O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Smlouva plynárny
Požadoval od vás úřad pro stavební povolení smlouvu od plynáren?
tinabla
Před 6 lety
3
Krbová vložka
Zdravím chtěl bych se zeptat plánujem stavět dům 120m. S podkrovím. Pokud budem topit v krbové vlož…
zubr487
Před 6 lety
6
Stavební systém Ekolit
Dobrý den přeji,prosím co si myslíte o stavebním systému Ekolit?Máte někdo nějaké zkušenosti s výs…
zubr487
Před 6 lety
3
Nová zelená úsporám 2019
Zdravím, kdo jste si v letošním roce podával žádost, mohla bych se zeptat kdo vám ji zpracovával, p…
ladyseta
Před 6 lety
1
Žaluzie NEVA - zkušenosti?
Ahoj, má někdo zkušenosti s těmito žaluziemi? Vybírám mezi těmito a ISOTROU. Jak se pohybují cenově…
davex
Před 6 lety
1
ABB Levit - bílá/kouřová černá
Ahoj všem, máte prosím někdo fotky z vašich domečků, kde máte vypínače ABB Levit kombinace bílá/ko…
hanlib
Před 6 lety
7
Světlík
Zdravím, chci se prosím zeptat, máme světlík, stavař ho nainstaloval a dozor má za to, že tam chyb…
stresnioknaeshop
Před 6 lety
2
Krbová vložka – akumulační sada
Dobrý den, stavíme bungalov a budeme mít krbovou vložku. Vybrali jsme vložku od romotopu s regulova…
netmaster
Před 6 lety
6
sponzor fóra
Vytyčení domu od geodat později než stavba domu
Ahoj, asi jsme se ocitli v průser*. A já potřebuju pohled rady na věc. Koupili jsme pozemek, našl…
atilius
Před 6 lety
6
Opakované vytopení bytu od sousedů, kteří rekonstruují
Dobrý den, sousedi (Rusové) nad námi rekonstruují svůj byt v OV. Panelák je jinak družstevní. Ale …
zmrz_lina
Před 6 lety
7
Francouzské okno
Dobrý den, při instalaci francouzských oken nám nechali po každé straně toto, co prosím s tím? Můj …
danula85
Před 6 lety
2
Rozvržení kuchyně - návrhy - prosím, pomozte
Moc prosím o radu. Jsme s domem ve fázi, kdy je možné ještě přesunout nebo zvětšit okna, což se bud…
petrabodlina
Před 6 lety
4
Pokládka vinylu
Zdravím střechaři, jdu si k Vám pro radu, jsme ve fázi, že máme skoro všude vymalováno a doděláváme…
mirekb
Před 6 lety
10
Návrh koupelny bílá, šedá a dřevodekor
Ahojte, prosím Vás,můžete mi poradit jak nakombinovat obklady v koupelně? Pořád se mi na návrzích n…
cbr
Před 6 lety
1
2
59
Kouřovod uvnitř domu
Zdravím, chci se prosím zeptat, zda jste někdo řešil podobnou záležitost - chceme mít přiznány kouř…
svetlik_j
Před 6 lety
4
Cenová nabídka
Dobrý den, řešíme projekt našeho nového domu.... Vím že ceny projektů se liší odvíjí se i podle pos…
luige
Před 6 lety
17
Výběr stavební firmy - kdo už má šťastně postavený dům
Dobry den, mnozi z Vas urcite bydli v rodinnem domku. Chystame si v blizke budoucnosti nechat posta…
mareksu
Před 6 lety
6
Nákupy a Aliexpress
Ahojte, je tady prosím někdo, kdo nakupoval vodovodní baterie pro vanu a umyvadla, a sprchovou sest…
luckavra
Před 6 lety
7
Kalendar?
prosim, existuje neco, jako chytry, tedy elektornicky, stolni kalendar? tak, abych ho mohla mit na…
pe_ma2
Před 6 lety
11
Týčový vysavač
Máte prosím někdo tip na výkonný týčový vysavač? Máme patrový dům, takže aby vydržel vysávat alespo…
martasl
Před 6 lety
6
Odvod vody od domu
Prosím o radu. Po deštích nám zůstává u základů voda v délce cca 7m zbytek domu je v pořádku a potř…
pepa89
Před 6 lety
18
Koupelnový nábytek zkušenosti?
Zdravim, máte někdo zkušenost s koupelnovým nábytkem z Hornbachu? Kvalita? https://www.hornbach.cz/…
bendavenda
Před 6 lety
1
Vyplatí se místo klasického boileru tepelné čerpadlo?
Dozvěděla jsem se o tepelném čerpadle pouze na ohřev TUV, resp. boileru s tepelným čerpadlem. Máte …
edcbubu
Před 6 lety
1
2
34
Kdy začít vyřizovat hypotéku
Ahoj, nyní začínáme řešit projekt pro náš rodinný domek. Chci se zeptat kdy jste začali vyřizovat h…
strykofestr
Před 6 lety
8
Vyzděná vana
Zdravím , mám dům na klíč a v ní zděnou vanu. Chci si občas zkontrolovat pod vanou zda stále těsní …
danula85
Před 6 lety
2
Podklad pod základovou desku (ztrac. bednění 1 m vysoké)
Ahoj všem a zejm. těm, kteří také měli vysoké ztrac. bednění (metr a víc). Jak jste řešili podklad …
luj89
Před 6 lety
6
Štuk na Sadrokarton
Zdravim, Na jare budu malovat a tim ze mam popraskane spoje na SDK ktere se udelali nekvalitni prac…
zdenna
Před 6 lety
13
Ostrůvek
Ahoj, Vy, co máte podlahové topení a máte kuchyňský ostrůvek s šuplíky, jak ho máte zajištěný, přip…
davex
Před 6 lety
7
Hypotéka 2018 - jaký úrok vám banky nabídli?
Obsah příspěvku se sám nabízí .... Jaké podmínky a jaký úrok vám banky nabídly? Díky za odpovědi.
mitoma
Před 6 lety
1
2
...
...
4
5
142
Milovice
Dobrý den, Prosím může mi někdo napsat jakékoliv poznatky ohledně bydlení v Milovicích? Konkrétně n…
luckavra
Před 6 lety
2
1
2
…
412
413
414
415
416
…