O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Čov a sběrná nádoba
Ahoj, potřebuji poradit. Chtěli by jsme před ČOV předřadit septik a vyčištěnou vodu používat na zál…
peta123456
Před 5 lety
1
Tepelné čerpadlo vzduch-voda, za kolik se dá pořídit?
Dobrý den, ráda bych se zeptala za kolik se dá pořídit tepelné čerpadlo vzduch-voda pro přízemní ní…
jarin1
Před 6 lety
1
2
...
3
82
Zaplavova oblast
Jaky je vas nazor na přízemní byty se zahradou Uhříněves, náměstí bratri Jandusu? Je to 3.zatopova …
edcbubu
Před 6 lety
11
Střešní okna VELUX - dvojkslo nebo trojsklo?
Zdravím všechny, nenašel jsem nikde jednoznačnou odpověd na mou otázku. Nyní jsme do střechy i…
xczc
Před 6 lety
1
Hledám stavební firmu z Brna pro výstavbu zděného RD
Začínáme tendrovat firmu na stavbu našeho RD. Jaké máte tipy a zkušenosti s kým do toho jít? Před…
g3429190
Před 6 lety
5
Indukční deska větší
Hezký den, prosím nemáte někdo zkušenosti s větší indukcí kde je 5 varných zón. Děkuji moc za r…
lenca.levandulka
Před 6 lety
1
Zkušenosti s firmou
Zdravím Vás,máte někdo zkušenosti s firmou ,,skladová-okna”? Moc Vám děkuji za recenze
closen
Před 6 lety
2
HK Dřevstav nebo jiné?
Zdravím vás, chtěla bych se zeptat, neb jsem slyšela na firmu HK Dřevstav špatné zkušenosti. Jejic…
kronecka007
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Měření termokamerou
Hezky dobry den, prosim zkusene o vysvetleni. Bydlime od 2/ 2018. Drevostavba difuzne uzavrena, rek…
pavel119
Před 6 lety
22
Volba kuchyně provance/rustikální
Dobrý den, dneska mi byl udělán návrh kuchyně, udělali byste něco jinak? Mám ráda styl provance, ne…
peking53
Před 6 lety
9
Boj s městem
Dobrý den, pokusím se ve stručnosti popsat náš problém a poprosit vás o rady, co dělat. Máme po bab…
greysnow
Před 6 lety
21
Zhodnocení projektu RD
Dobrý den, poprosil bych o nějaké rady a doporučení ohledně návrhu, na kterém děláme. Chceme stavět…
iveta_89
Před 6 lety
29
Obyvak/loznice v jedne mistnosti
Jak vymyslet tyto 2 pokoje do jedne mistnosti, viz obrazek, tak, aby tam bylo plnohodnotne dvouluzk…
puhelin
Před 6 lety
6
Franke centrum box
Nemáte někdo tento dřez od firmy Franke?
gepe
Před 6 lety
9
Chtěla bych se zeptat, zda je možný HST portál v plastu (antracit) na okno rozměr 2m??
Jedná se o dveře se vstupem na terasu. Bude se přes ně pořád chodit. Máte někdo HST v tomhle rozm…
kocanda123
Před 6 lety
5
Liberec a okoli
Jsme mlada rodina se tremi malymi detmi a chceme se pristehovat na Liberecko. Libi se nam, ze je to…
bauerka89
Před 6 lety
3
Dlažba Saloon
Dobrý den, Budeme nechávat pokládat dlažbu saloon v dekoru šedého dřeva. Ale ještě nejsme rozhodnut…
alexandra123456
Před 6 lety
1
Nelze číst zprávy
Dobrý den, funguje vám ikonka obálky? V ikoně se mi zobrazuje jedna zpráva, ale nemohu ji otevřít. …
garfild
Před 6 lety
3
Tepelné čerpadlo země voda - trubky v zemi, kde je podzemní voda
Zdravím, řešil jste někdo tepelné čerpadlo země voda a rozmístění trubek v zemi, když byla hladina …
zubr487
Před 6 lety
5
Externí přívod vzduchu ke krbové vložce
Ahoj všem Chci externí přívod vzdchu ke krbové vložce o výkonu max 10kw. Určitě bych chtěl exte…
vivien1010
Před 6 lety
20
Jak zjistit, zda jsem ucastnikem uzemniho ci stavebniho rizeni
Dobry den, jak je mozne zjistit, zda jsem ucastnikem rizeni? Resp., pokud podal soused zadost o sta…
kackabis
Před 6 lety
8
Prosim o radu pri spojeni barev strecha - okna - fasada - podbyti, jak by jste vybrali?
Zdravim. Zaciname stavet a jedine, v cem mame jasno je barva strechy - dle pamatkaru palena strecha…
agataps
Před 6 lety
6
Jak usporadat obyvak
Zdravim, Rada bych zda by nekoho napadla inspirace jak usporadat obyvaci pokoj. Momentalne mame t…
michaelavee
Před 6 lety
3
Rozmístění nábytku v obýváku +kk
Ahoj, řešíme rozmístění nábytku v kuchyni spojené s obývákem, kde bude také pracovna pro nás oba - …
myfairlady
Před 6 lety
3
Odpočet úroku ze základu daně a zahájení stavby do 4 let
Dobrý den, Určitě už to tady bylo mnohokrát řešeno, ale nenašel jsem konkrétní odpověď. Při uplatň…
bebekeksy
Před 6 lety
2
Radiátor v garáži
Prosím o radu, po dlouhém rozhodování jsme se domluvili na plynovém kondenzačním kotli a podlahovém…
wpavel
Před 6 lety
14
Svislý kouřovod s funkcí komina
Dobrý den, řešíme v domě komín. Jedná se o montovanou dřevostavbu. Kvůli úspoře místa nám byl dopor…
slabici
Před 6 lety
17
Pokojové termostaty "přes drát" nebo bezdrátové?
Hezký večer, při hrubé stavbě elektrikář natáhl dráty k budoucím termostatům. Několik týdnů poté js…
obludak
Před 6 lety
9
Bojler 120 nebo 160l
Zdravim, Potrebovala bych zkusenosti z provozu - bude dostatecna kapacita bojleru 120l? Pondeli az …
barca3979
Před 6 lety
21
Základová deska - Ústecký kraj
Zdravím, je tu někdo kdo by doporučil partu lidí na základovku? Teplice v Čechách a okolí
info3
Před 6 lety
13
1
2
…
406
407
408
409
410
…