O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
DJS ARCHITECTURE - O115 zkusenosti rady
Dobry den Vim, ze se to tu resilo, ale mate nekdo zkusenosti s touto firmou? Libi se nam od nich te…
mnovak1990
Před 6 lety
1
Firma na dřevostavby z okolí Olomouce
Dobrý den, vybíráme s manželem firmu, která by nám postavila dřevostavbu nedaleko Olomouce. Jaké do…
haplji
Před 6 lety
20
Rozmístění
Ahoj, chtěl jsem poprosit o rady a typy jak lépe rozmístit zařizováky v koupelnách. děkuji
kubakkk
Před 6 lety
1
Koupelna - rozmístění
Pěkné odpoledne, prosím o názor k našemu rozmístění koupelny. Nemáte někdo podobně? Děkuji :slight_…
kokeja
Před 6 lety
1
Černá kuchyň, kombinace se drevem
Prosím, kdo má černou matnou kuchyň, jak se vám dekor udržuje? Je na ní vidět uplne vše, jak tvrdí …
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
5
Mokrá izolace
Zdravím na fórum, při kontrole půdy jsem objevil vysráženou vodu na spodní straně střešní folie a…
zubr487
Před 6 lety
7
Jaký typ digestoře by jste doporučili?
Zdravím vás, řešíme teď otazku jaký typ digestore zvolit. Máme kuchyň +jidelna+obývací pokoj 51m2 a…
annysek11
Před 6 lety
7
Vrtaná studna, špatný amoniak, mangan, konduktivita a ChSK
Zdravím, u nově vyvrtané studny jsem nechal udělat rozbor a špatně mi vyšla konduktivita 189,2 mSm …
lukoid
Před 6 lety
5
sponzor fóra
Svištění větru v podkroví u dřevostavby (roubenky), hluk, vítr
Dobrý den, prosím o radu. Máme roubenku na větrné hůrce. To, že tu pořád fouká je takový standard. …
zelinar
Před 6 lety
15
Krbová vložka se zadním přikládáním
Dobrý den, stavíme rodinný dům o tepelné ztrátě 5 kw. Jako zdroj tepla chceme použít krbovou vložku…
jajinka121
Před 6 lety
1
2
37
Nové byty v Brně od M development - reference
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s koupí bytu od společnosti M Development, kterou zastupuje pan …
1111maja
Před 6 lety
1
2
...
...
3
4
114
Dokumenty potřebné ke st.povolení.
Ahoj střecháčci, momentálně čekáme na vyjádření z životního prostředí- ovzduší, o které jsme samos…
zmrz_lina
Před 6 lety
4
Zateplení podlahy na půdě
Dobrý den, Chtěli jsme se zeptat. Vyházeli jsme z půdy staré desky vyklidili bordel co byl mezi tr…
wpavel
Před 6 lety
2
Zkušenosti s okny
Hezký den stavitelé, máte někdo zkušenosti s firmou: Okenní a stavební centrum? Děkuji za info
closen
Před 6 lety
1
Posuvní dveře do zdi v ložnici
Máme v projektu v ložnici dřevěný sloup 160 o který bude bouchat klička dveří. Doporučili by ste za…
gepe
Před 6 lety
14
Jaké krbové kamna?
Dobrý den, můžete mi prosím poradit podle čeho vybrat krbová kamna? Na co se zaměřit přesně? Budu…
bendavenda
Před 6 lety
9
Flex life nízkoenergetické domy - máte zkušenost?
Dobrý den. Líbí se nám jejich domky, ale nemohu na ně najít žádné recenze, nemáte prosím s nimi něk…
petr1667
Před 6 lety
29
Zvuky "ve stropě" při větru - čím to může být?
Dobrý den. Při otevřeném okně a foukajícím větru (dá se trochu nasimulovat prudkým otevřením dveří)…
shafa321
Před 6 lety
9
Domácí čistička odpadních vod u staršího domu
Dodělával jste někdo ke staršímu domu čističku, řešili jste nějaká kritéria, kde se může postavit? …
aludanewra
Před 6 lety
11
Výška parapetu
Dobrý den, máte někdo výšku parapetu cca 115cm, jedná se o dětské pokoje v přízemí. Všichni nas od…
agataps
Před 6 lety
11
Jak chránit vinyl
Dobrý den, máme na podlaze lepený vinyl. A ráda bych se Vás zeptala, jak chráníte před poškozením k…
mitoma
Před 6 lety
4
Mytí oken - hrubá stavba
Ahoj, nedávno nám do hrubé stavby nainstalovali okna a mě teď sžírá to, jak moc jsou špinavý. Přemý…
sonaxoxo
Před 6 lety
7
Stavěl někdo z firmou Aitia z Vysokého Mýta?
Hezký den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z Vás stavěl s Aitia Vysoké Mýto nebo o nich slyš…
annalbh
Před 6 lety
18
Kuchyne Katalpa
Dobry den, mate prosim nekdo zkusenost s kuchynemi Katalpa nejlepe z Pankrace? A jaka je cena v por…
mitoma
Před 6 lety
3
Na co si dát pozor při stavbě rodinného domu - rady a tipy
Dobrý den, ráda bych se zeptala vás zkušenějších na nějaké rady, tipy a na co si dát pozor při sta…
junkovaden
Před 6 lety
10
Kde koupit vypínače ABB basic55?
Ahoj, lze u vás vůbec koupit tuto řadu? Na Slovensku se tyto vypínače prodávají, ale zde je asi nel…
kekita
Před 6 lety
13
Rada s pudou
Dobry den vsem, chteli jsme pozadat o radu. Koupili jsme barak rekonstruujeme ho svepomoci. Ted jsm…
lucdan
Před 6 lety
3
Obkladový kámen Elastolith - máte někdo?
Prosíme o radu, je tady někdo kdo obkládal dům obkladovými cihličkami?? Původně jsme chtěli obložit…
lorrelai
Před 6 lety
1
Přiznané kleštiny a výška stropu
Vychází mi světlá výška stropu 2.3m. Chci se zeptat na váš názor jestli přiznat kleštiny v podkro…
pepitocz
Před 6 lety
10
Jak vysoko dát vyůstění komína do místnosti?
Vybrali jsme si konkrétni kachle Malaga N03 se zadním vyůstěním ve výšce 1362 přímo do sopouchu (ne…
obludak
Před 6 lety
10
1
2
…
408
409
410
411
412
…