O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Betonový plot z dílců - plní i funkci odhlučnění?
Dobry den, chtela bych se zeptat tech co jiz maji na svem pozemku betonovy plot z dilcu postaveny. …
karl32
Před 6 lety
7
Doporučíte projektanta pro úpravu panelového bytu ve Zlíně
Hledám projektanta, který by nám zpracoval autorizovanou dokumentaci pro zhotovení dvou otvorů v no…
bedrunkav
Před 6 lety
1
Od jaké firmy vybrat venkovní bazén?
Blíží se podzim, budou akce na bazény, poradíte od koho vybrat? Albixon, mountfield, desjoyaux? Bud…
kercul
Před 6 lety
2
Za kolik lze postavit tento přízemní dům?
Ahoj! Našla jsem svůj vysněný dům a teď přichází otázka financí - za kolik ho lze postavit? Bude…
netmaster
Před 6 lety
1
2
58
Nová zelená úsporám OPAVA
Dobrý den, nemohli byste doporučit někoho, kdo by nám zpracoval projekt a vše zařídil k dotacim NZU…
kacenkarrr
Před 6 lety
1
Firma Jovanystav nebo Jan Kupka z Kladna, máte zkušenost?
ahoj, mate nekdo zkusenosti s touto firmou nebo timto panem?
hellena11
Před 6 lety
6
Ostrůvek nebo tvar U, poraďte
Prosim poradte, mam nahrubo 2 navrhy a nedokazu se rozhodnout. Vzdycky jsem chtela ostruvek, ted mi…
barca3979
Před 6 lety
19
Názor na projekt RD
Nazdáárek stavebnící.. Mnoho měsíců sedím nad plány našeho vysněného domečku. :-N Pomalu se něco tv…
barca3979
Před 6 lety
27
sponzor fóra
Stavební komise v obci vs. náš projekt domu
Ahoj všem, projektant byl s naší studií na SÚ kde vše probíhalo fajn, podmínky územního plánu spl…
barcaloun
Před 6 lety
14
Dřevo plast WPC na terase, máte někdo?
Má někdo udělanou podlahu na terase z dřevoplastu? Jaká byla cena a jak jste spokojeni?
termat5
Před 6 lety
2
Změna územního plánu během stavby
Zdravím, nevíte jak je to prosím pokud je při vyřizování stavebního povolení v územním plánu pevně…
puhelin
Před 6 lety
2
Schodek v obýváku, jak ho odstranit?
Ahoj, potřebuju poradit. Máme v novém bytě (dipozičně 3+kk) obývák zvedlý “na schodku” cca 25cm na …
alcis01
Před 6 lety
1
Podlahovka na podlahové topení, položení bez vyzkoušení
Ahoj je tu někto kto dával na podlahové topení (el.káble) plavoučku bez toho než by ho nejdříve vyz…
zubr487
Před 6 lety
2
Rustikální koupelna s voděodolným nátěrem - neplesniví?
Ahoj, je tady někdo, kdo má koupelnu, kde je místo kachliček převážně koupelnový nátěr? Chtěli bych…
puhelin
Před 6 lety
12
Zkušenosti s CleverBean
Ahoj, nasla jsem na internetu firmu Clever Bean, ale prijde mi dost zvlstni, ze na internetu neni n…
alenkacz
Před 6 lety
1
Profil - Veka nebo Salamander?
Poradite prosim, jaky zvolit profil?
gaginaa
Před 6 lety
1
Jaký materiál pracovní desky v dekoru dřeva?
Ahoj všem. Plánuji do baráku bílou kuchyň s pracovní deskou v dekoru dřeva, ale nevím, jaký materiá…
tomas80
Před 6 lety
22
Hypotéka teď nebo vyčkat?
Dobrý den.Stále váháme s hypotékou...Min.týden jsem měla nabídku 2,8%. Jde o to,že zatím nevíme,kd…
petr13
Před 6 lety
17
Fixní části francouzského okna
Dobrý den, máte v přízemí někdo fixní části francouzských oken nebo je lepší dát další části otevár…
qeszi
Před 6 lety
4
Lze umístit TČ vzduch-voda do řadové zástavby?
Hezký den, je možné umístit tepelné čerpadlo vzduch-voda (venkovní jednotku) do řadové zástavby…
hbboy
Před 6 lety
14
Dotaz na dotace zelená úsporám - zkušenosti
zdravim vsechny lidicky. Prosim vas. chystame se s pritelkyni koupit domecek a opravit si ho. predb…
puhelin
Před 6 lety
4
Vodoměrná šachta pro pojezd aut
Dobrý den řešíme připojení vody z vodovodního řádu. Vodoměrná šachta bude podle projektu ještě …
xavik
Před 6 lety
7
Vestavná trouba Electrolux, jakou mikrovlnku k ní?
Poprosím o radu... vím, že těchto témat je zde hodně, ale věřte mi, že jsem je projela a stejně nev…
rdkubis74
Před 6 lety
17
Fólie na okna pro neprůhlednost oken
Ahoj, Resil jste nekdo dodatecnou instalaci folii na okna aby Vam neslo pres den videt do domu? …
s0t0
Před 6 lety
18
Co vše musíme zařídit, abychom mohli stavět?
Dobrý den, prosím o pomoc, s manželem plánujeme stavbu domu a na úřadě nám nejsou schopni říct, co…
luj89
Před 6 lety
10
Tenisový kurt - doporučení spolehlivé firmy
Dělal jste někdo u RD? máte zkušenosti s nějakou firmou? Doporučte mi. Obeslala jsem několik firem …
kacka1980
Před 6 lety
1
Projektant či architekt s projektantem - Mělník, Neratovice, Kralupy, Praha východ, Praha západ atd
Můžete někoho doporučit? S kým jste byli opravdu spokojení a nestál několik výplat? Samozřejmě ani…
alena2109
Před 6 lety
3
Listí ze sousedních pozemků - podfukování pod plotem
Ahoj, Neřešil jste někdo podobnej problém ? Věc se má tak, že mezi terénem a plotem okolo našeho…
anarki
Před 6 lety
10
Dotazy ohledně nové podlahy v rekonstruovaném bytě
Ahoj všem, chystáme se na rekonstrukci bytu a řešíme výběr vinylové podlahy + její orientaci. Níže…
baltazarek
Před 6 lety
5
Nejdříve tráva či zahradní domek
Jednoduchá otázka, máme dokončené hrubé terénní úpravy bagrem a teď se buď nabízí: - půdu nakypř…
jumpmans
Před 6 lety
2
1
2
…
463
464
465
466
467
…