O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Cena střechy - práce a materiál zvlášť
Ahoj, zajímá mě Váš názor, přemýšlíme teď o střeše na náš bungalov, kde střechu máme 222m2 a cen…
fany88
Před 6 lety
14
Zkušenosti s firmou Deos Havířov
Dobrý den, někdo zkušenosti s nimi? Děkuji
kacenkarrr
Před 6 lety
1
Pozemek a jak dál?
Prosím Vás, vůbec nevím jak a kde začít. Mohli bychom mít pozemek od rodičů. Zjišťovali jsme zasíť…
morana128
Před 6 lety
10
Od jaké firmy si máme pořídit zastřešený bazén?
Ahoj, s manželem vážně uvažujeme o zastřešeném bazénu 3 x 6 m. Už jsem oslovila několik firem, ale …
kercul
Před 6 lety
26
Změkčovač vody Viesmann Aquahome - zkušenosti
Máte někdo? Jak se to projevuje na chuti vody? Diky
walckiers
Před 6 lety
1
Jak vyřešit svod dešťové vody ze střechy?
Ahoj uvytala bych nějaké nápady jak vyřešit svod dešťové vody ze střechy . Máme v projektu jimku do…
annachr
Před 6 lety
1
2
32
Dělení pozemku vs. vynětí ze ZPF
Dobrý den, máme pozemek, na kterém jsme nechali vyjmout ze ZPF cca 80 m² na cestu. Teď nechávám poz…
jancu01
Před 6 lety
2
Rekonstrukce venkovního schodiště, jaký postup zvolit?
Dobrý den, máme starší domek s venkovním schodištěm (4 schody), které potřebujeme předělat (nejlépe…
pavlina79
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Na kolik vás vyšlo teplovodní topení na klíč?
Ahoj, můžete mi prosím napsat na kolik vás vyšla podlahovka na klíč? Plánujeme obytnou plochu kolem…
netmaster
Před 6 lety
3
Špíz - vytápění
V celem dome budeme mit podlahove topeni teplovodni zalite anhydrtem. Drevostavba difuzne otvorena.…
bebekeksy
Před 6 lety
6
Rozmístění a funkčnost kuchyně - prosím o radu
Přeji hezký den, prosím o radu, zda je podle vás dostatek místa na vaření v této kuchyni? Jako hlav…
veronikar21
Před 6 lety
13
Garnýže vs. záclony vs. závěsy
Ahoj, jdu škemrat o radu :) Ráda bych nějak zútulnila dům, a to textilem kolem oken. Jedná se mi …
its_my_life
Před 6 lety
1
Bramac Rubín 9, máte jí někdo?
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo na domě pálenou tašku Bramac Rubín 9. Budeme stavět…
hansoi
Před 6 lety
4
Developerský projekt - dispoziční varianty (119 m2 + garáž), vchod ze severu, zahrada jih
Zdravím všechny. Dlouhou dobu jsme čekali na tento developerský projekt a po shlédnutí dispozičn…
ive747ta
Před 6 lety
19
Na kolik vyjde všechno to papírování před zahájením stavby?
Dobrý den, prosím o informaci kdo má čerstvě za sebou všechny ty úřady před stavebním povolením. Na…
swaty
Před 6 lety
15
Sekani travy - za kolik?
Potrebuji posekat cca 600 m2 pozemku,rovinateho pozemku s nasi motor.sekackou bez pojezdu. A bez sk…
matusska6
Před 6 lety
24
Zateplení domu a dotace
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s dotací na zateplení domu? Rekonstruovali a p…
matusska6
Před 6 lety
2
Skříňka (šuplíky) pod varnou deskou užší než varná deska. Máte někdo?
Hezký den, chci se zeptat, zda někdo nemáte skříňku (šuplíky) pod varnou deskou užší než varnou d…
termat5
Před 6 lety
1
Nápady na uspořádání koupelny
Máte nějaké nápady, návrhy či rady jak uspořádat koupelnu? Podmínkou je vana, sprcha, dvojumyvadlo…
japona
Před 6 lety
2
Sousedka má francouzské okno na naší zahradu
Dobrý den., koupil jsem si starší baracek s malou zahrádkou, kde nemám absolutně žádné soukromí, n…
irvin92
Před 6 lety
1
Sádrovláknité desky. Máte zkušenost?
Zdravím. Začínáme rekonstruovat bytové jádro. Bohužel kvůli statice nemůžeme z Ytongu či Hebelu, al…
petrwood
Před 6 lety
3
Jaká je cena za stržení starého krovu?
Dobrý den, chystám se kupovat dům, kde podle statika by mělo do cca 5 let dojít k výměně krovu, jel…
mikmartina
Před 6 lety
6
Antracitová pracovní deska v kuchyni - jste spokojeni?
Je tady někdo, kdo mi poradí konkrétní typ pracovní desky do kuchyně v tmavém odstínu a je s ní spo…
hadeline
Před 6 lety
19
Pozemek se stavební uzávěrou - ano či ne?
Ahoj. Manžel našel pozemek ve Zdibech- Brnky ja za dobrou cenu, ale je tam stavební uzávěra. To se …
marenkas
Před 6 lety
5
Nové parkety - jste s nimi spokojení?
Ahoj všem! Kdo máte nové #parkety .. šli byste do nich znovu? A důvod volby? Porovnání s dřevěnou…
dita_a_ivan
Před 6 lety
14
Někdo kdo má stropy z panelů již min. 2 roky?
Dobrý den, na jde se někdo kdo už bydlí v domě kde má místo miaka panely? Napište prosím vaše zk…
obludak
Před 6 lety
11
Druh vytápění
Zdravím možná to bude hloupá otázka ale chtěl bych si pořídit na ohřev TUV bojler s vestavěným tepe…
zubr487
Před 6 lety
17
Realizované střechy Roben
Dobrý den, nemá tady někdo typ na konkrétní střechy z tašek Roben (typ Piemont a Monza Plus) reali…
skunkos
Před 6 lety
10
POMOC: zrušení stávající přípojky plynu - vybudování nové s odstupem času.
Dobrý den, narazili jsme na drobný problém u přípojky(přeložky plynu. Nechceme aktuálně realizov…
chapli
Před 6 lety
1
Projekt kanalizacniho radu a vodovodu
Ahoj, zdravím.. informace o kanalizaci jsem už dostala, ale úplně jsem zapomněla na to nejdůlež…
teresh07
Před 6 lety
9
1
2
…
465
466
467
468
469
…