O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Věčný břemeno na cestu u pozemku, jak řešit?
Ahoj všem, líbí se nám jeden pozemek, mluvila jsem se starostkou ohledně cesty k pozemku.. Cesta je…
tennismichaela
Před 6 lety
4
Co dát před pozednici?
Tak nám začali střešní konstrukci a chtěl bych se poradit co dát zepředu před podeznici.Jedná se ná…
pepa89
Před 6 lety
4
Návrh bungalovu - vaše připomínky
Krásný den, byla bych moc ráda kdybyste sem hodili názory, zkušenosti tipy, jak hodnotíte tento náv…
pepitocz
Před 6 lety
8
Žádost o výjimku - jak postupovat?
Dobrý den, chtěli bychom postavit dům ve vzdálenosti 1,5 metru od sousedního pozemku. Vím, že se…
puhelin
Před 6 lety
13
Čím "ozdobit" opěrnou zídku?
Prosím poraďte co by bylo vhodné zasadit na opěrnou zídku tak ,aby se to hezky pnulo a viselo přes …
kocicak123
Před 6 lety
6
Posouzení půdorysu patrového domu II
inspiruji se podnětnou diskusí se stejným názvem. I já nyní vymýšlím svůj dům a než myšlenky pošlu …
dojan
Před 6 lety
12
Názor na náš projekt
Dobrý den. Začínám si sama malovat projekt pro bungalov jen pro představu.Pozemek je nudle 17 x 54 …
ptjj
Před 6 lety
23
Montovaná garáž nebo klasická cihlová?
Ahoj, řeším stavbu baráku a za barákem garáž, chci dvougaráž, rozměr garáže chci 6,5x9m, nebo mi to…
kekita
Před 6 lety
17
sponzor fóra
Na kolik vás vyšla cena krovu, jen práce?
Ahojky, chci se zeptat na kolik vám vyšla cena krovu-jen práce?Stavíme bungalow o rozměru 16,5mx9m+…
dpavel
Před 6 lety
10
Plot - horizontální latě. Jak uchytit?
Ahoj, prosím Vás o radu a inspiraci. Budeme mít plot z horizontalnich drevenych lati, ty budou mezi…
houzkova
Před 6 lety
11
Odvětrání střechy dřevostavby - ano či ne?
Dobrý den, omlouvám se, že to není k rodinnému domu, ale střecha je to také. :-) Řeším, jestli odvě…
rimmer
Před 6 lety
7
Zkušenost s vinylovou podlahou Moduleo
Máte někdo zkušenost s vinylovou podlahou zn. Moduleo s podlahovým vytápěním? Cena je totiž lákavá,…
blahova_andrea
Před 6 lety
26
Vybíráme okna - vaše názory
Ráda bych i barvu zevnitř. Střecha černá glazura, palubky v takové medovotresnove
hansoi
Před 6 lety
1
Záclony k balkónu (obývací pokoj)
Dobrý den, chci koupit záclonu do obývacího pokoje, kde je balkón, čili prosklená stěna 5m. Mám kou…
karl32
Před 6 lety
2
Je to třešeň nebo višeň?
Ahoj. Dokazal by mi nekdo podle fotky říct zda je to višeň nebo třešeň? Dekuju
urbanovic
Před 6 lety
4
Protherm kotel RAY 9 KE - zkušenosti
Chystáme se objednat elektrokotel , chci se zeptat zda mate někdo zkušenost s tímto typem ?
dvvv
Před 6 lety
1
Stavba trvalého domku v zahradní kolonii
Ahoj, máme pozemek s domkem v zahradkarske kolonii - zavedena pitná i užitková voda a elektrina. Kl…
puhelin
Před 6 lety
3
Lze nahradit ocelové traverzy v bungalovu?
Chtěla jsem se zeptat, jestli se ocelové traverzy dají nějak nahradit? nechápu, proč nám jich proje…
dagmar16
Před 6 lety
1
2
38
Výměna vany za sprchový kout - vaše inspirace
Plánujeme v bytě vyměnit vanu za sprchový kout. Chtěli bychom to udělat co nejjednodušeji - prostě …
onetwogo
Před 6 lety
10
Střecha od Roben, Bramac nebo Tondach?
Dobrý den, kterou z vybraných firem Roben, Bramac nebo Tondach byste si vybrali? A z jakého důvodu…
haplji
Před 6 lety
1
Teplovzdušná krbová vložka Romotop s výsuvnými dvířky - zkušenosti
Dobrý den, chtěla bych znát zkušenost s výsuvnými dvířky u krbové vložky. Vybíráme krbovou vložku …
leontynkar
Před 6 lety
3
Pojištění domácnosti
Jdu si pro radu. Vypovídám pojistku nemovitost/domácnost na RD, prodejní cena cca 5mil. Poptával js…
vladimirsvorba
Před 6 lety
4
Směr otevírání dveří WC a koupelna
Prosím zkušenější o radu. Máme se vyjádřit ke směru otevírání dveří (projekt od developera) a nejsm…
uhrin
Před 6 lety
8
Igelit na střechu před zalitím anhydridu
Dobrý den, ráda bych se vás zeptal na zkušenosti. Budeme vylévat podlahu anhydridem. Jedna firma v …
zubr487
Před 6 lety
5
Poraďte projektanta/architekta Turnov, Liberec, Mladá Boleslav a okolí
Prosím poraďte mi spolehlivého a ne předraženého projektanta nebo architekta pro stavbu rodinného d…
czyz
Před 6 lety
9
Projektant okr. Blansko - doporučení
Dobrý den, je tu někdo, kdo by mi mohl doporučit šikovného projektanta z Blanska, Boskovic apod. Mo…
lukven
Před 6 lety
1
Venkovní rolety pro HS portál s překladem Heluz
Ahoj. Má někdo zkušenost (popř.foto) jak vypadá středová vodící lišta pro venkovní roletu do překla…
catt82
Před 6 lety
16
Jímka na dešťovou vodu a její využití
K našemu domu máme v projektu nádrž na dešťovou vodu s přepadem. Napadlo mě, když už tu vodu budu j…
angie.shy
Před 6 lety
1
2
47
Mall.cz - reklamace zboží v zákonné lhůtě 2 roky
Ahoj, seznámím Vás z nejnovější zkušeností s reklamací zboží na mall.cz. DEJTE SI POZOR na MALL…
wendy_
Před 6 lety
5
Zřídit telefonní přípojku?
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na názor. Právě řešíme projekt nového RD a narazil jsem na otázku, …
obludak
Před 6 lety
15
1
2
…
460
461
462
463
464
…