O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bungalov 4+kk - posouzení návrhu
Dobrý den, plánujeme výstavbu RD, a po první neúspěšné studii, kdy nám pan architekt navrhoval drah…
jakub71
Před 5 lety
18
Koupelna s walk-in - nemáte někdo takto uspořádanou koupelnu?
Zdravím, prosím nemáte někdo podobně řešenou koupelnu, jako je na obrázkách? Tzn. volně stojící van…
rusanna
Před 5 lety
12
Úzká dlouhá kuchyně
Zdravím všechny střecháčky, poprosila bych vás o radu, popř zkušenosti s dlouhou úzkou kuchyní,…
apmm
Před 5 lety
6
Stavební firma z Prahy-východ
Doporucte prosim solidni stavebni firmu, Praha-vychod. Mela jsem v zaloze dve a ani jedna nema cas.…
sonaxoxo
Před 5 lety
11
Plánování elektroinstalace
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Odkupujeme hrubostavbu a řešíme rozvody elektřiny, zásuvky,…
jajinka121
Před 5 lety
3
Rentatrend.cz a ceskebungalovy.cz
Ahoj všichni, sháníme někoho, kdo nám postaví rodinný dům na klíč (dřevostavba, bungalov). Najde s…
barbora_c
Před 5 lety
1
Kolik stojí v průměru obložení kouelny vč. práce?
Ahoj, staví nám novostavbu a z jejich standardu jsme si nevybrali žádné obklady, které se nám líbí,…
ptjj
Před 5 lety
12
Jaká je střešní krytina Mediterran?
Ahojky, uvažujeme o střešní krytině Mediterran, konkrétně typ Zenit. Je to slovenský výrobce, výrob…
celeron700
Před 5 lety
1
2
...
...
10
11
320
sponzor fóra
Názor na bungalov - první fáze
Ahoj všem, máme upravený projekt. Poprosim o názor, případně rady co vylepšit/změnit. (Šířka domu…
jirka112233ova
Před 5 lety
10
Postup při zateplení baraku
Dobrý den. Letos chceme zateplit dům. (fasáda, okna, dveře) Potřeboval bych poradit se správným pos…
stakantin
Před 5 lety
1
Firma Gabon - zkušenosti
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s firmou Gabon? Jste s kuchyní spokojení? Jak dlouho js…
fiaiv
Před 5 lety
6
Trvalý pobyt
Dobrý den, jak zjistím kdo všechno má trvalý pobyt v domě, který chci kupovat? Jde mi o to, aby si …
fifina86
Před 5 lety
5
Do dát za postel na zeď?
Všechny tady zdravím. Hledám postel pro puberťáka. Jelikož bude u zdi, zvažuji co na ni dát, jel…
gepe
Před 5 lety
6
Stavební firma
Dobrý den, nemáte někdo tip na spolehlivou stavební firmu v Libereckém kraji (nejlépe okolí Jablonc…
andybendova
Před 5 lety
1
Dřevěná podlaha nebo lamino?
Ahoj, zařizujeme obývák + kuch kout. moc nevaříme, tak párkrát do týdne špagety:smiley: No, nicmé…
myfairlady
Před 5 lety
12
Nový odpad z koupelny a WC v RD
Ráda bych se poradila ohledně rozpočtu na vykopání nového odpadu pro vybudování koupelny a WC v RD …
maglan
Před 5 lety
1
Hörmann dveře
Dobrý den, nemá někdo vchodové dveře Hormann Thermo 65, poprosim o recenze.Diky
kifu
Před 5 lety
2
Zatékání
Dobry den. Mame systemovy komin od firmy Schiedel. Se zacatkem zimy nam pravidelne zvlhne zed. Je t…
josefkosicek
Před 5 lety
7
Dodatečná demolice části domu
Zdravím, mám hypotéku na RD + na část rekonstrukce. Během rekonstrukce jsem se rozhodla část domu …
nikolapec
Před 5 lety
1
Gambion
Ví někdo cenu plotu s gambionu výška 1metr délka 1metr šířka 40cm děkuji.
fan13
Před 5 lety
1
Rozestup stropních kolejnic
Prosím o radu, jaký je ideální rozestup dvou stropních kolejnic, jedna na záclonu, druhá na závěs. …
kativka
Před 5 lety
1
Co s komínem v zádvěří?
Chci vyřešit v projektu zádvěří, kde se nachází komín Schiedel Absolut o průměru 16 cm a velikosti …
mtsr
Před 5 lety
1
Firma OKNOPLAST - okna antracit quartz
ahojte lidičky, bydlíme blízko Polských hranic a byli jsme se koukat na okna od firmy OKNOPLAST, co…
verhal
Před 5 lety
1
Vyřezání dveří do nosného panelu
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s nějakou firmou (ideálně Praha), která je s…
jituletvoje
Před 5 lety
1
Dejte prosím tip na obdélníkovou vanu: 190 cm+akrylát+kulatá záda
Dejte prosím tip na akrylátovou obdélníkovou vanu s kulatými zády. Nebo máte někdo zkušenost s Lauf…
ptjj
Před 5 lety
2
Vnitřní omítka na Ytong
Zdravím všechny stavebníky a kutily. Rozhodli jsme se že nám chybí v domě " špajz " a máme velkou…
zdenna
Před 5 lety
5
Tip na dodavatele pro stavbu bungalovu - České Budějovice
Dobry den, letos bychom radi zacali stavet RD bungalov v Ceskych Budejovicich. Budu rada za jakekol…
lbartosova1
Před 5 lety
2
Kouladace přípojek a stavební povolení
Ahoj všichni, prosím o radu. Byl by mi někdo schopný říct, jak to bude konkrétně u nás s vytápěn…
dominika185
Před 5 lety
3
Přesun stavební boudy
Ahoj, co byste objednali na přesun této stavební boudy? Nejde o převoz, pouze o přemístění v rámci …
noemi77
Před 5 lety
7
Truhlář Brno a okolí
Ahoj, doporučte nám prosím truhláře z okolí Brna, který by nám udělal kuchyň. Byli jsme v XXXLutz a…
kveta007
Před 5 lety
6
1
2
…
403
404
405
406
407
…