O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Čím zadělat díry po elektrikářích
Hezký den, máme udělané hrubé omítky a dnes ještě dodělával elektrikář schodišťová světla, která mu…
zubr487
Před 6 lety
2
Kde nezapomenout natahat vodu?
Zdravím všechny, chtěl bych se poptat na tipy, kam natahnout vodu/odpady. Kde jste na ně třeba zapo…
xavik
Před 6 lety
11
Jakými způsoby se dá řešit voda?
Ahoj prosim vas!!!!! jakymi zpusoby se da resit voda? jsme posledni pozemek pod kopcem. mestsky vod…
urbanovic
Před 6 lety
26
Tercova dlazba
Dobry den, Mate prosim nekdo tercovou dlazbu na terase? Popripade by me zajimalo jakou a jake mate …
lumorad
Před 6 lety
1
Laminátová podlaha Egger Classic 32, tl. 8 mm
Dobrý den, prosím můžete mi sdělit zkušenosti s touto podlahou? Máme ji ve standardu a zajímá mne o…
magdik85
Před 6 lety
1
Síťka do oken
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s vestavěnými síťky v oknech. A zdali jsou …
specnaz84
Před 6 lety
3
Poduvna sitka proti hmyzu do HS portalu
Na kolik vas vysla posuvna sitka do HS portalu? Mame sirku 110cm, nacenili nam to na 7tisic. Je to …
chosse84
Před 6 lety
7
Celoskleněné dveře bez zárubně, od koho máte a jaká je cena?
Dobrý den, má, prosím, někdo celoskleněné dveře bez zárubně, popř. v zárubni? =-) Pokud někdo máte,…
catkin
Před 6 lety
9
sponzor fóra
Sousedovy psi ničí náš plot a chodí k nám na zahradu
Dobrý den, tento problém řeším se sousedem, se kterým jinak máme dobré vztahy, už dlouhodobě. Nejd…
catle
Před 6 lety
12
Nášlapy na krytinu Terran Zenit
Dobrý den, je zde někdo prosím, kdo má tento typ tašky na domě a výlez ke komínu pomocí nášlapů? M…
zikvera
Před 6 lety
3
Ostrůvek nebo U
Prosím o názor, kterou byste zvolili variantu???
verunky
Před 6 lety
1
2
39
Dřevostavba - je rizikovější z hlediska vlhkosti?
Ahoj, zvažujeme postavit dřevostavbu, z hlediska rychlosti stavby a nejen toho. Ale manžela v práci…
zubr487
Před 6 lety
13
Podle čeho vybírat clik clak výpust?
Zdravím, vybrala jsem si umyvadlo Metropolitan a ráda bych k němu koupila clik clak výpust a sifon,…
topvideo1
Před 6 lety
3
Starší dům - izolace střechy
Ahojte, přemýšlíme o koupi staršího rodinného domu, 70.léta, panelová stavba, rovná střecha (kostka…
koprivaci
Před 6 lety
1
Bílé spotřebiče - jiný odstín trouby a mikrovlnky
Ahoj všichni, prosím o vaše zkušenosti s bílými spotřebiči. Máte na troubě a vestavné mikrovlnce o…
lucabal
Před 6 lety
1
Nová zelená úsporám - zpracování dotace/doporučení
Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenost se spolehlivou společností na zpracování dotace v rámci …
hanlib
Před 6 lety
6
Vydírání pro souhlas, jak byste řešili?
Dobrý den,potřebuji poradit. Jsme v koncích. Před dvěma lety jsme koupili domek. Hypotéka na 30 let…
doog
Před 6 lety
1
2
35
Pomoc s návrhem domu
Dobrý Den obracím se na vás s prosbou, mohl by jste mi někdo poradit a zkusit pro mne udělat něaký…
viktorpalok
Před 6 lety
5
Zkrácené stavební řízení
Dobrý večer, prosím o radu 😊 Koupili jsme domek a dnes nám bylo sděleno, že stav neodpovídá projek…
puhelin
Před 6 lety
3
Připojení na inženýrské sítě
Dobrý den, mám dotaz ohledně přípojek na inženýrské sítě. Máme oprsvdu obrovský pozemek, kde stojí …
stransky
Před 6 lety
22
Tapeta a samolepky ve stejnem dekoru?
Nemate zkusenost, kde koupit tapetu na zed a samolepku (chci na vestavnou skrin) ve stejnem dekoru?…
outanka
Před 6 lety
1
Můj návrh kuchyňské linky a úložného prostoru - váš názor?
Ahojky, příkladám fotky rozvržení kuchyňské linky, které jsem si sama promyslela 🤭 + druhy nákres s…
dvvv
Před 6 lety
3
Vrtaná vs. kopaná studna
čau, jakou by jste doporučili studnu jako zdroj vody pro RD pro cca 3-4 obyvatele , vrtanou nebo ko…
advid
Před 6 lety
13
Co říkáte na vápenosádrovou omítku a Ytong?
Dobrý den, co říkáte na vápenosádrovou omítku a Ytong? Je na Ytong ještě potřeba natáhnout perlin…
ytongcz
Před 6 lety
5
Stropní digestoř - jak funguje?
Zdravím střecháčci! Děláme si rozpočty a vybíráme a probíráme...v kuchyni se nám nabízí více varian…
cankikris
Před 6 lety
1
Vinylová podlaha moduleo impress moutain oak 56230, máte někdo?
Dobrý den, ráda by jsem se zeptala zda-li máte někdo tuto podlahu a jak jste spokojeni. Velice nás …
markysek16
Před 6 lety
1
Betonový plot svépomocí
Dobry vecer,prosim Vas stavěl si nekdo betonovy plot sam???
vojtech91
Před 6 lety
7
Vchodové dveře vcelku nebo se světlíky?
Ahoj lidi. Momentálně dumáme nad dveřmi a jsme z toho už trochu zoufalí. V našem rekonstruovaném st…
ekyticka
Před 6 lety
16
Co se svahem u domu v kopci, aby to trošku vypadalo?
Kdo máte zkušenost, nápad nebo jste viděli nějaké pěkné fotky co se dá udělat s terénem kolem domu …
hhranolka
Před 6 lety
7
Hypotéka na koupi domu a jeho rekonstrukci
Dobrý den, prosím o radu a vaše zkušenosti. Kupujeme starý dům, který vyžaduje kompletní rekonstruk…
ev.ka
Před 6 lety
4
1
2
…
459
460
461
462
463
…