
Budeme schopní splácet?
Zdravím. Chci se zeptat těch co nějakou dobu splácejí a mají s tím zkušenost. Chci se zeptat, jest…
atilius
Před 6 lety
1
2
...
...
4
5
121
Integrovaná rohožka před vstupní dveře
Máte někdo v RD před vstupními dveřmi čisticí rohožku, zapuštěnou do podlahy, jako vyrábí např. fir…
evelynka25
Před 6 lety
3
Francouzská okna a rozměr HST dveří
Dobrý den, začali jsme rekonstruovat a při tom jsme probourali zeď kuchyně směrem do dvora, kde…
constantine6
Před 6 lety
13
Dvířka trachea acrylik, je to takhle správně?
Dobrý den, přiznám se že teď mi docela zatrnulo Procitam si tady jak udržovat akrylová dvířka od tr…
kocanda123
Před 6 lety
12
Moravské dřevostavby s.r.o. - recenze
Ahoj,máte někdo zkušenost s firmou Moravské dřevostavby..? Mají celkem pěkné typové domečky a velic…
senjesen
Před 6 lety
11
Topný žebřík netopí - co s tím?
Ahoj všem, o víkendu jsem se pustil do výměny topného žebříku v koupelně - starej už měl prohnilé…
specnaz84
Před 6 lety
3
Čím zateplit prostor za pozednicí?
Dobrý den, mohli byste nám prosím někdo poradit, jakým způsobem zakrýt/zaizolovat místo mezi kro…
xhex
Před 6 lety
3
Tmavá nebo světlá podlaha? Co opticky zvětší byt?
Viděla jsem pár fotek bytů a zaujalo mě, že ač by se to na první pohled neezdálo, že tmavá podlaha …
bayt
Před 6 lety
7
Bílá kuchyň lesk - hrany
Ahoj střecháčci , jdu za Vámi s radou . Truhlář si převezl do domečku asi 5 skříněk , celá natěšená…
petras89
Před 6 lety
12
Kam dát/vysekat prostor na úklidové potřeby?
Ahoj, ráda bych znala vaše rady a tipy.. Chci udělat někde úložný prostor pro úklidové potřeby …
ivisci
Před 6 lety
13
Pasivní dům 2020
Dobry den, chteli bychom stavit ale jeste nizkoenergeticky dum. Co je potreba udelat jeste v roku 2…
lukoid
Před 6 lety
1
2
56
Myčka Electrolux ESL 8820 RA, máte jí někdo?
Ahoj všem! Máte někdo myčku Electrolux ESL 8820 RA (plně integrovaná)? Máme ji v provozu cca 3 měsí…
dita_a_ivan
Před 6 lety
1
Rozvodná skříň - dotaz
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně rozvodné skříně na el. Na pozemku na kterém stavím byl starý ba…
bendavenda
Před 6 lety
1
Hloubka pracovní desky
Dobrý den, ráda bych vás poprosila o zkušenosti z hloubkou pracovní desky v kuchyni, jestli máte kl…
mitoma
Před 6 lety
7
Vybrané TČ NIBE F2040-6 + jednotka VVM 320, máte někdo?
NIBE F2040-6 + jednotka VVM 320 máte někdo?
medunovi
Před 6 lety
3
1
2
…
417
418
419
420
421
…