O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Čím lepit asfaltové pásy pod dveřmi a fr. okny bez plamene?
Chci dát svislou izolaci i pod francouzské okno a vchodové dveře...jsou tam umělohmotné nastavovací…
ptjj
Před 6 lety
3
Námitky ~ upravený projekt bungalov L
Dobrý den, prosím o vaše názory na tento projekt. Velikost pozemku je 800m 20x40m, vchod je sev…
davex
Před 6 lety
1
2
39
Posouzení rozpočtu rekonstrukce - co myslíte?
Zdravím vás! Jak se říká, člověk míní, život mění, a tak se nám stalo, že jsme uviděli dům na krásn…
cankikris
Před 6 lety
10
Praskliny v základové desce
Ahoj všem, Při tvrdnutí základové desky se nám začaly všude objevovat tyto praskliny. Stavbyvedo…
renzik
Před 6 lety
11
Tloustka venkovnich zaluzii
Reknete mi argumenty,proc koupit tlustsi nebo hubenejsi venkovni zaluzie? Tvar asi Z,co?
jblaze
Před 6 lety
4
Projekt rodinného domu na klíč
S manželem jsme dostali pozemek. Rádi bychom měli domeček, ale popravdě ani jeden z nás tomu všemu …
marta_kovar
Před 6 lety
4
Dřevostavba od firmy Prefab Homes - zkušenosti?
Máte někdo, prosím, zkušenosti s firmou Prefab Homes? 8-)
9teta9
Před 6 lety
7
Souhlas zhotovitele s předčasným užíváním stavby
Ahoj prosím o radu. K našemu domu vede příjezdovýá cesta společná pro 4 domy. Je na ní vypracovaný …
pepa89
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Korkek Wicanders
Dobry den, Ideálni podlaha neexistuje, tak hledám možnosti. Nejvíc se mi zamlouvá korková plovou…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
1
Vnitřní Parapety plastove/dřevotříska?
Dobrý den, budeme dávat parapety. Rozhoduji se mezi plastovými nebo dřevotřísku. Vím, že je rozdíl…
gabrielaa
Před 6 lety
9
Hliníková okna - normální cena nebo smlouvat ?
Dobrý večer, dostala jsem cenovou nabídku na hliníková okna. Toto je první nabídka. Od koho máte ok…
gabrielaa
Před 6 lety
11
Spotřebiče s funkcí Home Connect
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost se spotřebiči Siemens s funkcí Home Connect? Právě dělám soupis, …
fiaiv
Před 6 lety
7
Pomoc s rozložením místnosti
Dobrý den, rozvrhli by ste ložnici lépe? Děkuji za rady.
verunky
Před 6 lety
4
Obklad Montana antracita
Nemá prosím někdo obklad Montana antracita a již ho nevyužije. Potřebovala bych alespoň 1 m2 (9 dla…
savosa
Před 6 lety
1
Předzahrádka na obecním pozemku
Mame rodinny dum se zahradou ca 800m2. Dum je rohovy a od silnice ho oddeluje chodnik, coz je vlast…
katkamor
Před 6 lety
5
Podlaha SOS
Ahoj máme položenou podlahu už před dva měsíce a teď se udělala vypouklina co to znamená jak to spr…
jaroslav1987
Před 6 lety
2
Bila,seda odstiny Baumit
Ahoj,mate nekdo na fasade kombinaci sede a bile od Baumitu?Jake odstiny jste zvolili?
t_makovice
Před 6 lety
1
Firma Hass
Zdravím, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s firmou Hass. Momentálně sháním pozemek a dozv…
leona1124
Před 6 lety
3
Montované domy. Poraďte konkrétní firmy
Ahoj, prosím o radu-uvažujeme o montovaném domu. Můžete mi sdělit konkrétní firmu, s níž máte vy ne…
leona1124
Před 6 lety
1
2
...
...
4
5
124
Stavební pouzdro pro dveře- výrobci
Dobrý den, prosím o radu, doporučení na výrobce, který by vyráběl stavební pouzdro pro jednokří…
janicka_m
Před 6 lety
5
Bojler Dražice OKHE ONE - recenze
Zdravím, máte někdo doma bojler uvedený v názvu tématu? Jak jste spokojeni, jak dlouho ho máte, v …
molanmolab
Před 6 lety
14
Výška niky nad vanou
Ahoj, mam dotaz na Vás, kteří máte u vany niku. Řešíme teď vzdálenost niky od hrany vany kvůli …
hanlib
Před 6 lety
3
Oplechování střechy
Zdravím stavaři. Potřebuji radu ohledně možného oplechování přesahu sedlové střechy. Máme na bungal…
jirijozak
Před 6 lety
5
Prosím o radu - urgentní!!
Dobrý den všem, ráda bych požádala o radu týkající se pokládky dlažby. V příštím týdnu nám v do…
kaatulka
Před 6 lety
8
Dotaz na pochozi půdu z osb desek v zimě se rosí .
Zdravím, před minulou zimou jsem dělal podlahu na půdě z osb desek. Jak byli mrazy tak jsem si všim…
honzik75
Před 6 lety
7
Prosím o názor - projekt rodinného domu
Dobrý den, potřebovala bych zhodnotit projekt. Neradi bychom to podcenili a za každý názor nebo ra…
panlorenc
Před 6 lety
6
Skládací vs. posuvné interierové dveře
Dobrý den, řešíme dveře mezi kuchyní a obývacím pokojem. Rozměr otvoru na dveře je 160cm. Rozhoduje…
radim83
Před 6 lety
9
Spolehlivy bezdratovy zvonek do domu
Ma nekdo tip na spolehlivy bezdratovy zvonek do domu? (Zvonek bude umisten primo na domu u vchod. D…
hanjoch
Před 6 lety
1
Modrá kuchyň
Prijížděla jsem mnoho alb, ale nikde nenachazím modrou kuchyň. Má někdo a podělil by se o fotky?
kveta74
Před 6 lety
9
ČOV kolaudace - zkušenost
Dobrý den, moc prosím o zkušenosti, jak probíhá kolaudace ČOV. Co vse můžeme čekat?🤯😮 Moc děkuj…
petranach
Před 6 lety
1
1
2
…
421
422
423
424
425
…