O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Lednice na konci linky.
Prosím o radu jak vyřešit lednici volně stojící. Kuchyně bude do U. Na jedné straně bude ukončena …
gepe
Před 6 lety
2
Rozpočet ES x realita
Dobrý den Vybral jsem si barák od ES ( https://www.ekonomicke-stavby.cz/domy/kristyna-26 ) a př…
iwettk
Před 6 lety
27
Výměna plovoucí laminátové podlahy
Dobrý den, planujeme výměnu plovoucí laminátové podlahy. Nyní mame na stávající podlaze vestavěné s…
holkaa
Před 6 lety
1
Přesah střechy nad terasou?
Prosím o radu. Jaký bych měla dát přesah střechy nad terasou? Tak, aby to nevypadalo jak pěst na ok…
houzkova
Před 6 lety
27
Názor na řešení zastřešené terasy - bungalov 4kk
Ahoj všem, chceme stavět menší bungalov (100 m užitné plochy) a jednou z našich priorit je nějak el…
barushka0404
Před 6 lety
23
Terasa, kuchyň
Dobrý den, jak se říká mé starosti na něčí hlavu. Řešíme projekt RD. Kvůli ochranným pásmům jsme li…
cvoli
Před 6 lety
2
Zákaz stavebního záboru
Starosta obce nedovoluje nám zábor veřejného prostranství přilehlé ulice a spojeného s nim zvláštní…
davex
Před 6 lety
5
Rako Up
Ahoj, máte někdo v koupelně obklady Rako Up? Jak jste spokojeni s údržbou? Nemůžu se rozhodnout jes…
mam2016
Před 6 lety
16
sponzor fóra
Obestavěná lednice
Ahoj, kdo máte, prosím, volně stojící, ale obestavěnou kombinovanou lednici, jak máte vyřešené aby …
ptjj
Před 6 lety
9
Vrtaná studna kromerizsko
Dobrý den,poradíte někdo,prosím od koho vrtanou studnu Kroměříž a okolí,který zároveň vyridi vešker…
pajinelka
Před 6 lety
2
Sacasa Timber Ridge-sháním
Dobrý den, chybí nám cca 2m2 vinylové podlahy Sacasa, odstín Timber Ridge. Nezbyl náhodou někomu?S…
lidlous13
Před 6 lety
2
Osázení záhonů v prosinci??
Zdravím a mám dotaz : zahradní firma, kterou jsme si objednali na osazeni predzahradky a prostoru k…
gepe
Před 6 lety
3
První nástřel architelktonické studie - prosím o názor
Ahoj, prosím o názor na první variantu od architekta, která se bude upravovat, samozřejmě něco …
kvetoslav123
Před 6 lety
1
2
33
Orientační cena za komunikaci
Máme možnost zajímavého pozemku za super cenu, nicméně samozřejme nezasíťovaný. Elektřina, plyn a k…
6miska4
Před 6 lety
7
Prosba o zhodnocení projektu - roubenka
Dobrý den, prosím o zhodnocení návrhu projektu moderní roubenky. Jedná se o náš první návrh, je…
jakuda
Před 6 lety
29
Czp stropy Ytong
Dobrý den, potřebuji akutní pomoc :wink: vy co stavíte z ytongu, jaké máte stropy? Pokud zde bude …
danielacz
Před 6 lety
1
Leštěný beton x vinyl x epoxid
Dobrý den, líbila by se mi podlaha se vzhledem betonu. Oslovila jsem pár firem, ale jedna poměrně z…
bayt
Před 6 lety
21
Bila lazura na drevohlinikova okna
Dobry den, chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s bilou lazurou na smrkovych oknech. Jedna se …
sazelka
Před 6 lety
1
Ložnice s koupelnou - máte a využíváte?
Jak již nadpis napovídá, zajímá mě konkrétní zkušenost spojení: šatna-ložnice-koupelna. Navrhuji si…
bayt
Před 6 lety
18
Tepelne cerpadlo nebo fotovoltaicka elektrarna
Prosim co je lepsi poridit, TC na vytapeni a ohrev vody ci FTV s bateriema, ktere vyuzivaji energii…
obludak
Před 6 lety
23
Finep Britská čtvrť + co se zábranami z mléčného skla
Máte někdo zkušenost s bydením od Finepu, v Britské čtvrti nebo i jinde? My jsme s manželem pro ty …
myfairlady
Před 6 lety
9
Britská čtvrť Praha :) bydlíte?
Ahoj, najdu tady někoho z Britské čtvrti v Praze? Jak se vám bydlí? Budeme tam kupovat byt a okolí…
myfairlady
Před 6 lety
1
Stará zeď na pozemku
Ahoj, jdu na Vas s dotazem ohledne zdi, ktera nas deli se sousedy, zed je na nasem pozemku, a neumi…
houzkova
Před 6 lety
7
Revize katastru
Probíhá u nás revize katastru, neví někdo na co se ptát, případně na co si dát pozor před komisí, k…
honzajs
Před 6 lety
2
Posouzení RD
Dobrý den, budeme stavět dům a zatím jen přemýšlím nad dispozicí. Než půjdu za projektantem, chci s…
petricak111
Před 6 lety
1
Jakou vestavnou kombinovanou parní troubu?
Doporučil by mi někdo kombinovanou parní troubu? Zařizujeme novou kuchyni a chceme místo mikrovlnky…
annakar
Před 6 lety
25
Solární lampa
Hezký dobrý den, prosím o doporučení solární lampy na zahradu??? Vím že nemohu očekávát dobré sví…
alexxa007
Před 6 lety
1
Bungalov ECHO od Bidli či podobný dům - zkosená střecha
Dobrý večer, máte někdo, prosím, podobný dům? Zajímá mne jak to vypadá uvnitř v domě se skosením?…
valerije37
Před 6 lety
2
Kde koupit židle vaše zkušenost
Ahoj zařizujeme interiér a sháním již dlouho židle nechci žádné textilní jelikož mám malé děti a má…
puhelin
Před 6 lety
10
Quick step - dub kaňonový šedý s řezy pilou
Máte někdo tuto podlahu? Vložte prosím reálnou fotku v ploše. Děkuji
tofiffe
Před 6 lety
1
1
2
…
410