O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jaké vytápění při TZ 4kW?
Stavíme dům pro 4-členní rodinu, projektovaná tepelná ztráta je 4kW a vytápěná plocha 135m2, v domě…
zubr487
Před 5 lety
5
ČOV a pěna
Dobrý den, můžete nám poradit, co děláme špatně, když jsme v sobotu odpoledne poprvé spustili ČOV a…
zmrz_lina
Před 5 lety
15
Krajní řadovka - dispozice
Zdravím, koupili jsme starý řadový KRAJNÍ domeček (90let) určený k rekonstrukci (pro nás z větší č…
deto_oesya
Před 5 lety
5
Projektant Zl. kraj
Dobrý den, prosím, doporučíte projektanta pro zpracování projektové dokumentace k RD na ohlášku ze …
pajinelka
Před 5 lety
2
Domácí vodárna
zdravím, domek - 2 záchody, 2 koupelny, zahrada, studna hluboká 6m, …. klasika dům Jakou máte vod…
kimbert
Před 5 lety
2
Rohové spojení silničních obrubníků
Je možné spojit rohově obrubníky tak, aby na vnějším okraji zůstala řezaná (relativně hodně ostrá) …
ozzy77
Před 5 lety
2
Atypický kuchyňský ostrůvek
Chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenost se zabudováním myčky do atypicky tvarovaného kuchyňskéh…
boiia
Před 5 lety
5
Varná deska s integrovanou digestoří
Dobrý den, vybírám digestoř a narazila jsem na indukční desky s integrovanou digestoři. Má někdo do…
cell
Před 5 lety
9
sponzor fóra
Zateplení novostavby RD Ostrava a okolí nějaké doporučení na firmu
Hledáme řemeslníky nebo firmu na zeteplení RD Ostrava, jakékoliv doporučení prosím :-)
h0042
Před 5 lety
6
Návrh malé prodejny
Dobrý den, přicházím s prosbou. Je tu někdo, kdo by nám mohl udělat návrh malé prodejny s borůvkami…
kofolkal
Před 5 lety
1
Kdo má nyní nej hpotéku?
Má někdo přehled o tom, u koho jsou dobré podmínky? U koho je dobré vzít si hypotéku? Nemá někdo př…
k0nd0r
Před 5 lety
11
Elektrokotel+plynový krb
Ahoj, řešíme systém vytápění a vím, že už nejde udělat jen elektrokotel, ale musí být ještě další z…
dawerius
Před 5 lety
9
Šatní skříň na míru
Zdravím, už dlouhou se snažíme vymyslet skříň která bude jen policová, protože půjde mezi chodbu a …
alexxa007
Před 5 lety
8
Dešťovka - výběr dodavatele Plzeňský kraj
Hezký den, máte někdo zkušenosti kdo kompletně zřídí nádrž na dešťovou vodu včetně vyřízení dotace…
perseus10
Před 5 lety
3
DEŠŤOVA A ŠEDÁ VODA
Zdravím stavebníky... Potřeboval bysem pomoct, určitě víte kolik je nádrží na vodu po internetu a o…
expertnastavbu
Před 5 lety
1
2
32
ČOV vzorky nebo revize, poradte
Ahoj, prosím co je lepší a jednodušší. Dávat vzorky 2 krát do roka nebo revize 1 krát za dva roky. …
peta123456
Před 5 lety
1
Centrální vysavač - ano či ne?
Ahoj všem. Stavíme domek, bungalov, a nyní je čas se rozhodnout, zdali centrální vysavač nebo ne. P…
petrazelhoty
Před 5 lety
30
Pracka se sušičkou 2v1, jakou doporučujete?
jake mate zkusenosti? na co si dat pozor? jaka se vam osvedcila? ja nikdy kombinaci nechtela, …
spaghetka
Před 5 lety
1
2
36
Hydroizolační folie mPVC sikaplan wp floor+odvětrání podloží
Ahoj Realizoval jste někdo izolaci základové desky bungalovu z podlahovým vytápěním pomocí Hydroiz…
jarin1
Před 5 lety
9
Hansgrohe Ecosmart - máte zkušenosti?
Hezký den, rád bych si pořídil sprchový set (horní + ruční sprcha) Hansgrohe Croma 220. Dělají ho …
kosmoletec
Před 5 lety
1
Pračka s pantem vpravo
Zdravím, jak už název napovídá - sháníme do bytu pračku, která má panty vpravo, jelikož hned vpravo…
kalipso
Před 5 lety
4
Koupě bytu bez realitky
Zdravím. Ráda bych se Vás zeptala, nemáte někdo zkušenosti s koupí bytu/domu bez realitky? S majit…
dita_a_ivan
Před 5 lety
11
Barva Style decor designová omitka
Dobry den, maloval jste nekdo stenu strukturovou omitkou a nasledne barvou od Style decoru? Zajimal…
miren13
Před 5 lety
1
Nazor na bungalov
Ahoj, chtěli bychom stavět a momentálně přemýšlíme nad tím, jak by měl dům vypadat. Chceme aby měl …
rasz
Před 5 lety
12
Ytong lambda - zateplit nebo nezateplit?
Dobrý den, postavili jsme svépomocí dům z materiálu Ytong lmbda (375) a nyní stojíme před volbou,…
martas85
Před 5 lety
20
Nevíte prosím název antik bazaru u Mělníka?
Snažím se marně dohledat název, nebo webovky krámku, který se nachází po pravé straně u hlavní siln…
benjik
Před 5 lety
20
Syrovice - vlci maky - zkusenosti
Dobry den, narazila jsem na tento projekt a domy se nam libi, jajde se tu nekdo, kdo tam jiz bydli …
pe_ma2
Před 5 lety
1
Stavební dozor dřevostavby Frýdek-Místek a okolí
Dobrý den, neměl by někdo doporučení na stavební dozor? Budeme stavět dřevostavbu kousek od Frýdku-…
jajinka992
Před 5 lety
1
Šedo-bílá kuchyně - vaše inspirace
Prosím o radu.. Líbí se nám šedo-bílá kuchyň, ale ne v lesku, určitě něco matného, nebo dekor dřeva…
alitero
Před 5 lety
1
2
58
Změkčovač vody
Zdravím, nemá někdo zkušenosti s IPS Kalyxx Blueline? Uvítám i zkušenosti s jinými, cenově dostupný…
ivcis2
Před 5 lety
1
1
2
…
405
406
407
408
409
…