O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Stavební firma a dozor
Zdravím všechny a přejdu k dotazu. Chtěl bych postavit zděný rodinný dům v Plzni a sháním stavební …
holota123
Před 5 lety
1
Nábytkové spojovací kování
Zdravím, potřebuji rozdělat šatní skříň, která je spojována kováním dle obrázku. Byla vyrobena cca …
rojta
Před 5 lety
1
Prodloužení řadu - stavební povolení
Ahoj,prosím o radu. Pro připojení na vodu musíme prodloužit vodovodní řad.Sehnali jsme všechny vyjá…
adula000
Před 5 lety
3
Vrtaná studna - krok za krokem
Dobrý den, máme od obce koupený pozemek. Bohužel bez vodovodu. Budeme provádět vrtanou studnu. Na …
gocovkaveru
Před 5 lety
12
Demolice - výmaz z katastru
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně výmazu čísla popisného z katastru nemovitosti. Již …
geodett
Před 5 lety
21
Projekt 4kk zhodnoceni
Poprosim o nazory a pripominky.
t_makovice
Před 5 lety
5
Snížená podlave ve vestavěné garáži
Dobrý den, Jdu si k vám pro radu protože jsem narazil (celekm pozdě) na jeden problém. Máme mírně…
maximsoon
Před 5 lety
3
Rozdílná výška základové desky domu a garáže - oproti projektu
dobrý den , mám problém projekt mám kreslený na rovinu , při zaměření základů se řešilo-zjistilo a…
juriussory
Před 5 lety
7
sponzor fóra
Záložní zdroje, vaše rady a zkušenosti
Ahoj, chtěl bych se vás tu zeptat na problematiku záložních zdrojů a prosím o vaše zkušenosti. V do…
yadru
Před 5 lety
27
Obestavený krb - jakou podlahu máte před krbem?
Ahoj všichni, aktuálně řešíme jakou podlahu dát do obýváku s kuchyní a jídelnou. Jelikož tam budeme…
hanicka1991
Před 5 lety
2
Dilema kuchyně
Ahojte, mám dilema. Chceme bílou kuchyň s pracovní deskou dub true tobacco. Jenže jakou bílou? Lesk…
verunky
Před 5 lety
10
Vnitrni parapet z eternitu?
Dobry den, nevite nekdo jestli je mozne ze by parapet v byte mohl byt pokryty eternitem? Bydlime ve…
candat
Před 5 lety
7
Dřevostavby Třebíč
Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenosti s firmou Foltýn - dřevostavby z Třebíče? Děkuji.
okr460
Před 5 lety
1
Kdo máte tento systém řešení otvírání skříněk?
Ahoj, kdo máte, prosím, tento systém řešení otvírání skříněk, jste spokojení? Uvítám zkušenosti, vý…
edcbubu
Před 5 lety
4
2 umyvadla reseni
Kdo mate v koupelne 2 umyvadla?Muzu poprosit o inspiraci/foto, jak mate reseno? Dvojumyvadlo, dve s…
dita_a_ivan
Před 5 lety
2
Posuvné dveře do pouzdra - doporučení
Zdravím. Mohla bych poprosit o radu na prověřenou značku posuvných dveří do pouzdra? Nehledáme desi…
zubr487
Před 5 lety
8
Stavební firmy rekonstrukce - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti s následujícími firmami? Budeme dělat komplet rekonstrukci bytu v Praze…
adla123
Před 5 lety
1
Rekonstrukce nebo demolice + parcelizace
Dobrý den, ráda bych zde poprosila o radu / názor zkušenějších, odbornějších. Předem děkuji. Již …
l_sekanina
Před 5 lety
3
Ytong lambda 375 (ne)zateplit!? Máte rozhodnuto?
Po měsíčním pročítání různých fór a diskusí jsem se rozhodl bilancovat nad stavbou z Ytongu lamda 3…
wpavel
Před 5 lety
23
Granitový dřez Aquastone - recenze
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s granitovým dřezem od značky Aquaston…
majak78
Před 5 lety
3
Obložení sprchové vaničky
Ahoj, rekonstruuju byt v paneláku a vaničku sprchového koutu jsem proto musel zvednout 10 cm nad ze…
fyii
Před 5 lety
2
Tepelné čerpadlo ACOND - zkušenost?
Kdo má tepelné čerpadlo ACOND. Nějaké, rady, postřehy, zkušenosti.
burum
Před 5 lety
9
Sklo za kuchyňskou linku. Máte zkušenost?
Začínám uvažovat o skle místo obkladů za kuchyňskou linku. Máte s tím nějaké zkušenosti? Jak se to …
gepe
Před 5 lety
1
2
...
3
84
Blum Aventos
Prosím o pomoc. Máme pět let na horních skříňkách výklopná dvoudvířka s výklopem Blum Aventos. Dnes…
ptjj
Před 5 lety
3
Kde koupit stříšku na elektroměrový sloupek
Zdravím, nevíte někdo, kde se dá sehnat deska na elektroměrový sloupek, tak aby byla ze stejného m…
isthisusernamefree
Před 5 lety
2
Na kolik vás vyšla realizace ČOV s firmou?
Ahoj, prosím o info, kolik Vás stála realizace ČOV dělaná firmou pro klasický rodinný dům?
kasparova43
Před 5 lety
31
Modřanský háj Komořany - zkušenosti
Ahoj, nebydlíte někdo v Komořanech v komplexu Modřanský háj? Jak se vám tam bydlí? Co dopravní dost…
danielaaat
Před 5 lety
22
Barva podlahy a dveří (šedá podlaha a šedé dveře)
Dobrý den, mám dotaz na ty z vás, jež máte dům zařízený v dekoru dřeva v kombinaci s šedou. Budeme …
marta_kovar
Před 5 lety
2
Nové interiérové dveře do staré natřené ocelové zárubně
Ahoooj. Všechny moc zdravím.😊🖐 Chci se zeptat jestli by mi někdo mohl prosím zaslat fotky, jak vypa…
jitulkaka
Před 5 lety
3
Návrh kuchyně - váš názor
Hezký den, Už nějakou dobu tady sbírám rady, inspiraci a obdivuji krásné kuchyně (a jiné interiér…
jakub71
Před 5 lety
21
1
2
…
402
403
404
405
406
…