O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zakrytí půdy OSB - kondenzace vody
Ahoj, Prave zakryvam pudu osb deskami, aby byla pochozi pro ukladani veci. Dnes jsem jedu OSB zved…
klouzek
Před 6 lety
1
2
47
Vsakovací jímka podpis souseda - nesouhlasí
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo podobnou zkušenost. Do 15.12 máme bance doložit st…
anusenka93
Před 6 lety
23
Havarijní stav
Dobrý den. Prosím, kdo a jakým způsobem určuje, zda je nemovitost (rodinný domek ) v havarijnim sta…
evolf
Před 6 lety
3
Strop z dřevěných palubek
Máte prosím někdo otevřený strop v interiéru? Zajímalo by mě jak máte řešený strop zda-li ze sádrok…
tynanovakova2212
Před 6 lety
1
Poradíte tip na kvalitní kuchyňské nože?
zdravím. Poradí mi někdo opravdu kvalitné kuchyňské nože? Bez ohledu na cenu. Moc děkuji
naparapty
Před 6 lety
9
Ponicena betonova podlaha
Ahoj, rada bych si nechala poradit, co delat s ponicenou betonovou podlahou v novostavbe. Mame vyli…
obludak
Před 6 lety
5
Kdy se dělá krb
Ahoj, akorát nám schnou podlahy v domě. Předpokládaný termín na pokládání vinylu je konec ledna. N…
marta_kovar
Před 6 lety
9
Stavební ohláška
Holky, celou dobu mě manžel i projektantka přesvědčují, že stavět rodinný dům do zastavěné plochy 1…
puhelin
Před 6 lety
8
sponzor fóra
V čem smažit na indukci pro 9 lidi
Prosim o radu, v čem se rychle da usmazit kousky masa na Vánoce pro 9 lidi. Mám indukci s mostem pr…
ptjj
Před 6 lety
12
Základy a voda od souseda
Dobrý den, prosím potřeboval bych poradit, snad jsem zadal příspěvek do správné kategorie. Postavi…
tatring
Před 6 lety
2
Televize - rozdíly u stejné řady
jaký je prosím vás rozdíl u těchto modelů? děkuji https://www.alza.cz/58-panasonic-tx-58gx810e-d…
jarin1
Před 6 lety
7
Postup zateplení částečně pochozí půdy
Zdravím, chystám se zateplit pochozí strop novostavby. Strop je tvořen z miaka, armatury a 6cm bet…
lukoid
Před 6 lety
5
Obložení panelového stropu plovoučkou?
Zdravím, kamarád řeší co na panelový strop v novostavbě. Jelikož mezi okny a stropem není moc místa…
lukoid
Před 6 lety
11
Polovalbová nebo pultová střecha?
Prosímvás, už jsme opravdu bezradní, stále přemýšlíme nad oknem v jídelně (rohové nebo velké) a nad…
luckavra
Před 6 lety
4
Rozmístění kuchyně prosím o názor
Dobrý den, prosím o radu s plánováním kuchyně kam dat dřez , indukci, kam myčku moc si nevim rady,…
verunky
Před 6 lety
22
Parapet - bílý jilm
Dobrý den, nemáte někdo plastové vnitřní parapety v barvě bílý jilm? Na internetu jsou jen malé obr…
gepe
Před 6 lety
11
Bungalov 4+kk - zhodnocení návrhu
Ahoj stavebníci prosím o zhodnocení poupraveného projektu podle bungalovu Plutos djt,co se týče pra…
jarin1
Před 6 lety
1
2
35
Rekuperace Nilan VPL15K TOP s regulací HMI
Dobrý den, na jaře nám stav. firma začne stavět dřevostavbu - bungalov 98,5 m2 užitná plocha. Nabíz…
bayt
Před 6 lety
21
Podkrovní pokoj holcicka 40m2
Máte někdo inspiraci na podkrovní pokoj pro holčičku? Styl spíše venkovský, rustic, scandi. Děkuji …
davex
Před 6 lety
5
Regulace vytápění v jednotl. místnostech (+Somfy ?)
Ahoj, Řeším regulaci vytápění v RD po rekonstrukci. Zdivo: Heluz Family 50 + 200mm bílý EPS, Okn…
zubr487
Před 6 lety
16
Rekonstrukce, nebo koupit jiný byt v novostavbě?
Ahoj, podědili jsme starý byt v paneláku. Je v dobré lokalitě, kousek od metra i parku, míme to blí…
elen112
Před 6 lety
16
Váš názor na rozmístění
Dobrý den, ráda bych se zeptala na váš názor ohledně naší koupelny, takto byla navrhnuta projektant…
kvetoslav123
Před 6 lety
22
Firma Zděné domky na klíč
Zdravím, chtěla bych vědět, zda-li někdo stavěl s firmou Zděné domky na klíč?? Přemýšlíme nad touto…
wednesdayl
Před 6 lety
1
Tip na firmu zděných domů na klíč ze Zlínského kraje
Hezky den, máme koupeny pozemek ve vesničce u Zlína a hledáme firmu, která by nám postavila zděný d…
wednesdayl
Před 6 lety
2
Nákupy v Polsku - obklady, sanita, podlahy
Jezdí tady někdo nakupovat do Polska? Jedná se mi především o obklady a sanitu, případně i podlahy.…
majak78
Před 6 lety
7
Výběr hrnců - poradíte
Prosím o radu s výběrem hrnců. Snad nejsem moc náročná, ale mám pár požadavků: aby se v nich nepřip…
bohyska
Před 6 lety
1
2
...
3
63
Kolik cm XPS nad terén?
Zdravím, chtěl bych se zeptat do jaké výšky nad terén má být použitý XPS? Z XPS (140mm) máme vyša…
lukoid
Před 6 lety
18
HS portál
Dobrý den, prosím o radu. Po namotavani firmou posilam par fotek nuloveho portalu delky 2700x2350…
qeszi
Před 6 lety
3
Naslapna vrstva od 6mm vys - drevena podlaha
Hledam drevenou podlahu, jasan, ale vrstvene maji malou naslapnou vrstvu. Chtela bych 6mm a vys. De…
jakuda
Před 6 lety
17
Bungalov 4kk - prosím o názory
Dobry den Prosim o nazory dekuji
mnovak1990
Před 6 lety
5
1
2
…
407