O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Upravený projekt bungalovů 1372
Dobrý den prosím najde se někdo kdo poradí ? Může takhle být nebo ještě něco poupravit ? :slight_sm…
lusileli
Před 5 lety
1
Konec fixace - nová nabídka úroku
Dobrý den, v červenci nám končí fixace hypotéky. Nyní máme úrok 2,29 ... nabízejí s předstihem vžd…
kuldacz
Před 5 lety
8
Petrolejová barva na zeď v ložnici
Zdravím, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Menší ložnice, řekněme tak 4x5m? 3 stěny bílé a jedna…
spaghetka
Před 5 lety
5
Informace o lokalite
Ahoj vsichni, kdysi jsem nekde slysela reklamu na nejake stranky, kde se daji najit informace k lok…
slunicko78
Před 5 lety
1
Třívrstvá dubová podlaha a teplovodní topení - maximální teplota v místnosti
Dobrý den, mohla bych prosím poprosit Vás, co mají třívrstvou dubovou podlahu (tloušťka 15mm) a te…
chrobakv
Před 5 lety
7
Vinylova podlaha a elektricke topeni
Zdravim všechny ,zajimal by mě názor na kombinaci vinylove lepene podlahy s elektrickým topenim. …
marta_kovar
Před 5 lety
2
Elektrokotel
Dobrý den umíte někdo poradit jak na tomhle elektrokotli nastavit spotřebu kW děkuji
wpavel
Před 5 lety
9
Nika ve sprcháči
Prosim mate nekdo rohovy (pulkulaty) sprchovy kout a v nem niku?? Prosim foto pro inspiraci dekuji …
bavo
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Vinylová podlaha dekor dub pálený
Prosím máte máte někdo v domě položen vinyl v dekoru dub pálený?
tomulka4
Před 5 lety
3
Otevřený prostor střechy bez trámů
Ahoj všem, mám dotaz. Nemáte náhoudou někdo na své stavbě nebo zkušenosti s konstrukci střechy pomo…
jmo
Před 5 lety
1
Pořadač na příbory
Dobrý den, jak máte vyřešený pořadač příborů. Líbí se nám ten z ikei viz foto ale je to špatný rozm…
verunky
Před 5 lety
4
Povolí nám stavbu na pozemku?
Dobrý den. Máme vlastní pozemek na konci obce,cca 200 metrů od poslední chaty, cca 500metrů od posl…
puhelin
Před 5 lety
2
Hypotéka - po vlastní ose nebo přes poradce?
Zdravím, mám jednoduchý dotaz pro Vás, kteří jste již řešili financování stavby. Jaké jsou výhody …
broucek77
Před 5 lety
1
2
44
Litinové nebo deskové radiátory?
Koupili jsme starší dům a řešíme radiátory. Momentálně se topí v kamnech (uhlí + dřevo), kotel je s…
wpavel
Před 5 lety
2
Okna a krb
Dobry den. Jsme ve fazi pripravy projektu. Budeme chtit domecek viz fotografie, akorat se bude zv…
vetor3x
Před 5 lety
1
Srovnání 2 CN na vrtanou studnu 30m a 100m vrt pro TČ
Ahoj všem, mám na stole 2 nabídky firem na vrtanou studnu 30m - 220/160mm, záhlaví a čerpadlo Grun…
geodett
Před 5 lety
4
Koupelna rozměr 2,2 x 4,3m
Máte prosím někdo takovýto nebo podobný rozměr koupelny? Ráda bych se inspirovala jak jste řešili r…
kriiis
Před 5 lety
1
Co je tedy nově povinné od roku 2020 ?
Rádi bychom začali stavět, nejdříve v roce 2020 (ještě jsme ale ani nezačali projekt). Trošku se al…
zubr487
Před 5 lety
20
Má být v přelivné hrane ČOV voda?
Ahoj, máte v přelivné hrane (doufám, že se dobře vyjadřuji) vodu? Jedná se o tu skruž, že které vyt…
petrdor
Před 5 lety
1
Změna účelu pozemku - pozemek pro výstavbu rodinné rekreace na pozemek pro výstavbu RD
Setkal se někdo s tím, že by obec neschválila změnu užívání pozemku, který je určený pro výstavbu i…
hanka12
Před 5 lety
5
Na sucho položená dlažba
Renovujeme starú chalupu bez hydroizolácie sten. Dom bol zvonka kompletne oddrenážovaný, Vnútro-zem…
dirigent
Před 5 lety
1
Cena střechy na klíč 150m2
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat jestli nabídka na realizaci střechy od firmy v ceně 330tis. kč…
elha1
Před 5 lety
7
Co s pozemkem?
Zdravím, chtěli jsme s manželem stavět, projekt je už skoro hotový. Ale přes Vánoce se u nás rodinn…
bamak
Před 5 lety
12
Šířka koupelny a technické místnosti - prosím o radu
Hezký den, kreslíme si projekt domu a vychází nám tam koupelna o šířce 2,0 m a délce 3,2 m. Chci se…
mirekb
Před 5 lety
8
Trám místo police
Ahojte :slight_smile: Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo takto řešené? Viděla jsem to u jedné …
matty001
Před 5 lety
3
Cihly a izolace nebo cihly bez izolace
Co je lepší, použít cihly 30 a k tomu 20 izolace nebo postavit z cihel 50 a nedávat už žádnou izola…
zubr487
Před 5 lety
1
2
45
"Praskání" ve zdech po zateplení EPS
Zdravím, jdu si pro radu, respektive jestli nemá nikdo podobnou zkušenost. Po zateplení 30cm Poroth…
voky115
Před 5 lety
2
Výběr pozemku
Ahoj, jakým způsobem jste vybírali pozemek? Na co vše si dát pozor? Má vůbec smysl vybírat jako lai…
linnosaurus
Před 5 lety
8
Někdo kdo má postavený dům Rio 4+1?
Zdravím, je tady někdo, kdo si nechal postavit či postavil RD Rio?
martulad
Před 5 lety
3
Výměna pozemku pro pozemkový úřad, jak postupovat?
Ahoj všem, prosím nevíte někdo, jak postupovat při výměně pozemku? Chceme přikoupit pozemek u domu…
lena789
Před 5 lety
6
1
2
…
404
405
406
407
408
…