O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
250-300 m2 dům do 2.5 mil. hrubá stavba
Dobrý den, jsem tady nový tudíž se omlouvám za triviální dotazy. Jelikož mám čerstvě pozemek tak s…
pajoslav88
Před 6 lety
8
Tip na lepený vinyl v barvě třešně
Prosím o tipy na lepený vinyl v barvě třešně. Rádi bychom vinyl od osvědčeného výrobce, ale musíme …
jane_n
Před 6 lety
1
Jak spočítat rezervaci příkonu?
Ahoj, moc se neorientuji, prosim jak spocitat rezervaci prikonu? Projektant rika 3x32, topit budeme…
zu_za_nka
Před 6 lety
6
Teplovodní podlahové topení - od koho?
Kdo vám dělal teplovodní podlahové topení. Jaké máte, spokojenost a poté zalito betonem či anhydrit
zubr487
Před 6 lety
3
Tmavá podlaha a bílé lišty, máte někdo?
Střechááčci :* :* Máte někdo reálnou fotku tmavé podlahy (ořech, dub) s kombinací bílé lišty a klid…
nicmat
Před 6 lety
5
Co byste dali mezi sousední dům a naší opěrnou stěnu?
Zdravím, co byste dali mezi sousední dům a naši opěrnou stěnu? Budeme tam mít parkovací stání, zas…
specnaz84
Před 6 lety
6
Teplovodní podlahové topení - od koho?
Kdo vám dělal teplovodní podlahové topení. Jaké máte, spokojenost a poté zalito betonem či anhydrit
medunovi
Před 6 lety
1
Beliani - máte zkušenost?
Vybírám sedačku a jedna z variant je ze stránek Beliani ale nezdá se mi tam, že je to švýcarský on-…
torpen
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Nákupy v Polsku - jaké hobby markety navštívit?
Příští týden by jsme chtěli zajet do Polska do místního "Hornbachu, Baumaxu" apod. Poradíte kam je …
peroli
Před 6 lety
13
Údržba kuchyně - vaše vychytávky
Ahoj, tak už konečně vidím světlo na konci tunel. A moje vysněná kuchyň už je hotová. A teď mám otá…
kralovna8
Před 6 lety
8
Spaní v obýváku - inspirace a tip na dobrou spací pohovku
prosím nemám bohužel jiné řešení než si udělat ložnici a obývák dohromady máte nějaké rady nebo ti…
jenies
Před 6 lety
16
Jak je to s hypotékou s RD pokud není našetřeno nějaké to procento?
Chtěla bych se zeptat na zkušenosti. Jak je to s hypotékou na RD pokud není našetřeno nějáké to pro…
prcccek
Před 6 lety
16
Inženýrsko-geologický a hydro-geologický průzkum okres Ústí nad Labem
Doporučíte zhotovitele inženýrsko-geologického a hydro-geologického průzkumu v Ústí nad Labem a oko…
xhex
Před 6 lety
2
Stavba podzim 2011. Plánujete také?
Příští pondělí by měla dorazit firma a měli bychom začít stavět. Je tu ještě někdo, kdo chce do kon…
cepo
Před 6 lety
1
2
...
...
39
40
1195
Omítka od Satsys technology a.s. - máte ji?
Prosím, máte tu někdo zkušenosti s interiérovými thermoomítkami od firmy SATSYS TECHNOLOGY a.s.? Jd…
cepo
Před 6 lety
3
Čím vyčlenit kancelář v obýváku?
ahoj, řešíme předělání obýváku. máme velký protor a potřebujeme vyčleniit takovou menší část na ka…
bayt
Před 6 lety
6
Pozemky střední Čechy, Ústecký kraj
Nevíte někdo o projektu s prodejem pozemků ve středních Čechách nebo Ústeckém kraji s dobrou cenou …
irall
Před 6 lety
24
Stropní schody
Ahoj,řešíme problém s pudnimi schody...Zjistili jsme,ze mame krokve od sebe pouhý jeden metr a zjis…
majulinkaaa
Před 6 lety
6
Firma Jiromont - Kropáčova Vrutice - zkušenosti, reference
Dobrý den, chystáme se stavět dřevostavbu. Jako nejlevnější nám vyšla firma Jiromont, pana Roubala,…
davidcer
Před 6 lety
1
2
...
3
82
Elektrický žebřík vs. elektrický sušák ručníků
Ahojte, jdu si pro radu :) Řešíme takové menší dilema - máme v RD dvě malé koupelny (4 m2 a 5 m2…
hanlib
Před 6 lety
22
Betonový skladaný strop vs miako
Dobrý den, je tu někdo kdo má betonový skladaný strop od firmy Merit spol sro nebo od firmy Rector…
panlorenc
Před 6 lety
12
Žebřík v koupelně, je nutný?
Budeme mít v koupelně teplovodní podlahové topení. Uvažuje o kombinovaném žebříku. Moc se nám tam …
slabici
Před 6 lety
18
Ověřený přípravek na vinyl?
Zdravim, Mame lepeny vinyl a rad bych se Vas zeptal jaky pouzivate pripravek na uklid a jak jste s…
honzik75
Před 6 lety
12
Bidetová baterie a bidetová sprška - tip
Dejte mi prosím typ na ověřenou bidetovou baterii a bidetovou spršku, která nekape a nezabere moc m…
cecillka
Před 6 lety
9
Jaké světlo nad jídelní stůl?
Ahoj střecháčci, Poslední dobou jsem nešťastná z výběru světla nad jídelní stůl. Nic moc se mi ne…
stazina1
Před 6 lety
14
Dispozice domu - vaše připomínky
Tak uz konecna dispozice:-)
bayt
Před 6 lety
4
Projektant dopravních staveb - KM a okolí, Zlínský kraj
Dobrý den, prosím, doporučíte někdo projektanta dopravních staveb v okolí KM či Zlíského kraje, kte…
slamer
Před 6 lety
2
Technická místnost - kde sehnat umyvadlo?
Dobrý den, kdysi jsem tady zahlédla fotku obestavěného umyvdala v TM, které bylo používáno na koup…
jo5
Před 6 lety
4
Zkušenost s broušenými cihlami Ecoton Standard
Zdravím, máte někdo postaveno z broušených cihel Ecoton Standard 30? Rozhoduji se pro zdivo na sta…
marketka_m
Před 6 lety
30
HELUZ FAMILY BROUŠENÁ 440 - zateplení ANO či NE
Heluz Family broušená - Thermo CB 42,5 U8 (U=0,16), dával někdo zateplení či bez. Původně jsem chtě…
jaqkes
Před 6 lety
19
1
2
…
418
419
420
421
422
…