O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Je reálné udat nepálené cihly (vepřovice/kotovice)?
Dobrý den, budeme bourat starý přízemní řadový dům na Olomoucku a zatím máme cenové nabídky na dem…
raimok
Před 5 lety
6
Oprava staré dřevěnky - nejvhodnější způsob vytápění
Ahojte, s manželem opravujeme starou dřevěnku - vše - nová voda, elektrika, zateplení (z venku bude…
tomas80
Před 5 lety
26
Podlahové topení, radiátory a střešní okna - jak řešit?
Ahoj, vím že se to tu probírá, ale stejně v tom mám bordel. Jsme teprve na začátku, vyřizujeme zatí…
tomasku
Před 5 lety
18
Černá skládka na našem pozemku - co s tím?
Dobrý den, roky se nám na našem soukromém pozemku množí černá skládka. Jedná se jak o bioodpad, tak…
doog
Před 5 lety
11
Kuchyňské skříňky nahoře, změnit?
Prosim máme návrh kuchyně a bojím se,že linka díky horním skrinkam bude moc monotónní, i vzhledem …
qeszi
Před 5 lety
15
Reko starého obývaného domu
Zdravím, mám dotaz, zda se vyplatí reko starého, ale obývaného domu. Dům bychom nekupovali, pouze b…
spaghetka
Před 5 lety
8
Elektricky termostat - problem s pouzitim ci nastavenim
Dobry den, mam problem s elektrickym termostatem. Bydlime v domecku teprve skoro pulroku. Kdyz chci…
kekita
Před 5 lety
8
Poradíte zahradního architekta a současně zahradníka v Ostravě ?
Dobrý den, Prosím Vás o doporučení zahradnické firmy, která udělá kvalitní zahradní projekt a souča…
jajinka121
Před 5 lety
6
sponzor fóra
Projekt a stavebni firma
Zdravím, doporučil by někdo z okolí Plzně ( Rokycan ) nějakou spolehlivou stavební firmu? Ideálně o…
jittyy
Před 5 lety
2
Koupě pozemku - ano či ne
Ahojte, zvažujeme s manželkou koupi pozemku cca 5 km od okresního města. V současné době je pozemek…
kackabis
Před 5 lety
16
Umisteni odtokoveho zlabu ve walk-in sprchovem koutu
Hezky den, muzu poprosit o fotky vasich walk in sprchovych koutu pro inspiraci?Zajima me hlavne umi…
qeszi
Před 5 lety
4
Nová zelená úsporám – pouze rekuperace
Dobrý den, u dotací NZÚ nám pro podoblast podpory B.0 nevychází "Měrná neobnovitelná primární ener…
zubr487
Před 5 lety
10
Dveře INVADO
Máme vybrané dveře Invado, máte je někdo? U nás nikde v prodejně nebyly, tak nemůžeme obhlídnout. J…
spaghetka
Před 5 lety
1
Stavba domu vedle dalšího domu, který je na hranici pozemku
Ahoj všem, prosím o radu. Bydlíme ve starém domě, který stojí na hranici pozemku se sousední zahrad…
melonkasg
Před 5 lety
13
Kombinace podlahového topení a radiátorů
Dobrý den, prosím o objasnění a info. Zeptám se jako úplný laik, tak se nezlobte za vyjadřování. Kd…
hanizzek
Před 5 lety
7
Hypo Raiffka stavební spořitelna
Dobrý den, má tu někdo hypotéku od Raiffeisen stavební spořitelny? NE BANKY. Na jejich stránkách js…
martaskaaa
Před 5 lety
1
Jakou sazbu u hypoteky Vám v nyní banky nabídly?
Zdravím , ptám se pro zajímavost, máme 2,19 tak nevíme, zda je to ok nebo hodnë.Dëkuji.
mahil18
Před 5 lety
19
Doporučení na krbaře - Středočeský / Jihočeský kraj
Dobrý den, byla bych velmi ráda za jakékoli doporučení na krbaře / kamnáře ve Středočeském / Jihoče…
bchannu
Před 5 lety
12
Osvětlení vestavné skříně a elektro příprava
Hezké sobotní dopoledne, obracím se na vás s dotazem. Kupujeme nový byt a můžeme si nechat provést…
termat5
Před 5 lety
2
Podlahovka vytápěná elektrokotlem a zvlášť klimatizace v garáži
Budeme topit elektrokotlem do podlahovky-teplovodní. Vypočtená ztráta domu je bez garáže, která je …
wpavel
Před 5 lety
7
Bungalov 5kk - 6kk - prakticky řešený
Máme koupený pozemek cca 900m2 (30x30m) rovinatý. Chtěli bychom bungalov, kde bude ložnice, 2 dětsk…
lusileli
Před 5 lety
27
Okna - fixní část - vaše inspirace
Zdravím všechny, zvažujeme, že do RD pořídíme okna, kde bude u každého okna část otevíratelná a …
andreachal
Před 5 lety
23
TČ – dodatečné povolení
Dobrý den, pokud bychom se v průběhu výstavby rozhodli, že chceme místo klasického elektrického ko…
tno
Před 5 lety
8
Karma-kondenzát ze spalin řešení
Dobrý den, máme takový problém a doufám, že ho poresime společně. Jak vidíte na foto při stropu je …
obludak
Před 5 lety
2
Krbová vložka Uniflam 600 eco Recenze?
Ahoj máte někdo zkušenosti z Teplovzdušnou krbovou vložkou Uniflam 600 eco ? Jmenovitý Výkon 8kw. …
jarin1
Před 5 lety
1
Který půdorys bytu by jste si vybrali?
Jsme 2 dospělí a dvě děti, jedno cca 2 roky a 8 let. Který půdorys se vám zdá lepší a proč? Cenově …
pajamo
Před 5 lety
26
Recenze DK 1 Ostrava stavba rodinného domu
Máte někdo zkušenost s touto firmou? Našla jsem pár informací tady na webu, ale bohužel to vždy ps…
mandy26
Před 5 lety
4
Projekt výška stropu
Dobrý den, potřeboval bych pomoct najít v tomto projektu výšku stropu od podlahy, nejak to nemůžu n…
netmaster
Před 5 lety
7
Bungalov 4+1 názory
Prosím vás o komentář k půdorysu. Vstup je z jihu (jiho-jiho-východ). Vstup chceme z přední strany …
deto_oesya
Před 5 lety
17
Vsakovací jímka na dešťovou vodu - jak má vypadat?
Dobrý den, nechali jsme si udělat vsakovací jímku pro vsak vody z okapů od stavební firmy. Nyní je …
petrwood
Před 5 lety
1
2
41
1
2
…
400
401
402
403