O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Výkup starých trámů a dřevěných stropů - vaše zkušenosti
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s vykoupením starých trámů při rekonstrukci střechy ? Jak to…
agataps
Před 6 lety
8
Sokl marmolit - rada jak postupovat?
Dobrý den. Chtěl bych poradit se soklem u domu na kterém je pouze Xps. Můžete mi někdo prosím porad…
xavik
Před 6 lety
5
Solarni system na ohrev vody - prostup skrz obvodovou zed
Dobry den, mame RD zhruba 13 let a rozhodli jsme se v ramci akce zelena usporam osadit dum s…
hofycz
Před 6 lety
1
Vybavujeme kuchyň - seznam našich spotřebičů
Ahoj diskutéři, V současné době dokončuji plánování výstavby RD a nyní se zaměřuji na počítání k…
elcza93
Před 6 lety
1
2
43
Krb a obklad - vaše inspirace
Dobrý den, mohla bych poprosit fotku vašich krbů? Nyní realizujeme a potřebujeme inspiraci na vzhle…
qeszi
Před 6 lety
4
Sloupky k bráně, jaké použít?
Ahoj, řeším dilema jestli použít jekle 70x70x5 jako sloupy pro dvojkřídlou bránu. Díl brány bude po…
pepa89
Před 6 lety
1
Živý plot z vrby. Máte zkušenost?
ahoj, zrovna jsem videla tady v jednom albu (Anakost-Zahrada?) krasny zivy plot udelany z vrby. Pod…
advid
Před 6 lety
5
Sousedé z Tulipa Třebešín
Ahoj všem, je tu někdo, kdo si koupil byt v projektu Tulipa Třebešín? Mohli bychom si touto ces…
tho
Před 6 lety
1
2
...
...
9
10
295
sponzor fóra
Bungalov Linear 321, stavíte nebo máte někdo postavený?
Ahoj stavia niekto alebo ma postavený bungalov Linear 321?Zaujimaju ma skúsenosti, pripadne hoďte f…
sipe321
Před 6 lety
2
Popraskaná fasáda, je to normální?
Dobrý den, v listopadu nám byla natáhla fasáda. Dnes jsem si všiml, že po celé fasádě máme tyto pr…
vand
Před 6 lety
9
Obkladač Pardubice
Prosím o doporučení obkladače, který umí pracovat s obklady 120x60 - Pardubice
oulli
Před 6 lety
1
WPC latě plotu - prohýbání
Zdravím všechny a prosím o pomoc, radu, zkušenosti ohledně WPC (Wood Plastic Composite) latí na zdě…
fifina86
Před 6 lety
10
Odvodnění zahrady - drenáž, jak správně se pokládá do země?
Ahojte, řešíme odůvodnění zahrady, protože při dešti je tam spíše bazén. Chceme zakopat drenážní ha…
barakara
Před 6 lety
18
Kastlíky pro venkovní rolety
Ahoj, prosím majitele domů, kteří mají postaveno z "30cm cihlovzduchu + 20cm EPS", jaké použili ř…
kekka111
Před 6 lety
15
Zeď z kotovice a kamene, lze vybourat 1 0cm?
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně kombinované zdi z kamene a kotovice. Při rekonstrukci k…
simona1512
Před 6 lety
3
Koupit nebo nekoupit tento pozemek?
Zdravím chci se zeptat jestli mám koupit tento pozemek je za slušné peníze ale vedou na jeho hranic…
gigi2
Před 6 lety
6
Vlastnictví vodovodních a kanalizačních přípojek
Hezký den, mám takový zajímavý dotaz/situaci. Je stavební pozemek, na kterém jsou vybudovány a při…
panlorenc
Před 6 lety
6
Jaký odstín podlahy k dekoru javor?
Ahoj, budeme mít nábytek v barvách bílá, šedá , dekor javor. Jaký odstín podlahy, když bude kuchyň …
maondry
Před 6 lety
4
Podlaha ve sklepě, jakou vybrat?
Rekonstruuji sklepní prostory v domě ze 30. let. Nové omítky - sanační, podlahy. A přemýšlím, zda b…
maondry
Před 6 lety
5
Pozemek Praha východ a Středočeský kraj - jaká je cena?
Ahoj, chci se zeptat, jak je to cenově s pozemky v dobré dojezdové vzdálenosti do Prahy, nejlépe Pr…
irall
Před 6 lety
10
Jak se jmenuje nátěr na chalupu, co se dával dřív?
Zdravím, nevěděl by někdo jak jsme jmenuje barva, či nátěr chalup, co se dával dřív? Typická če…
tomas80
Před 6 lety
4
Dřevostavby - doporučení firmy
Kterou firmu na drevostavby zvolit a proc? Popripade prosim i kterou ne a proc.... dekuji
libilibi
Před 6 lety
13
Čím zadělat díry po elektrikářích
Hezký den, máme udělané hrubé omítky a dnes ještě dodělával elektrikář schodišťová světla, která mu…
zubr487
Před 6 lety
2
Kde nezapomenout natahat vodu?
Zdravím všechny, chtěl bych se poptat na tipy, kam natahnout vodu/odpady. Kde jste na ně třeba zapo…
xavik
Před 6 lety
11
Jakými způsoby se dá řešit voda?
Ahoj prosim vas!!!!! jakymi zpusoby se da resit voda? jsme posledni pozemek pod kopcem. mestsky vod…
urbanovic
Před 6 lety
26
Tercova dlazba
Dobry den, Mate prosim nekdo tercovou dlazbu na terase? Popripade by me zajimalo jakou a jake mate …
lumorad
Před 6 lety
1
Laminátová podlaha Egger Classic 32, tl. 8 mm
Dobrý den, prosím můžete mi sdělit zkušenosti s touto podlahou? Máme ji ve standardu a zajímá mne o…
magdik85
Před 6 lety
1
Síťka do oken
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s vestavěnými síťky v oknech. A zdali jsou …
specnaz84
Před 6 lety
3
Poduvna sitka proti hmyzu do HS portalu
Na kolik vas vysla posuvna sitka do HS portalu? Mame sirku 110cm, nacenili nam to na 7tisic. Je to …
chosse84
Před 6 lety
7
Celoskleněné dveře bez zárubně, od koho máte a jaká je cena?
Dobrý den, má, prosím, někdo celoskleněné dveře bez zárubně, popř. v zárubni? =-) Pokud někdo máte,…
catkin
Před 6 lety
9
1
2
…
458
459
460
461
462
…