O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kopaná studna - skruž nebo beton + kámen?
Ahoj, na zahradě mám kopanou studnu, ale nejsou v ní skruže. Teď řeším, co s tím. Jáma je hluboká a…
obludak
Před 5 lety
4
Velkoformátová okna ve štítu
Dobrý den, máte někdo podobná okna (viz foto) ve štítu? Můžete prosím napsat na kolik cca vyšla? Dě…
kriscule
Před 5 lety
1
Cena za projekt RD
Ahojte stavebníci, chcem sa poradiť o cene dnešných projektov RD. Plánujem stavbu dvojpodlažného c…
bayt
Před 5 lety
28
Ikea dřevěná podlaha na balkon? i přes zimu?
Ahoj, nevíte zda je vhodná tahle podlaha z ikey na balkon celoročně? jak dlouho vydrží? nehnije pod…
barussska1
Před 5 lety
3
Terasa i pergola
Zdravím, máte někdo na pozemku terasu i pergolu zároveň? Původně jsme zamýšleli postavit obojí, ale…
barcasemi
Před 5 lety
14
Návrh kuchyně L s ostrůvkem- váš názor
Ahoj, můžete mi, prosím, zhodnotit můj návrh kuchyně ve tvaru L s ostrůvkem. Ostrůvek má 1,6 m a je…
memollka
Před 5 lety
22
Návrh koupelny
Ahoj, řešíme koupelnu a nemůžeme se dohodnout na uspořádání. Rozhodujeme se mezi dvěma možnostmi. …
1leontynka
Před 5 lety
10
Skříňky barva
Máte někdo horní skříňky bílé a spodní hnědé? Prosím foto. Děkuji
peti76
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Jak poslat žádost o nacenění stavby?
Dobrý den, jsem úplně kompletní začátečník. Máme koupený pozemek, schválenou hypotéku na stavbu, st…
slamer
Před 5 lety
4
Veřejné osvětlení - jak, kdo, proč?
Dobrý den nebo ahoj. Mám zděděný pozemek obdelníkového tvaru vedený jako pole..taková nudle na kon…
6miska4
Před 5 lety
4
Ořez stromů
Dobrý den, kde se prosím vas shaneji lidi na ořezy? Nemuzem nikoho sehnat. Udelali bychom to sami a…
zmrz_lina
Před 5 lety
4
Rozmístění nábytku v pracovně
Ahoj všem, nějaké nápady jak rozmístit nábytek? Máme do pracovny koupen nábytek ze série malm a ka…
spaghetka
Před 5 lety
3
Platnost uzemniho planu
Zdravim, nikde jsem se nedopatrala, kdy jde v platnost uzemni plan, ktery je momentalne do 17.2.202…
greysnow
Před 5 lety
3
Izolace oken penou?
Ahoj, Zjistili jsme ze nemam izolacni pasky na oknech ( ze vnitr i z venku ) pres okno jde citit c…
zdenna
Před 5 lety
5
Napůl krytá terasa
Zdravím, chci se zeptat, zda někdo má na své pergole kombinaci plného zastínění a průsvitného. Pol…
andik.cz
Před 5 lety
12
Místnost do L - kuchyně + jídelna + obývák
Zdravím. Cca před rokem a půl jsme koupili domeček a stále se nám nedaří vymyslet, jak nejlépe uspo…
verunky
Před 5 lety
2
Jake mate posuvne dvere do spize?
Ahojik, resime dvere z kuchyne do spize. Jelikoz je malinka, otevirani dveri by tam dost prekazelo.…
ptjj
Před 5 lety
12
Ozonový generátor - máte někdo zkušenost?
Bojuju už delší dobu s plísní ve vestavěné skříňce pod umyvadlem v koupelně. Asi jak se umyvadlo ro…
zubr487
Před 5 lety
6
Reklamace Gorenje
Dobrý den, rád bych touto cestou požádal o "spolupráci". Jedná se o následující: Máme novou (3 měsí…
verunky
Před 5 lety
2
Šindel do skolnu 10°
Nemá někdo zkušenosti s pokládkou šindele do sklonu cca 7 - 10° ? Chtěl bych to na terasu ale je ta…
zdenna
Před 5 lety
3
Konvektory
Dobrý den, chtěla jsem poprosit o odborný názor na konvertory k velkému oknu. Projektant je automa…
specnaz84
Před 5 lety
2
Vinyl vs. dlažba v dekoru dřeva - váš názor?
Vybíráme podlahu a rozhodujeme se mezi vinylem nebo dlažba v dekoru dřeva. Budeme mít pdolahové vyt…
puhelin
Před 5 lety
1
2
53
Obkladový kámen v okolí Ostravy
sháníme přírodní obkladový i pokládkový kámen v okolí Ostravy cca do 150km nevíte, o nějakém lomu, …
obkladyrepa
Před 5 lety
6
Prodat byt x stavět dům
Chtěla bych se zeptat, nebo spíš poradit.. Máme s přítelem byt na hypotéku (druhým rokem), ale chtě…
zmrz_lina
Před 5 lety
1
2
...
3
65
Interiérové dveře 210cm, kde sehnat a na kolik cca vyjdou?
Prosím o radu. Potřebujeme interiérové dveře 210cm. Poradíte mi firmu za rozumnou cenu a kvalitu? N…
ptjj
Před 5 lety
1
2
35
Rozvržení kuchyně
Dobrý den, prosila bych o pomoc co se týče kuchyně....Plánujeme ji do tvaru U. Potřebuji poradit, z…
verunky
Před 5 lety
9
3D obklad
Prosím o zkušenosti s 3D obklady. Konkrétně mi jde o přidělání baterie a dalších udělátek do reliéf…
sviva
Před 5 lety
15
Vytápění plynem
Na kolik vás cca vyjde ročně vytápění patrového domu plynem?
tinabla
Před 5 lety
8
Vstup na terasu - schod ano nebo ne?
Dobrý den, aktuálně máme základovou desku a řešíme, zda při vstupu na terasu udělat schod nebo ne.…
gigi2
Před 5 lety
7
Podlahové vytápění
Dobrý den, kdo máte teplovodní podlahové vytápění, můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti, jak se …
wpavel
Před 5 lety
1
2
34
1
2
…
397
398
399
400