O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zamkova dlazba
Ahoj, rada bych se zeptala na vas názor. Chceme rekonstruovat dům. Momentalne resim zamkovou dlazbu…
connieblair1
Před 6 lety
1
Navrh zamkovej dlazby
Vie mi prosim niekto poradit program, aplikaciu, firmu... ktora sa zaobera grafickym navrhom zamkov…
connieblair1
Před 6 lety
2
Jak skrýt napojení umyvadlové baterie
Dobrý den, aktuálně připravujeme vodu a odpady v koupelně. Budeme mít desku a na ní položené umyvad…
kajdam
Před 6 lety
5
Zkušenosti s VPC
Ahoj, jaké máte zkušenosti se zděním z VPC? Měli jste domek namodulovaný na převazbu na polovinu ci…
xhex
Před 6 lety
1
2
54
Zpomalovací mechanismus u WC sedátka
Ahoj, vybírám si sedátko k míse Laufen Pro. Má smysl ten zpomalovací mechanismus? Trochu mě asi mat…
kekita
Před 6 lety
6
Mléčné sklo
Dobrý den, zajímalo by mě zda máte někdo zkušenost s mléčným sklem použitým jako krytinu na pergolu…
viera83
Před 6 lety
1
Podlaha od Bukoma, máte někdo?
Ahoj mate nekdo podlahu od Bukoma zajimaji me treba i fota realizaci.Dekuji
houzkova
Před 6 lety
20
Zkušenost s Simply Invest
Dobrý den, má někdo zkušenost s touto firmou? https://simplyinvest.cz/o-nas/ Hledáme firmu na post…
galvac
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Nefunkční podlahové topení
Dobrý den, možná měl někdo stejný problém s podlahovým topením. V domě žijeme už čtvrtý rok, po zap…
mirekb
Před 6 lety
3
WC Sedátko - zpomalovací mechanismus
Ahoj, vybírám si sedátko k míse Laufen Pro. Má smysl ten zpomalovací mechanismus? Trochu mě asi mat…
jakuda
Před 6 lety
4
Dobrá stavební firma
Poradíte?Středočeský kraj-Benešov-solidní,spolehlivou partu,firmu na stavbu RD?
nilika
Před 6 lety
3
Co vše k bazénu
Ahoj střecháčci, prosím o radu ohledně doplňkům k bazénu. Musím nahlásit elektrikáři, kolik má nata…
fiaiv
Před 6 lety
1
Připojení na vodovodní řád
Dobrý den, řešil někdo obdobnou situaci ohledně vody. Doposud byl dům napojen na studnu, nyní v ok…
la_ragazza
Před 6 lety
5
Výdřeva pod SDK
Dobrý den. Chci se laicky zeptat na to, jak dostat výdřevu pod SDK? Chci zavěsit TV s otočným držák…
boert
Před 6 lety
6
Zrcadlová skříňka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat,kdo máte dvojumyvadlo kolo šíře 90cm,jaky typ zrdcadla-resp.zrdcad…
gepe
Před 6 lety
3
Špatný stav příjezdové komunikace
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme stavební pozemek, kde se prodávající zavázal k vybudování…
honzakotak
Před 6 lety
1
"Kolaudace" v roce 2019
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, je tu někdo kdo v posledních měsících (nebo v roce 2019) "kolaudo…
duck09
Před 6 lety
15
Bílá fasáda, světlé palubky a dřevěná okna - má někdo?
Dobrý den, právě vybíráme okna k našemu RD a nemůžeme se rozhodnout, jestli zvolit barvu antracit n…
saruskas
Před 6 lety
1
Odér kanalizace v domě
Zdravím, ráda bych poprosila o radu s kanalizací. Koupili jsme dům ze 70. let, celý ho zrekonstruo…
dannu
Před 6 lety
3
Za jak dlouho vam firma udělala rozpočet na dům?
Ahoj,za jak dlouho vam firma udělala rozpočet na dům, od zaslání podkladů?Děkuji.
geodett
Před 6 lety
5
Livingprague Praha-Suchdol
Dobrý den, rád bych získal informace od někoho, kdo prostřednictvím firmy Livingprague kupuje pozem…
maranka
Před 6 lety
1
Zkušenost s podlahou Egger s korkovou vložkou
Nemá někdo prosím zkušenost s podlahou Egger s korkovou vložkou? Nemohu nikde dohledat tepelný odpo…
ptjj
Před 6 lety
4
Přívod vzduchu ke krbu
Ahoj, mám pár konkrétních otázek k přívodu vzduchu ke krbu pod základovou deskou. Omlouvám se, že n…
dominikasn
Před 6 lety
10
Epoxid stůl (pryskyřice), máte někdo zkušenost?
Ahoj, mate prosím někdo zkušenosti s aplikací epoxidu na desku stolu, který se natírá válečkem a p…
fifina86
Před 6 lety
7
Skříň u postele
Ahoj střecháčci, budeme mít skříň vedle postele a protože nemáme moc místa, přemýšlím, kolik bude a…
fiaiv
Před 6 lety
1
Izolační základové tvarovky TERMO 3 v 1, máte někdo zkušenost?
Zdravím, v březnu chci začít se stavbou základové desky - 149,6m2. Náhodně jsem narazil na českou …
zuzka0011
Před 6 lety
5
Projektant, lepší a vše rychlejší?
Dobrý den. Jdu si pro pár rad. Budeme kupovat pozemek, který je ještě bude dělit. Nyní čekáme na sc…
jendurka
Před 6 lety
7
Hledám sousedy z projektu Výhledy Barrandov - Ekospol?
Je tu nějaký budoucí soused, který si chce popovídat o zkušenostech s Ekospolem, o zajímavostech k …
barr
Před 6 lety
1
2
...
...
39
40
1186
Nedodržení dohodnuté ceny
Můj dotaz zni:žádali jsme poptávku na opravu přístřesku.Nabidka materiál +práce byla něco kolem 30.…
nilika
Před 6 lety
13
Cena
Od firmy na klíč máme na ceněný dům 107,5m2, bez lina, vnitřních dvěří za 2 200 000,-. Manžel si m…
peti76
Před 6 lety
5
1
2
…
414
415
416
417
418
…