O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Otevřený sprchový kout
Dobrý den, uvažuji o otevřeném sprchovém kouťě. Máte někdo zkušenost jestli voda necáká po celé kou…
lacatej
Před 6 lety
7
Stavebni dozor v okoli Úval, Říčan, Českeho Brodu
Dobry den, nemate nekdo doporuceni a dobrou zkusenost se stavebnim dozorem v okoli Uval, Říčan nebo…
irall
Před 6 lety
5
Barva koupelny
Máte někdo béžovo hnědou koupelnu? Můžu poprosit foto? Děkuji
puhelin
Před 6 lety
2
Jak dostat vteřinové lepidlo z plastových oken
Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenost jak dostat vytvrdlé vteřinové lepidlo z plastového okna a…
hanlib
Před 6 lety
1
Koľko vyjde dostavanie domu?
Dobrý deň, rozmýšlame nad ukončením spolupráce s firmou, ktorá nám stavia dom. Vedel by nám niekt…
akoinac
Před 6 lety
10
Odpad pro myčku
Dobrý den, mám dotaz ohledně výšky odpadu pro myčku. Jaká je maximální možná výška pro odpad myčky?…
lucie_kalodova
Před 6 lety
3
Máme nárok na penále?
Dobrý deň, chcela by som sa s vami poradiť ohľadom nároku na penále. Naša stavba má byť dokončená d…
nina004
Před 6 lety
12
Dřevostavby
Dobrý den chci se zeptat někdo zkušenosti s firmou na dřevostavby okolí Brna/jižní Moravy? A dalš…
cuky_ducky
Před 6 lety
5
sponzor fóra
Jaké jídelní židle jsou trendy a nejpohodlnější?
Dotaz je jssny:wink: mame z ikea, takove hranate a sedet na nich je vazne des. Jinak nemam bohuzel …
mitoma
Před 6 lety
17
Venkovní vánoční osvětlení
Ahoj, jak máte prosím řešené uchycení venkovního osvětlení, případně dekorativního osvětlení na do…
gepe
Před 6 lety
5
Odhad banky - zakladova deska
Dobry den , stavime RD svepomoci ,hypoteku mame od Hypotecni banky . Vlastni prostredky jsme dokaz…
ptjj
Před 6 lety
6
Stavební firma Kohout
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se stavební firmou Kohout z Mělníka...? Děkuji.
alexandra123456
Před 6 lety
1
Úřednice nereaguje na černou stavbu
Zdravím :slight_smile: má někdo zkušenost? Stavěli jsme na černo 🙈 někdo nás udal. 4.10.jsme měli v…
simous12
Před 6 lety
1
Odsavač přímo ve varné desce - zkušenosti
Ahoj, máte někdo osobní zkušenost s touto deskou? Nezáleží na značce, ale jde mi o ten odsavač, kte…
jejdaaa1
Před 6 lety
24
Stavební dozor – Poděbrady, Nymburk a okolí
Dobrý den, poradíte někdo stavební dozor na stavbu zděného domu v okrese Nymburk?
molanmolab
Před 6 lety
1
Plynová deska na tvrzeném skle. Máte zkušenosti?
Máte někdo zkušenosti s plynovou deskou na tvrzeném skle? Jak se čistí, udržuje atd. diky
jejdaaa1
Před 6 lety
1
2
36
Rada LEVIT abb
Ahoj strechacci, máte někdo doma vypínače, zásuvky LEVIT od ABB ?? Moc prosím o foto , chlap mi …
mitoma
Před 6 lety
8
Rovná střecha | Jak se tomuto říká v češtině?
Pro sklon rovné střechy uvažuji o využití tzv. firring strips. Prosím tuší někdo jak se to jmenuje …
gui89
Před 6 lety
11
4 varianty vestavné skříně. prosím o tip
Prosím o názor, která varianta se vám líbí nejvíce? První obrázek je inspirace. Skříň bude mít 3,5m…
aloisie
Před 6 lety
4
Stavba na klíč v řadové zástavbě
Dobrý den. Máte prosím někdo zkušenosti se stavbou rodinného domu na klíč v řadové zástavbě? Našli …
hbh
Před 6 lety
1
Moc "staří" na bydlení v domečku?
Ve svém okolí vidím hodně mladých páru a rodin (cca do 30 let) , kteří buď staví nebo rekonstruuji …
pavlik74
Před 6 lety
1
2
42
Recenze na firmu KMV stavební servis - stavba dřevostaveb nebo zděných domů
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s firmou KMV stavební servis? Uvažujeme s manželem o stavbě v Mor…
senkeka
Před 6 lety
5
Centrální vysavač - samoinstalace
Ahoj, je tu někdo, kdo si sám instaloval centrální vysavač? Nějaké postřehy a rady? Děkuji
spaghetka
Před 6 lety
1
Záložní zdroj (elektrocentrála)
Dobrý den,chtěl jsem se vás zeptat jestli někdo nemá zkušenosti se záložním zdrojem. Nový baráček b…
pepa75
Před 6 lety
5
Jak na poškrábané skla u oken?
Nevím jak se to mohlo stát, ale firma nám reklamaci asi neuzná, protože od montáže už uběhlo asi 5m…
jankoglassbrousi
Před 6 lety
15
Zhodnocení návrhu domu
Zdravím, máme k dispozici první návrh od architekta. Chtěli jsme dům, kde bude klidová zóna oddělen…
barcaloun
Před 6 lety
1
2
39
Reklamace vad v novostavbě
Dobrý den. Chci se zeptat, zda někdo nemá správný vzor reklamace vad v novostavbě (ďřevostavba). Ni…
lukoid
Před 6 lety
6
Topení v novostavbě - TČ vs. zplynovací kotel
Plánujeme stavbu RD - jsme ve fázi, kdy jsme zahájili komunikaci s projektantem a ten po nás chce, …
p92
Před 6 lety
9
Firmu pro HG a IG pruzkum zlinsky kraj
Dobry den, Dal byste nekdo typ na firmu ve zlinskem kraji pro zajisteni hydrogeologickeho a inzeny…
zuzka0011
Před 6 lety
1
Sedačka a nano houba
Ahoj holky, prosím ty, které používají k čištění nano houbičky. Čistila jste už některá houbičkou s…
fiaiv
Před 6 lety
1
1
2
…
416
417
418
419
420
…