O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Z garáže obytný prostor
Hezký večer,dotaz je v nadpisu-předělával jste někdo garáž k bydlení?jde mi především o záležitosti…
puhelin
Před 5 lety
2
Rozloženie kuchyne
Ahojte, chystáme sa rekonštruovať panelákovú kuchyňu. Už niekoľko mesiacov sa trápim s návrhom. Nie…
jankah77
Před 5 lety
4
Schodiště do dřevostavby- zlínksý kraj
Dobrý den. Už to pro nás začíná být dost aktuální, a tak jsi jdu pro radu. Neznáte/ nemáte někoho …
smidovae
Před 5 lety
1
HS portal 2,25x2,3m
Zdravím Střechačči :slight_smile: chtěla bych Vás poprosit zda má někdo HS portál v rozměrech 2,25x…
agataps
Před 5 lety
3
Záclony Dante. Máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost s těmito záclonami? Mám tam vybráno do obýváku asi za 2 tisíce a nerada objedn…
alitero
Před 5 lety
19
Tip na projektanta z Moravskoslezského kraje
Ahoj, mám pár dotazů :-) máte někdo tip na projektanta v okolí Moravskoslezského kraje? Někoho,…
helion007
Před 5 lety
4
Obálková metoda při koupi domu přes realitní kancelář
Našla jsem si byt,který jsem chtěla koupit,ale bylo mi řečeno,že jsme 2 vážní zájemci,tudíž,že uděl…
petrpodlesak
Před 5 lety
8
Zakončení venkovního obkladu
Ahoj všem. Někde jsem už to tady v diskuzi viděl, ale neumím to najít. Tam se ale jednalo o vstupní…
obkladyrepa
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Elektrický kotel Volta od Jablotronu
Dobrý den, máte někdo elektrokotel Volta od Jablotronu? Je to celkem novinka a nikde k tomu nemůžu…
molanmolab
Před 5 lety
1
Kombinace dřeva a kamenného obkladu
Ahoj. Na domě máme dřevěné podhledy a dřevěný obklad mezi okny. Chceme si přistavět verandu a přemý…
obkladyrepa
Před 5 lety
4
Drevena okna cena/vykon
Ahoj, chystam se brzy rozeslat zadosti o cenove nabidky oken. Nejradeji bych drevena, ale musime do…
radim2015
Před 5 lety
11
Vířivka, jakou doporučujete?
Zdravím všechny! Chtěla bych poradit, kdo máte zkušenost, s výběrem výřivky. Chtěli bychom na zahra…
bayt
Před 5 lety
25
Hypotéka- odhad ceny budoucí dřevostavba
Zdravím vespolek. Dnes jsem volal odhadci, co vše je potřeba pro odhad ceny budoucí pro dřevostavbu…
bebekeksy
Před 5 lety
8
Prosím o radu
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda je tedy povinna rekuperace ? Nyní jsme koupili pozemek, ale ohledně…
zubr487
Před 5 lety
2
Zateplovat obvodové zdivo Porfix 375 P2-440?
Dobrý den, řeším zda je nutné zateplit obvodové zdivo Porfix 375 P2-440. Četl jsem už spoustu názor…
zubr487
Před 5 lety
2
Koupelna dispozice
Ahoj, s manželem děláme poslední úpravy projektu v našem budoucím domečku a jsme bezradní s koupeln…
papaya001
Před 5 lety
8
Žaluzie v Praze
Zdravím. Jake mate zkušenosti s firmami a jejich cenami v Praze?
oklahomma
Před 5 lety
6
Jakou barvu venkovních žaluzií
Dobrý den, prosím o pomoc s výběrem barvy venkovních žaluzií... Budeme mít velká francouzká okna sm…
klarafaltusova
Před 5 lety
1
Stavba svépomocí se stavebním povolením. Dá se to?
na jaře se chystáme stavět domek, zjistili jsme, že pokud ho budeme mít na stavební povolení,nemůže…
noemi77
Před 5 lety
1
2
...
...
3
4
105
Spotřebiče Beko. Máte zkušenost?
Znáte někdo? Máte a jaké jsou zkušenosti? U výrobce kuchyní nám byly doporučeni, ale nikdy jsme tak…
dvvv
Před 5 lety
1
2
...
3
62
Zkušenosti DM Podlahy Brno
Dobrý den, pro podlahy EPS+anhydrit pro bungalov nedaleko Brna se rozhodujeme mezi DM Podlahy Brno …
gumallines
Před 5 lety
4
Jak postupovat při rekonstrukci bytu?
Ahoj, chystám se na rekonstrukci panelového bytu 3+1, chtěl bych se zeptat jak postupovat, nejlépe …
dejw1
Před 5 lety
1
Patchwork + dřevo v koupelně
Prosím pěkně jiný nápad jak nakombinovat patchwork, dřevo a bílou? Popř. dát světlejší šedou? Té bí…
klarafaltusova
Před 5 lety
1
Nika v koupelně
Zdravím všechny, potřebovala bych poradit ohledně niky v koupelně. Rozhodně ji chceme do sprchového…
market271
Před 5 lety
1
Názor na studii pasivního domu
Ahoj stavebníci. Chtěli bychom postavit dvoupodlažní pasivní dům z vápenopískových cihel v neofunkc…
ptacihnizdo
Před 5 lety
1
2
34
Kuch. úchytka z Ikei VARDE
Dobrý den, nezbyla někomu jedna tato úchytka? Už se neprodává, ale prodávala se dvojmo, tak někomu …
puhelin
Před 5 lety
2
Dispozice kuchyně a obývaku
Zdravim! Už jsem byl v několika kuchynských studiích a nemohu se rozhodnout pro dispozice kuchyně a…
verunky
Před 5 lety
11
Projekt bungalov 4 kk
Dobrý den, dostali jsme první náhled dispozice od projektanta. Budu vděčná za jakékoliv připomínky.
cyklos
Před 5 lety
9
Zahradní schody betonové v trávě
Byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil, jak postupovat při položení těchto schodů , které jsem jako…
knapikovad
Před 5 lety
1
Je reálné udat nepálené cihly (vepřovice/kotovice)?
Dobrý den, budeme bourat starý přízemní řadový dům na Olomoucku a zatím máme cenové nabídky na dem…
raimok
Před 5 lety
6
1
2
…
399
400
401
402
403
…