O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Betonový obklad od Stegu na fasádu - recenze
Ahoj všichni, zrovna řešíme fasádu a obkladový kámen. Vybrali jsme šedo-bílou variantu a k tomu hle…
obkladyrepa
Před 5 lety
2
Tepelné čerpadlo země-voda - jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo tepelné čerpadlo od Nibé, F1245, nebo jiné? Jak jste spokojení? vy co máte déle, j…
esmeralda2
Před 5 lety
1
2
42
Tepelné čerpadlo země-voda vs. fotovoltaické panely
ahoj, budeme stavět dům asi 260m2 zastavěná plocha (i s garáží), z ytong 450 lambda bez zateplení…
zubr487
Před 5 lety
17
Přechod dlažby a betonové stěrky
Zdravím, rádi bychom měli v koupelně na podlaze dlažbu a na stěnách betonovou stěrku - kdo to takto…
norah32
Před 5 lety
5
Metbrush Antracit - okna,dveře,vrata
ahojte, prosím rozhoduju se mezi barvou oken, dveří, garážových vrat a dveří Metbrush Antracit a Al…
lucijenda
Před 5 lety
2
Stěna za pracovní deskou ze skla?
Kuchyně.. prosím o radu.. máme plyn... za plynem nemůže být deska (nechceme obklad) tak zbávý sklo.…
ivaaviva
Před 5 lety
1
2
32
Tvar domu "stodola", stavíte tento typ?
Ahoj všem, chceme s manželem stavět RD a a pořád zkoumáme co a jak. Říkali jsme si, že bychom šli d…
charles91
Před 5 lety
1
2
57
Více zájemců o koupi domu
Krásný novoroční večer všem. I když jsme chtěli původně dům stavět, objevili jsme čirou náhodou dům…
yamsick
Před 5 lety
14
sponzor fóra
Kdo máte vinyl, na jakou maximální teplotu topíte podlahovým vytápěním?
Chtěla bych se zeptat, kdo máte vinyl, na jakou maximální teplotu topíte do podlahového topení? Vče…
nikolakrouzilova
Před 5 lety
1
2
48
Máte chladič vzduchu do rekuperace?
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto? http://katalogy.abf.cz/exhibit_769&cat=190 Funguje podle oče…
windu
Před 5 lety
14
Vestavná recirkulační digestoř - může být skřínka až do stropu?
Dobrý den, prosím vás o radu. Máme rekuperaci a tak plánujeme recirkulační digestoř. Chtěla bych ji…
verunky
Před 5 lety
2
Kuchyně Novel z Xxxlutz a Nolte z Kika
Máte někdo zkušenost s těmito kuchyněmi? Je to stejný nebo jiný výrobce? Jak dodržují dodací lhůty?…
verunky
Před 5 lety
2
Pozemek v dražbě
Máte někdo zkušenost s koupí pozemku v dražbě? Našla jsem celkem pěkný pozemek a když jsem si zjišť…
norah32
Před 5 lety
2
Bungalov 3+kk typ L
Má někdo zkušenost s bungalovem typ L, kdy vstup je ze severu, obývák na jihu, ložnice na jiho-zápa…
veteran7
Před 5 lety
1
Máte záchod hned vedle vany u hlavy?
Prosím, nemáte někdo WC hned vedle vany v místech, kde je při ležení ve vaně hlava? Myslíte, že je …
petuso
Před 5 lety
1
2
48
Stavební firma na zděný dům z Ostravy a okolí
Prosím, poraďte stavební firmu, která nám postaví zděný domek 4+kk, projekt už máme. Díky za vaše t…
solcik17
Před 5 lety
4
Ekologické podlahy Wineo Purline
Máte někdo doma? Jak jste spokojení a jaký dekor máte? Příp. foto jak vypadá v interiéru bych ráda …
fidorka86
Před 5 lety
5
Jak je to s daní nemovitosti na rozestavěnou desku?
Ahoj, v listopadu 2018 jsme začali stavět na pozemku o výměře 1098m2. Máme pouze desku. Nevít…
kitinka10
Před 5 lety
1
2
32
Garáž souseda na hranici pozemku a naše stavby
Dobrý den, plánujeme možnou koupi pozemku, kde na vedlejším pozemku bude stát krajní řadový dům a …
fantomik
Před 5 lety
10
Mátě zkušenosti s firmou Nabastav?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s firmou Nabastav? Ať už jen při přípravě projektové dokumentace tak i …
jituletvoje
Před 5 lety
1
Robotický vysavač - Vaše zkušenosti
Zdravím Vás, ráda bych rozjela (možná spíše obnovila) diskuzi co se robotických vysavačů týče. Chtě…
kekita
Před 5 lety
17
Rekonstrukce topení
Dobrý den, mám byt 45m/2, kotel už mám a teď se chystám na topení.Výměnu za radiátorové. 2+KK. Chtě…
blacklb
Před 5 lety
5
Návrh panelákové kuchyně
Pěkný den všem, řešíme rozmístění kuchyně v panelákovém bytě, tedy ne zcela na velkém prostoru. P…
luciiie23
Před 5 lety
5
Dlažba Best Altea
Ahoj všem, prosím o reálné zkušenosti s venkovní dlažbou Best Altea. Chceme ji mj. do pergoly, tak …
dita_a_ivan
Před 5 lety
1
Kuchyně Siko
Cena kuchyně Siko Máte někdo ted v poslední době realizovanou kuchyň ze Sika ? Máme od nich návrh …
jajuskaa
Před 5 lety
7
Zhodnocení mého projektu nebo radši typový?
Zdravím, plánujeme stavět svépomocí bungalov o zastavěné ploše cca 120m. Co jsem si tady zjistil, t…
mr_falko
Před 5 lety
4
Garáž z dreva
Ahoj Má tu niekdo garáž z hranolov a osb dosiek? Ako máte riešenú komštrukciu? Prípadne foto celej…
tomasq5
Před 5 lety
1
Bungalov 5+KK+2G názory?
Dobrý den, prosím o názory na bungalov, děkuji
lenkito10
Před 5 lety
4
Zakládání fasády
Dobrý den, chci se zeptat stalo se nam, ze nam udělali fasadu jenze do spod nedali zakladovej pas t…
ivousek99
Před 5 lety
1
Kuchyně - návrh a cena
Ahoj, chtěla bych poradit jakou cenu byste očekávali u kuchyně téhle velikosti a stylu a kam byst…
mariacek
Před 5 lety
10
1
2
…
393
394
395
396
397
…