O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dlažba do chodby
Prosím o tip máte někdo dlažbu imitaci mramoru barva smetanová až do mléčně hněda lesklý povrch? ně…
spaly
Před 6 lety
28
Bydlí někdo v Nymburce
stěhujeme se do podnájmu do Nymburka a potřebovala bych se zeptat na pár věcí.děkuji
belinda
Před 6 lety
1
Nazor na Ukrajince na stavbe
Jaky mate nazor na UK delniky / zedniky / pracovniky? Preferovali byste je na stavbe? My jsme je ji…
houzkova
Před 6 lety
15
Projektant, se kterým jste byli spokojeni - Východní Čechy
Ahoj, je vás tu plno stavebníků, kteří aktuálně stavíte nebo jste čerstvě dostavěli, takže doufám,…
antoinet
Před 6 lety
22
Cena - montáž pilíře, připojení k síti, zřízení odb. místa a revize
Ahoj, jdu si pro radu - teď dorazila cenová nabídka a jsem kapku v rozpacích. Jedná se o montáž e…
danielacz
Před 6 lety
1
2
34
Lze stavět na 15m?
Ahoj všichni! Začínáme řešit bydlení. Jsme úplně, ale úplně na začátku. Máme ovšem možnost využ…
noemi77
Před 6 lety
1
2
39
Přívod vzduchu od krbu a od digestoře
Zdravím. Začínáme dělat základovou desku ( výkop, štěrk, pěnové sklo, betonová deska) a potřeboval …
andrew1
Před 6 lety
1
Vchodové dveře do bytu
Dobrý den, chtěl jsem se poradit, chystáme se vyměnit vchodové dveře do bytu za nové bezpečnostní …
iveta_89
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Schodiště - železo-betonové nebo ocelové?
Chtěli jsme železo-betonové, ale nemůžeme sehnat lidi na bednění. Máte ocelové? Zkušenosti? Díky moc
deto_oesya
Před 6 lety
6
Měření radonu
Dobrý den, je běžné, že ti, kdo měří radon, si sami, aniž by o tom kdokoliv věděl (ani my jako maji…
davex
Před 6 lety
7
Jak hluboké základy plotu?
Jak by jste doporučili hluboké základy pro přední plot dělaný z ztraceného bednění buďto 15 či 20cm…
neyaa_cr
Před 6 lety
10
Zkušenosti s fy dřevostavby fillon s.r.o
Máte prosím někdo zkušenost s firmou fillon s.r.o.?diky
kolbik85
Před 6 lety
1
Firma KM STAVBY
Zdravím všechny, zná někdo prosím firmu KM Stavby a pana Kabáta? Stavěl s ním někdo, spokojenost, d…
danielacz
Před 6 lety
2
Skrin Ikea PAX zezadu
ma ram skrine pax zezadu jen tu osklivou preklizku, nebo je to stejny dekor jako zboku? Jde mi o to…
edcbubu
Před 6 lety
2
Střecha Tondach černá Glazura, máte jí někdo?
Prosím, nemá někdo černou střechu Glazuru Tondach a neposlal by mi foto? Všude totiž vídám spíše En…
agataps
Před 6 lety
1
2
35
Zděný plot z nosných tvárnic
Ahojte všichni, mám prosbičku, nemáte někdo zkušenost se zděný plotem z nosných betonových tvárnic,…
krisstynka16
Před 6 lety
1
Digestoř - tip jakou vybrat?
Ahoj vsichni. Prosim o typy na rozumnou digestor - vyvod do komina, malo hlucna, spolehliva, pekny …
polu3
Před 6 lety
4
A zase ta linka...
Napady reseni dochazeji. :-) S dvermi se hybat nebude. Problem je, ze v kuchyni je kotel a rozvody …
verunky
Před 6 lety
3
Tlaková kanalizace od Regaplast - zkušenosti
Zdravím, chci se zeptat zda nemá někdo z vás zkušenost s tlakovou kanalizaci od fi Regaplast
dave_91
Před 6 lety
6
Malý pozemek. Jak se vám bydlí?
Mám příspěvek do diskuze. Bydlíme na malém městě, již dlouhou dobu se snažíme sehnat pozemek pro st…
konan
Před 6 lety
19
Který návrh fasády vybrat?
Dobrý den, prosím, který návrh fasády se Vám líbí více a proč? K jednomu se přikláním, ale 100% roz…
radim2015
Před 6 lety
18
Hledáme architekta - středočeský kraj
Doporučí nám někdo architekta, projektanta, studio ( nejlépe ze středočeského nebo libereckého, pří…
kavanovai
Před 6 lety
7
Úvěr ze stavebního spoření od Lišky, máte zkušenost?
Řešíme teď způsob financování stavby. Jednou z možností je úvěr ze stavebka, tak by mě zajímaly vaš…
molanmolab
Před 6 lety
1
2
...
3
65
Rada s fasádou
Ahoj všem. Sice to nedělám moc rád, protože jsme si na domě zatím vše tak nějak vymysleli sami, ale…
davex
Před 6 lety
8
Muchovník u terasy
Dobrý den, obracím se na vás s otázkou, zda doporučujete muchovník k terase...jajé máte zkušenosti …
alinka1234
Před 6 lety
10
Kde sehnat kámen na skalku - okolí Havířova, Ostravy
Neví prosím někdo, kde nejlevněji sehnat kámen na skalku poblíž Havířova popř. Ostravy? Potřebujeme…
pavm
Před 6 lety
5
Podomítkový sprchový systém vs. obyčejný
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti, doporučení s podomítkových sprchovým systémem? V čem h…
ptjj
Před 6 lety
26
Napojení kanalizace protlakem
Dobrý večer všem, nedávno jsem se tu ptala na přípojky IS, hlavně na kanalizaci.. došla ke mě novin…
zuzka0011
Před 6 lety
1
2
35
Jak a čím se řeže VPC?
Tak jako ytong?
xhex
Před 6 lety
1
2
41
Vrtané studny doporučte
Prosím doporučte mi někoho na vrtané studny Střední Čechy, Praha, Nymburk či okolí. děkuji
esmeralda2
Před 6 lety
2
1
2
…
440
441
442
443
444
…