O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Návrh malé koupelny. Co na něj říkáte?
Co říkáte na návrh koupelny, hlavně mi jde o barevné provedení. Béžová i dekor dřeva se nám líbí, a…
ksarka
Před 6 lety
11
Stavíme s Wood-system - zkušenosti
Ahoj, začali jsme stavět nový dům s firmou Woodsystem mate s ní někdo zkušenost na co si dát pozor …
beruska80
Před 6 lety
1
2
45
Schnutí nivelační stěrky
Hezký den, na základě hesla: "Důvěřuj, ale prověřuj" bych se ráda zeptala za jak dlouho po vylití…
akoinac
Před 6 lety
8
Třídění odpadu na stavbě
Ahojte, chtěla jsem se zeptat jak to děláte s tříděním odpadu na stavbě. Nemám na mysli stavební od…
milan1965
Před 6 lety
8
Tepelné čerpadlo Revel či Samsung
Máte někdo zkušenosti s TČ REVEL LWRb 8kW / LWRc 8kW nebo SAMSUNG EHS Mono 5,0 kW. Nějaké zkušenos…
boletka
Před 6 lety
3
Jak máte široké šuplíky na talíře?
Ahoj holky, jak máte prosím široké šuplíky na talíře, když tam budu chtít tři komínky vedle sebe a …
bayt
Před 6 lety
9
Půdorys domu - nápady na vylepšení
Dobrý den, rád bych vás požádal o názor na půdorys domu, rozmístění nábytku a případné možnosti j…
bamak
Před 6 lety
26
Dolce gusto - plnitelné super kapsle
Dobry den, na internetu jsem nasla obchod, kde prodavaji tzv. super kapsle do DG. Funguji jako klas…
bujibu
Před 6 lety
9
sponzor fóra
Klestiny
Dobry den chci realizovat v podkrovi detskou hernu.potrebuji kvuli vysce prendat klestiny nad stred…
tomas80
Před 6 lety
6
Zapojení míchačky
Ahoj, dostala se mi do ruky stará míchačka. Co mě zarazilo tak na míchačce je samice a prodlužovací…
dreambox
Před 6 lety
8
Máte někdo tyto stojany na nože?
Máte někdo zkušenosti s těmito stojany na nože? Ten červený panáček se mi líbí jako dárek pro brách…
ptjj
Před 6 lety
15
Jakou zvolit konvici na vodu?
Ahoj všichni, jakou by jste volili nebo máte doma konvici na ohřev vody? Klasiku nebo na indukci? M…
tinuskaa1
Před 6 lety
20
Difůzní fólie
Zdravím stavebníci. Vytvořil jsem diskuzi ohledně montáže difůzní folie na střeše pod taškami. Tašk…
jirijozak
Před 6 lety
1
Pejsek na zahradu, lehce vychovatelný, který neutíká
Prosím poradte, budeme mít zahrádku, jakeho pejska doporucujete? Menšího, neutíkavého, lehce vychov…
peju
Před 6 lety
1
2
60
Bernský salašnický pes
Zdravím pejskaře má tu někdo bernáčka.My máme 4letého Akima, dále má nevěstu Arču a první porod byl…
tinuskaa1
Před 6 lety
1
2
47
Kde máte zachůdek pro kočku?
Zdravím všechny, taková intimní otázka, kde máte v bytě záchodek pro kočku? Já teď ve volném pokoji…
tinuskaa1
Před 6 lety
1
2
...
...
5
6
163
Interiér v obývacím pokoji
Holky právě se budeme stěhovat a budeme si kupovat níže zobrazenou obyvákovou stěnu. Sedačku budeme…
tinuskaa1
Před 6 lety
5
Sedačka s vysokým opěradlem - doporučení
Poradíte, prosím, nějakou sedačku s vysokým opěradlem, které umožní i opření hlavy? Ideálně něco ve…
tinuskaa1
Před 6 lety
3
Barva stěn v obývacím pokoji
Ahojky, v obyvaku mame tyrkysove doplnky (koberec - jen maly, polstare, obraz, ramecky na fotky). …
tinuskaa1
Před 6 lety
10
Jaký nábytek k této sedacče?
Zdravím, chtěla bych vás poprosit o názor jaký nábytek (barva) k této sedačce. Já se zatím kloním…
tinuskaa1
Před 6 lety
5
Šedá vinylová podlaha, jakou barvu nábytku k ní?
Dobry den, kdo mate sedou podlahu s cim kombinujete jakou barvu nabytku jste zvolili aby se to k so…
tinuskaa1
Před 6 lety
12
Jakou kombinaci barvy zvolit k šedé?
Vždycky jsem chtěla mít šedo-fialový obývák, ale ten se mi už okoukal. Jakou barvu tedy zvolit k še…
tinuskaa1
Před 6 lety
13
Jaké rámečky zvolit na fotografie na tuto zeď?
Ahoj všichni, chtěla bych fotografie na bílou zeď v obýváku za sedačku. Bílé nebo stříbrné …
tinuskaa1
Před 6 lety
4
Pomoc s výběrem barvy sedačky
Pratele, potrebuji radu. V obyvaku mame zeleny kachle, dubovou podlahu a potrebuji nejak poradit s…
tinuskaa1
Před 6 lety
8
Obývací pokoj s kuchyní do L, jak uspořádat?
Prosím nemá někdo takto uspořadanou kuchyní s obyvacím pokojem? nevím jak to uložit.... je potřeba …
tinuskaa1
Před 6 lety
15
Vysavač - Rowenta vs. Hoover
Zdravím, má někdo zkušenosti s těmito 2 vysavači? https://www.mall.cz/sackove-klasicke-vysav…
tinuskaa1
Před 6 lety
3
Přehoz/ deka na sedačku - tip kde sehnat?
Dobrý den, nemáte někdo tip na nějaký přehoz či deku na sedačku? Koupila jsem si plédy v IKEA, ale …
tinuskaa1
Před 6 lety
6
Kvalita řezů u obkladu v koupelně
Dobrý den, chtěl bych se zeptat místních obkladačů, jestli jsou následující řezy v pořádku a v norm…
fuldik
Před 6 lety
1
2
...
3
72
Na kolik vás vyšla vrtaná studna?
Na kolik vás vyšla vrtaná studna? Čekala jsem větší sumu za vrt a nakonec asi vyjde dráž vše okolo.…
aludanewra
Před 6 lety
15
Betonový plot bezprostředně u domu s okny
Dobrý den vespolek. Noví sousedi mi bezprostředně u zdi domu s okny, postaveného s pravomocným sta…
luboscharvat
Před 6 lety
1
1
2
…
424
425
426
427
428
…