O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak dimenzovat velikost vsaku za retenční nádrží?
Hledám někde kalkulátor výpočtu obojího (retenčka na přívalový déšť+ předpad, pokud by se retenčka …
xavik
Před 6 lety
5
Zahradní domek - stavební povolení
Dobrý den, chceme na zahradě postavit zahradní domek, do 25 m2 zastavěné plochy a do 5 m výšky. Ch…
elefantino
Před 6 lety
3
Mobilhouse - jak je to ze stavebním povolením?
Dobry den, dnes jsem se dovedela, ze pokud chcete mobilhouse na pozemek neni potreba stavebni povol…
puhelin
Před 6 lety
3
Levný zahradní architekt - Milovice a okoli (Nymburk)
Dobry den, hledam levneho zahradniho archutekta, ktery by mi nakreslil mou predstavu zahrady a pomo…
mitoma
Před 6 lety
4
Jak velkou šatnu?
Máme naplánovanou šatnu (viz plánek, místnost 1.03), která bude hned vedle zádveří 1.02. Prozatím v…
nicmat
Před 6 lety
5
Firma Apex s.r.o. - zkušenosti
Ahojte, ma niekto z Vas prosim osobnu skusenost s firmou APEX A s.r.o.? Navrhovali Vam uz nejaky pr…
shaaky
Před 6 lety
4
Domácí vodárna Wilo RainSystem AF Comfort - recenze
Zdravím, máte někdo domací vodárnu Wilo RainSystem AF Comfort? Popřípadě zda někdo máte něco podob…
petros4
Před 6 lety
8
Eternitová vlnovka na střeše
Dobrý den , zajímalo by mne zda někdo teď poslední rok řešil něco podobného... Máme starou vlnovku …
rieshelll
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Firma Amarokna, máte zkušenost?
Ahoj všem :) máte někdo zkušenost s touto firmou? :)
sperlma
Před 6 lety
3
Přístavba k domu - hrubý nástřel ceny
Dobrý den, budeme přistavovat k domu obývací pokoj spojený s kuchyní + šatna - celková plocha př…
alfonss
Před 6 lety
6
Dřezová baterie Grohe Minta 32168000, Blanco Mila S 519810 - máte někdo?
Ahoj, nemá někdo tyto baterie? Docela se mi líbí, chci vytahovaci koncovku, přijatelnou cenu a přep…
verunky
Před 6 lety
6
Zahradní kuchyň, jak vyřešit pracovní desku?
Ahoj, potřebovala bych poradit.. Chci aby mi manžel na terase postavil kuchyň, no spíše aby se da…
podzi01
Před 6 lety
16
Zastínění/zatemnění atypických oken
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo realizoval nějaké zatemmovaci prvky na atypická okna, přesněji řeč…
jakuda
Před 6 lety
5
Ústní dohoda. Máme šanci u soudu uspět?
PROSIM POMOC! Predem uznavam, ze jsme hloupi a naivni, ale na zaklade doporuceni budoucich sousedu,…
zdenda25
Před 6 lety
30
Máte zkušenosti se systémem ThermBoil na ohřev vody?
Jedná se o inovativní ohřívač vody, založený na principu termodynamiky s využitím jak solární energ…
zubr487
Před 6 lety
6
Jak vhodně rozmístit nábytek v dětských pokojích?
Posím jak rozmisťujete v dětských pokojích nábytek, viz půdorys, dětské pokoje jsou ty dva největší…
soleilll
Před 6 lety
3
Lima okna
Dobry den, mate nekdo zkusenost s okny od firmy Lima okna? Dekuji za jakekoli informace. :)
gaginaa
Před 6 lety
1
Nechal si někdo měřit hluk od sousedu?
Zdravim Vas. Rada bych se zeptala, zda si nekdo nechal zmerit hluk v byte od sousedu. V diskuzich c…
koryna1
Před 6 lety
12
Prosím o názor k projektu, děkuji
Zdravím, blížíme se do finále s naším projektem, takhle jsme to vymysleli. Zvařujeme, zda v místě č…
luckavra
Před 6 lety
6
Kdo by mi poradil jak na trávník?
Zdravím, našel by se tady někdo kdo by mi poradil jak na trávník? Mám založený měsíc zahradník…
sobii
Před 6 lety
22
Kuchyňský kout rozměr 7 m2, máte někdo?
Ahoj ráda bych se zeptala má někdo podobně velký kuchyňský kout jako je na fotce? Přijde mi to stra…
bamak
Před 6 lety
9
Dřevěné železniční pražce
Dobrý den, mám několik dotazů k dřevěným železničním pražcům. Budeme stavět na zahradě, je v d…
ozzy77
Před 6 lety
3
Zateplení soklu + izolace a nopovka
Ahoj, rád bych si nechal poradit od lidí, kteří budou mít zkušenosti s tímto problémem. Zhotovitel,…
pepitocz
Před 6 lety
14
Projekt bungalovu 7+kk
Mate prosim nekdo zkusenosti s vetsim bungalovem? Kolik vas vysel, pripadne alespon planek? Radi by…
tomiisek
Před 6 lety
3
Domácí ČOV + akumulační nádrže
Dobrý den, budeme pořizovat domovní ČOV od Asio - máme k ní naprojektovanou i akumulační nádrž na 2…
redberries
Před 6 lety
1
Odpadní potrubí ze vsakovací studny ČOV
Ahoj, mám dotaz ohledně typu odpadního potrubí, které bude v zemi. Plánuji 110 KG PVC rouru a k ní…
davecom
Před 6 lety
3
Rodinný dům bez brány a branky u hlavního vchodu, co vy na to?
Ahoj, asi začnu tím, že se doma nemůžeme shodnout na tom, zda udělat parkovací stání a chodník ke d…
kocicak123
Před 6 lety
21
Sousedka má francouzské okno na naší zahradu, můžu se nějak bránit?
Dobrý den., koupil jsem si starší baracek s malou zahrádkou, kde nemám absolutně žádné soukromí, n…
puhelin
Před 6 lety
9
Soudní spor se sousedem - ano či ne?
Dobrý den, před 2,5 lety jsem dostala od mé mamky malí pozemek. Je vedle parcely s mým otcem a brat…
heryna
Před 6 lety
23
Cena ploché střechy 200 m2
Ahoj všem, ráda bych znala orientační cenu ploché střechy, budeme mít základ z vazníků a poté budem…
jakky111
Před 6 lety
1
1
2
…
464
465
466
467
468
…