O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Ukončení hřebene
Zdravím, mám prosbu! potřeboval bych poradit co dat na špicu střechy! střechu mame z creaton terra …
babicekj
Před 6 lety
1
Krb- CSN 06 1008
Zdravím, jak široká musí být predložka před rohovými kamny? Budou se využívat na příležitostné tope…
zubr487
Před 6 lety
1
2
33
Jak moc velké dveře a francouzské rohové okno do obyváku?
Zvětšit fr. dveře (těď 800, otvor 1000) nebo fr. okno fix (těď 2000x3000) na úkor stěny (těď 1140)?…
jakuda
Před 6 lety
6
Dveře do obývacího pokoje
Ahoj, prosím o vaše názory. Dávali by jste do obývacího pokoje dveře? Nemůžu se rozhodnout, jestli …
linee
Před 6 lety
28
Tlaková kanalizace - Sigma EFRU vs Noria Luca
Zdravím, dokončujeme přípojky k domu a došli jsme k řešení tlakové kanalizace. Chtěl bych vás popro…
dave_91
Před 6 lety
11
Retenční nádrž
Dobrý den, můžete mi poradit (nejlépe krok po kroku) jak si na zahradě udělat retenční nádrž, co vš…
dave_91
Před 6 lety
4
Úchytky Varnhem IKEA
Prosím, nemá někdo navíc tři tyto úchytky? Nebo nenarazili jste během zařizování na hoooodně podob…
kellynak
Před 6 lety
9
Pozemek s prošlým stavebním povolením
Dobrý den, mám v plánu koupit stavební pozemek. Na pozemku jsou vybudované základy a bylo i vydáno…
puhelin
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Výkop a betonovani
Dobrý den, doporučte prosím firmu na výkopové práce a vybetonovani bazénu. Ideálně Praha a Střední …
jane_n
Před 6 lety
1
Značka vestavné trouby ??
Ahoj, date mi prosim typ na vestavnou troubu... jakou znacku mam hledat, pripadne bez ceho se u ni …
wries
Před 6 lety
1
2
40
Změna obvodové zdi
Dobrý den. Řešil jste někdo změnu obvodové zdi? V projektu je psaná cihla Porotherm 44 T profi (s v…
bamak
Před 6 lety
8
Strop goldbeck - reference
Máte prosím někdo zkušenost?:) Budu ráda za reference.
danielacz
Před 6 lety
9
Výměna plovoucí laminátové podlahy - jak a čím orezat pole vestavěné skříně
Dobrý den, planujeme výměnu plovoucí laminátové podlahy. Nyní mame na stávající podlaze vestavěné s…
holkaa
Před 6 lety
20
Bojler pod schodama?
Co si myslíte o umístnění horizontálního bojleru do špíze pod schody (kůlí vzdálenostem k místam od…
zubr487
Před 6 lety
15
Zkušenosti - PH domy Pardubice
Dobrý den, Máte někdo zkušenosti s firmou PH domy z Pardubic? Hledám reference po internetu a nena…
woyta
Před 6 lety
1
1 návrh koupelny, co byste změnili?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jeslti vám přijde tento návrh koupelny OK nebo něco změnit? (přide mi …
bayt
Před 6 lety
17
Nove odberne misto CEZ
Dobry den, chtela bych poprosit o info ohledne pripojky el. Jsme ve fazi dokonceni projektu a resim…
zu_za_nka
Před 6 lety
7
Kuchyňský robot Sencor
Ahoj, plánujeme nákup kuchyňského robotu a nejlepší poměr cena/výkon má Sencor. Máme koupit model S…
mitoma
Před 6 lety
7
Francouzské okno a dveře na terasu
Máme v projektu z obyváku/kuchyně fr. dveře na terasu 800 (otvor 1000), a pak stěna 1140 a rohové f…
mtsr
Před 6 lety
1
Nemáte někdo koupelnu série Adore ze Sika?
Nemáte náhodou někdo koupelnu obloženou ze série obkladů Adore (výrobce Pilch) ze Sika? https://www…
be2be
Před 6 lety
2
Samonosná brána - dať fotobunku a výstražné svetlo?
Ahoj prosim dali ste na samonosnú posuvnú bránu pre auto i výstražné svetielko ktore signalizuje o…
mitoma
Před 6 lety
6
Solarni panely FV nebo FVE
Dobrý den, chtela bych jse zeptat zda ma nekdo doma FV nebo FVE? Jake jaou nato vase nazory? Nebo z…
wpavel
Před 6 lety
10
Tepelna ztrata domu
Zdravim, Mam v projektu nejakou tepelnou ztratu ale udelali jsme zmenu v zateplovani a rad bych si …
puhelin
Před 6 lety
8
Kam co dát v kuchyni?
Hezký den všem! Tak jsem dnes dodělala takovou tu hlavní podobu kuchyně. Co se týče trouby, sporák…
marekmaja
Před 6 lety
1
2
35
Penetrace před malbou sádrových omítek
Prosím o radu jaká penetrace (značka) je nejlepší před malováním sádrových omítek. Samotnou barvu j…
bebekeksy
Před 6 lety
3
Koš pod dřezem - ano, či ne?
Osvědčilo se vám mít odpadkový koš v kuchyni pod dřezem? Je to sice dobré využití méně "hodnotného"…
puhelin
Před 6 lety
8
Pracovní deska z křemene? Dobrý poměr cena/výkon - méně jak 8 000kč/m2?
Ahojky, jdu si k vám pro radu. Máte zkušenost s pracovní deskou z křemene? Případně, kde jste jí p…
gepe
Před 6 lety
3
Skleněná krájecí deska na dřez
Ahoj, máte někdo skleněnou krájecí desku na dřez? Potřebovala bych ji hlavně jako "kryt" na dřez, n…
ivca69
Před 6 lety
2
Lednice na konci linky.
Prosím o radu jak vyřešit lednici volně stojící. Kuchyně bude do U. Na jedné straně bude ukončena …
gepe
Před 6 lety
2
Rozpočet ES x realita
Dobrý den Vybral jsem si barák od ES ( https://www.ekonomicke-stavby.cz/domy/kristyna-26 ) a př…
iwettk
Před 6 lety
27
1
2
…
409
410
411
412
413
…