O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Sedací souprava - jakou máte a koupili byste znova?
Ahoj, zajímá mě, jakou máte sedací soupravu, odkud a jak jste spokojeni po nějaké době užívání (př…
cell
Před 6 lety
13
Jak sehnat dům ke zbourání?
Chteli bychom si postavit samostatny dum v dochazkove vzdalenosti na primestsky vlak do Prahy, coz …
mitoma
Před 6 lety
14
Může být digestoř umístěná nad horizontálním oknem?
Přemýšlíme nad rozmístěním kuchyně a podle logického uspořádání - lednice, dřez, varné centrum nám …
pepitocz
Před 6 lety
6
Vermiculit
Zvazujeme kupu krbovych kachiel. Aky velky je problem aj je vnutro vylozene vermicilitom a nie samo…
jendad
Před 6 lety
4
Firma So stavo zkušenosti
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda nemáte někdo zkušenosti s firmou So stavo z Jablonce nad Nisou.…
kocanda123
Před 6 lety
1
Tepelné čerpadlo - země voda
Dobrý den, Chtěla bych poprosit o rady / tipy či jakékoliv info k tepelným čerpadlům. V planu ma…
zubr487
Před 6 lety
8
Projektant Jindřichohradecko, Jihlava
Prosím, máte někdo zkušenost s dobrým projektantem ideálně z okolí Jindřichova Hradce a nebo Jihlav…
lodyracka
Před 6 lety
4
Vana do koupelny
Prosím poraďte mi, jaký maeriál vany se dává do koupelny?
jankastachova
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Cena za dveře na terasu - posuvné vs. klasické
Mohu se prosím zeptat, jaký je cenový rozdíl mezi posuvnymi dveřmi na terasu a klasicky otvíracími…
luckavra
Před 6 lety
11
Ikea systém pax - poradí někdo?
Zdravím střecháčci! Mám dotaz k systému pax. Neví tady někdo jak pořešit posuvné dveře u skříně, kt…
cankikris
Před 6 lety
7
Jakou byste doporučili střešní krytinu černé barvy s glazurou?
Jakou by jste doporučili střešní pálenou tašku černé barvy s glazurou na vazníkovou valbovou střech…
luandro
Před 6 lety
6
Materiál kuchyně
Ahoj, z jakého materiálu máte korpusy a skříňky kuchyně? Lamino, dýha, lak, akryl, fólie,...? Je to…
verunky
Před 6 lety
3
Wc 1x 2,6m, máte někdo?
Dobrý den, v domě nám vychází tyto rozměry, ale moc si to neumím představit. Máte někdo a je to v p…
kopruz
Před 6 lety
11
Naše kuchyně, co byste změnili?
Hezký den všem, přikládám návrh kuchyně, mám dát něco jinak? Na návrhu pracujeme už docela dlouho, …
puhelin
Před 6 lety
17
Firmy plastová okna - Netokna, Pramos, Oknaeu, Okna Macek
Ahojte,vybíráme okna na dřevostavby a nejlevněji nám vyšly "netokna",jenže je neznámé;(zná někdo,má…
netokna
Před 6 lety
3
Krbová vložka - jakou doporučujete?
Zdravím řeším výběr krbové vložky s výměníkem do novostavby a nevyznám se ve značká která jsou dobr…
netmaster
Před 6 lety
27
Zděná kuchyně- návrh
Ahoj, našel by se zde někdo, kdo by byl ochotný mi poradit s návrhem kuchyně? Představa je zděné l…
pepitocz
Před 6 lety
4
Odpuzovač psů pro kytky a keříky
Dobrý den :) máte prosím někdo zkušenost s odpuzovačem psů, který lze použít na rostliny? Máme …
skackas
Před 6 lety
7
Odtahy a odvětrání
Ahoj všem, tak jsme ve fázi, kdy se nám dělá pomalu střecha, ale chceme se jen tady trošku ujistit …
martas85
Před 6 lety
7
Je možné prodat hotový projekt?
Zdravím. Máme hotový a zaplacený projekt od projektanta na rodinný domek, ale ve finále jsme se roz…
bamak
Před 6 lety
2
Střešní krytina Nelskamp, máte zkušenost?
Dobrý den, nemáte náhodou někdo zkušenost s Německou střešní krytinou Nelskamp. Mech apod.
jana.kucharova
Před 6 lety
4
Soused chce odkoupit kus obecního pozemku hned vedle mého, potřebuje svolení?
Dobrý den, chci se zeptat zdali soused potřebuje mé svolení na odkup obecního pozemku, který je hne…
ykram
Před 6 lety
3
Vřetenová sekačka s košem nebo bez?
Dobrý den, má smysl kupovat ruční vřetenovou sekačku s košem? Nebo stačí bez pokud se seče pravide…
markarnatnel
Před 6 lety
6
Montovaný dům s nosnou ocelovou konstrukcí - vaše zkušenosti
Dobrý den,přemýšlíme o koupi domu s nosnou ocelovou konstrukcí, ale neznám nikoho kdo takový dům má…
kocicak123
Před 6 lety
3
3D vizualizace domu
Dobrý den, prosím, nechával jste si někdo zpracovávat 3D vizualizaci domu dle projektové dokumen…
puhelin
Před 6 lety
5
Prosím radu: dekor dvířek a pracovní deska
Prosím o názor, který dekor dřeva 1 či 2 na kuchyňské lince byste doporučili k podlaze viz foto? A…
karl32
Před 6 lety
5
Kuchyňská linka bez pravého úhlu - ano či ne?
Dobrý den, koupili jsme domek a právě přemýšlíme jak vyřešit kuchyňskou linku. Vychází nám do L ale…
karl32
Před 6 lety
17
Rekuperace - doporučení firmy Jihomoravský kraj
Na kolik Vám vyšla rekuperace do 2 podlažního PD, podlahovka 180m2 + tip na kvalitní firmu pro prov…
lisakstavitel
Před 6 lety
3
Základy - pěnové sklo, dělal někdo svépomoci?
Dobrý den, chtěl bych znát váš názor. Nechali jsme nacenit firmou základovou desku s pěnovým sklem …
andrew1
Před 6 lety
1
Krbová vložka s výkonem do 3,5 kW - doporučení
Jakou byste nám doporučili krbovou vložku (horkovzdušnou bez rozvodů) s výkonem cca 3,5 kW? Děkuji.
tomas80
Před 6 lety
5
1
2
…
461
462
463
464
465
…