O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kterou banku vybrat?
Ahoj, můžete mi prosím poradit, kterou banku pro hypotéku zvolit? Podmínky máme všude stejné. Máme…
mitoma
Před 5 lety
5
Robotický vysavač Phillips
Máte prosím někdo zkušenost s tímto vysavačem? https://www.shell.philips.cz/detail/622254 Roboti…
nicorodriguez
Před 5 lety
3
Projekt - obývací pokoj a kuchyně
Ahoj, řešíme teď uspořádání obýváku a kuchyně. První verze je od projektanta a druhá co jsem narych…
nemeasis
Před 5 lety
15
Regulace topení od Jablotronu - zkušenosti
Zdravím! Máme doma podlahové vodní topení a centrální termostat na elektrokotel, když nám technik …
samekmar
Před 5 lety
1
2
45
Je reálné se vejít do 500 000,- Kč?
Dobrý den, zdědila jsem byt, jedná se o 3+1, 80 metrů čtverečních, panelák, malé město na západě ČR…
mitoma
Před 5 lety
9
Okna
Dobrý den uměl by mi někdo poradit jestli vzít okna od společnosti Vekra ,...? Rám Prima trojsklo j…
pezazape
Před 5 lety
1
Ytong Lambda, Porfix premium
Je tu prosím někdo, kdo stavil z Ytong lambda nebo Porfix premium 375mm bez dodatečného zateplení? …
jarin1
Před 5 lety
22
Krbová vložka romotop nebo kratki
Zdravím vás, řešíme teď krbovou vložku. Měli jsme vybranou 3 strannou od Společnosti Romotop. Nicmé…
andrew1
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Co se studnou, která vychází doprostřed nového projektu.
Zdravím, máme pozemek se studnou, na kterém stál původně starý dům se studnou lokalizovanou v domě…
haplji
Před 5 lety
13
Jak dlouho dojíždíte do práce?
Chtěla bych se zeptat, jak dlouho vám to trvá do práce (muži i ženě z rodiny), resp. co je pro vás …
hehe
Před 5 lety
1
2
41
Keramický dom
Zdravím, prosím má niekto keramický dom?
eliss650
Před 5 lety
1
Položený vinyl Moduleo - máte někdo prosím?
Hezký den, máte někdo prosím položený vinyl značky Moduleo - Midland Oak 22821? Potřebovala bych vi…
aannddyy123456
Před 5 lety
13
Překlad u oken a dveří
Dobrý den, mohl by někdo poradit ohledně překladu viz fotky. Rekonstrukce stareho baraku okno chcem…
lianica
Před 5 lety
2
Povinnost chodníků a veřejného osvětlení k získání stavebního povolení?
Dobrý den, může nám být stavební povolení pro RD zamítnuto na základě toho, že v lokalitě, ve které…
petros4
Před 5 lety
8
Dodatečná montáž těsnění oken
Ahoj, budu muset udělat dodatečnou instalaci těsnících pásek kolem oken které nám tam nedali, chtěl…
zdenna
Před 5 lety
1
Nábytek
Dobrý den, chci se zeptat, kde nejčastěji kupujete vybavení do bytu/domu.. ptám se na vše - sedačka…
puhelin
Před 5 lety
8
Fotovoltaika - dotaz na firmu Sun Pi z Písku
Zdravím, chceme do domku pořídit fotovoltaické panely a baterii a zatím nejlepší nabídku poslala fi…
wpavel
Před 5 lety
11
Prodat byt nebo vyšší hypotéku
Ahojte, zajímal by mě váš názor, která cesta při koupi nemovitosti je výhodnější. Když už myslím n…
skunkos
Před 5 lety
9
Osvětlení zrcadla
Vybírám osvětlení nad zrcadlo, líbí se mi světlo, které má 3000 K (teplá bílá), radši bych 4000 K (…
skunkos
Před 5 lety
8
Organická hnojiva na ovocné stromy a keře
Ahoj, zdravím! :) Moc prosím o radu. Nerada používám na zahradě chemické přípravky. Na jahody a bor…
houzkova
Před 5 lety
1
Parotěsná paropropustná páska
Dobrý den, minulý týden mi namontovali okna a dveře do novostavby stavěné z ytongu. V rámci montáže…
norah32
Před 5 lety
3
Montovaná dřevostavba, doporučíte dodavatele?
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s firmou CELET ? Koho byste doporučovali jako dodavatele montované dř…
gabi101
Před 5 lety
1
2
33
Ovocný sad na stavební parcelu v CHKO
Máme vyhlídnutou velmi zajímavou parcelu, ale je to druh pozemku ovocný sad a nachází se v CHKO. V …
obludak
Před 5 lety
3
Doporučíte nějakého šikovného obkladače na Praze-západ
Dobrý den, můžete mi, prosím doporučit nějakého šikovného obkladače nejlépe z Prahy-západ? Kdyby by…
zofkaaz
Před 5 lety
3
Dřevostavby na Vysočině - doporučení na stavební firmy
Přeji hezký den všem, nemáte někdo doporučení na stavební firmy v okolí Jihlavy nebo v kraji vysoč…
vicinity
Před 5 lety
18
Dřevostavby Třebíč a okolí
Ahoj všichni, máte někdo zkušenosti s firmou Foltýn - dřevostavby z Třebíče? Nebo můžete prosím něk…
vicinity
Před 5 lety
5
Společnost Improdum - recenze
Zdravím všechny stavitele :). Uvažujeme o stavbě domu se společností Improdum. Máte s nimi někdo zk…
hojzak
Před 5 lety
1
2
33
Kastlik odpad
Ahoj strecháčci, potřeboval bych poradit. V současné době, máme sprchovy kout walk in a chtěl bych…
crouch14
Před 5 lety
1
Prosíme o doporučení
Dobrý den, rádi bychom poprosili o doporučení na spolehlivou firmu pro zhotovení fasády rodinného …
1harmonika
Před 5 lety
1
Na co by jste se ptali u montované dřevostavby?
Dobrý den, příští týden půjdeme na prohlídku dřevostavby v dokončení. Několik otázek už máme, ale..…
ajagachova
Před 5 lety
3
1
2
…
395
396
397
398
399
…