O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Eurosystemy Group s.r.o. - Top Heating. Máte zkušenost?
Ahoj, máte někdo topení od této firmy nebo nějaké zkušenosti? Nebo koho byste doporučili na vodní p…
sypi77
Před 5 lety
18
Tvarovky Iglů
Zdravím, mám dotaz, kdo má doma tenhle systém odvětrávání domu, jakou frakci štěrku nebo makadamu j…
luciekocur
Před 5 lety
1
Betonování terasy u domu
Ahoj, prosím o rady, jak byste doporučili betonovat terasu u domu. Tedy skladbu. Mám vylité pasy a …
maxx99
Před 5 lety
6
V roce 2020 fix na 5 nebo 10 let?
Zdravím. Můj dotaz je prostý, existuje nějaká dlouhodobá predikce na růst úrokových sazeb od roku …
nicorodriguez
Před 5 lety
13
Zkušenost s bytem od firmy Amadet Jesenice / Dubečnice?
Dobrý den, Chystáme se koupit byt v projektu Amadet byty Jesenice,ale na internetu nelze dohledat …
kriistiina
Před 5 lety
17
Půdorys kuchyň + obývák
Dobrý den, poprosím vás o zhodnocení návrhu na kuchyň a obývák. Je to vyhovující? Nechci mít varno…
rebe
Před 5 lety
1
2
47
Jak správně vyřešit naši kuchyň?
Ahojte všichni, chtěl bych vás požádat o pomoc s vysněnou kuchyní, kterou už několik měsíců plánuj…
verunky
Před 5 lety
8
Pojištění stavby
Dobrý den, prosím o radu, kde máte pojištěnou stavbu? Nyní máme rozestavěnou hrubou stavbu a chtěli…
xavik
Před 5 lety
9
sponzor fóra
Jaké doporučujete interiérové nátěry?
Remal? HET? Jub? Dulux? Nebo něco jiného? Které barvy doporučujete k bílení a malování a proč? A po…
aps
Před 5 lety
1
2
...
3
86
Čím podezdít desku na umyvadlo
Zdravím probíhá rekonstrukce koupelny. Budeme mít umyvadlo na dřevěné desce.,pod kterou chceme zd…
lm2209
Před 5 lety
1
Někdo zkušenost s firmou Fillon s.r.o.?
Staví,stavěl někdo s firmou Fillon s.r.o.?
kolbik85
Před 5 lety
7
Dřevěné desky pod umyvadlem v koupelně
Dobrý den, prosím, nemáte nějaké doporučení nebo dobrou zkušenost ohledně ošetření masivního dřeva…
danula85
Před 5 lety
15
Zateplení podkroví s pochozí půdou
Zdravím všechny, zatepluji podkroví, kde v šikmé části střechy bude mezi krokvemi 180mm vaty + 200m…
leiky
Před 5 lety
1
Základová deska - doporučení firmy Praha západ
Dobrý den, aktuálně hledáme firmu na stavbu trochu specifické základové desky. Zbourali jsme starý…
rehor115
Před 5 lety
2
Pozor na podvodné firmy.
Dobrý den, varují všechny lidi z Karlovarská a Šumavy před firmou vrtstudny.cz VIT HADRAVA , nekval…
petrtuma
Před 5 lety
2
Zateplení stropu - bungalov
Zdravím všechny stavitele. Měl bych na Vás pár dotazů ohledně zateplení stropu bungalovu, kdy půda …
zubr487
Před 5 lety
1
2
38
Jedovaté rostliny
Ahojte Líbí se mi na zahradě rozkvetlé květiny typu: Andělské trumpety, Oleandr, Rhododendrony, ..…
alfonss
Před 5 lety
5
Rolety den a noc
Dobrý den, chci se zeptat, kde koupit rolety den a noc - poměr cena/kvalita.. díky.
skunkos
Před 5 lety
4
Revize elekroinstalace v bytě
Ahoj, rada bych se zeptala, zda je povinné udělat revizi elekroinstalace po rekonstrukci bytu? Upoz…
obludak
Před 5 lety
8
KPP - koeficient podlažních ploch
Ahoj všem, při vyřizování stav.povolení nás na SU upozornili, že musíme splňovat výše uvedený koef…
puhelin
Před 5 lety
11
Plastová okna, jaký profil? Salamander, Rehau, Veka atd.
Začala jsem poptávat okna do našeho budoucího domečku a nevím, pro který profil se rozhodnout. Sala…
michalbaj
Před 5 lety
1
2
...
...
5
6
153
Čím čistit kuchyňskou linku?
Zdravim, Mame kuchyňskou linku vyrobce lamina Egger, mame bile matne celni skrinky a potrebovali by…
hanarejch
Před 5 lety
8
Bazén od Mountfieldu - Compact, nebo Métropole
Hezký podvečer, ráda bych se zeptala, zda někdo z Vás nemá, v názvu diskuze, zmíněné bazény? Zajíma…
ternik32
Před 5 lety
2
Dřevostavba, výběr firmy
Zdravim, nyni jsme teprve ve fazi koupe pozemku (a je to necekane, takze nemame nic promyslene). …
haplji
Před 5 lety
6
Srážení vody z větráku
Nevíte jak vyřešit problém srážení vody z větráku? Jedná se o novostavbu kde je rovná střecha z lep…
honzajs
Před 5 lety
7
Navrh kuchyně
Dobry vecer, mate někdo takovou kuchyň? Chtěli bychom si nechat vyrobit u stolaře, z čeho ji mate v…
verunky
Před 5 lety
9
Dotaz na Koeficient Zastavene Plochy
Dobry dne, mame pozemek 614 v nasem vlastnictvi. Obec ma HPP (hrubá podlažní plocha) = KPP x plocha…
puhelin
Před 5 lety
4
Pergola Eva atd.
Dobrý den, prosím, kdo má tento typ petgoly, prosím poraďte.... Od koho pergolu máte, jak jste s n…
luandro
Před 5 lety
1
Firma WINKO zkušenosti? Vchodové dveře.
Zdravím, nemáte někdo náhodou nějaké zkušenosti s firmou Winko? Mám od nich poměrně zajímavou nabíd…
raduz24
Před 5 lety
4
Antracitové okna a dveře, jak jste spokojeni?
Dobrý den, s přítelem stavíme domeček a teď momentálně řešíme okna a dveře. Velmi nás zaujala antr…
samasa
Před 5 lety
1
2
34
1
2
…
398
399
400
401