O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Třívrstvá dřevěná podlaha s V-spárou- zkušenosti
Ahojik, Budem si nechavat do domecku vsude drevenou trivrstvou podlahu od znacky Meister. Nemuzeme…
papajisek
Před 6 lety
27
Vsakovací jáma - poradí někdo, jak nejlépe udělat?
ahojky stavitelé, poradí někdo jak nejlépe udělat vsakovací jámu na dešťovou vodu? Velikost střechy…
xavik
Před 6 lety
8
Záclony ano či ne? Co ty látkové žaluzie?
Ahoj,zařizujeme si byteček a stále se rozhoduji zda si dát záclony nebo ne.Hrozně se mi líbí takové…
zuzka3112
Před 6 lety
1
2
...
3
70
Radonový průzkum Mladá Boleslav
Dobrý den, sháním někoho, kdo dělá radonový průzkum v okolí Mladé Boleslavi. Předem děkuji za tipy.
czyz
Před 6 lety
5
Malá stavba do 25 m2 na nestavebním pozemku, vybudování vlastní kanalizace
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Uvažuji o koupi pozemku, který není stavební a ani není v bud…
puhelin
Před 6 lety
16
Dlažba bílé dřevo
Dobrý den, vybíráme dlažbu v imitaci bílého dřeva a nějak nemůžeme vybrat. Mohl bych poprosit o něj…
lacatej
Před 6 lety
1
Bílá digestoř komínová 90 cm - vaše doporučení
Ahoj holky,poraďte prosím bílou digestoř 90 cm do 10 tisíc,nemám moc času brouzdat po netu,děkuji m…
stazina1
Před 6 lety
3
Dřevěná podlaha Kährs - reálné zkušenosti
Ahoj všem, prosím o reálné zkušenosti s dřevěnou podlahou Kährs. Pro/proti, dali byste ji znovu apo…
dita_a_ivan
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Projekt úzkého podlažního RD, co na něj říkáte?
Prosim o pripominky k prvnimu nastrelu projektu RD- pozemek uzky a relativne maly, co jsou pomerne …
barca3979
Před 6 lety
9
Heatflow dát na podlahu nebo strop?
Zdravim, rada bych se poradila ohledne tohoto druhu vytapeni. Budeme mit male mistnosti v domku a p…
panlorenc
Před 6 lety
4
Dekorativní stěrka kuchyň a krb Spokojenost???
Chtěla bych poprosit o zkušenosti s dekorativní stěrkou na pozadí pracovní desky v kuchyni či kolem…
qeszi
Před 6 lety
4
Sedaci okno
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli byste udelali v nasi ''pracovne'' sedaci okno nebo je to blbost…
pedrop
Před 6 lety
16
Jaké máte poplatky za energie?
Ahoj. Koupil jsem si 2kk byt v Praze v Kosirich, 51m2 a premyslim, jak nastavit zalohy, ptz soucac…
osbdeska
Před 6 lety
10
Odchlípnutá mirelonvá páska
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda máte někdo stejnou zkušenost či jste to nějak řešil a jak. Má…
oskar83
Před 6 lety
4
Hikvision - kamerový systém
Najde se tu někdo kdo má zkušenosti s kamerama od Hikvision? Stále hledám kamery na náš domek - nej…
profitechnik
Před 6 lety
4
Dlažba Rako Faro - světle hnědá. Jste spokojeni?
Hezký den všem. Ráda bych se zeptala, jestli má někdo z vás výše uvedenou dlažbu. Zajímaly by mě re…
luckatic
Před 6 lety
26
Okna dekor Winchester
Hezký den, chci se zeptat, zda někdo z vás nemá okna v dekoru Winchester. Případne, zda byste mi mo…
bethal
Před 6 lety
6
Návrh kuchyně - jak vyřešit okno nad linkou?
Dobrý den, prosím o zhodnocení návrhu kuchyně. Aktuálně řešíme, jak vyřešit okno nad kuchyňskou lin…
monibohcov
Před 6 lety
15
Garážová vrata - levně
Zdravím ve spolek, chtěl bych požádat o nějaký tip na sekční garážová vrata s pohonem za co nejr…
doog
Před 6 lety
1
Betonová podlaha - vyztužení podlahy
Dobrý den, o víkendu jsme vybetonovali podlahu o rozměru cca 12m². Bohužel jsem si vše pořádně ne…
skunkos
Před 6 lety
5
Žlutý písek do betonu???
Ahojte, dotaz je mimo kategorii za což se omlouvám, ale taková …… se zařadit nikam nedala. Při v…
alfonss
Před 6 lety
1
Stromeček - chudáček
Dobrý den, před cca. 7 lety jsem si koupil na Vánoce stromeček v květináči, prozíravě jej po svátcí…
alfonss
Před 6 lety
1
Kovový zvuk/meluzína při větru, plochá střecha - co s tím?
Dobrý den, prosím o radu, už jsem zoufalá. Vždy při větru je v domě (novostavba, řadovka, je to z …
figurka1
Před 6 lety
22
Posun/pokles části potrubí (ext. přívod vzduchu), co s tím?
Ahoj, prosím zkušené o radu, tipy... co dělat a jak postupovat ve vzniklé situaci. Při kontrole st…
anveno
Před 6 lety
4
Jaký křovinořez pořídit?
Ahoj doporučil by mi niekto dobrý krovinorez pomer cena výkon tak do 3000kc.Najlepsie benzinovy mám…
geodett
Před 6 lety
12
Řešil jste někdo dotaci na dešťovku?
Zdravím, řešil někdo prosím dotaci na dešťovku? Chtěla jsem se zeptat, kdo vám zpracovával posudek …
mariacek
Před 6 lety
3
Ytong 375 + 120 šedý polystyren
Zdravím, budeme stavět z Ytongu 375 + 120 šedý polystyren a chceme venkovní žaluzie. Chci se zepta…
nemeasis
Před 6 lety
1
Podlahář z podlahového studia Karsis
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s podlahovým centrem Karsis (Benešov) a jimi doporučovan…
rominakon
Před 6 lety
1
Jak řešit topení? Krb s výměníkem, plyn nebo tepelné čerpadlo?
Dobrý den, jsme ve fázi studie RD a pomalu začínáme řešit topení. Zamýšlíme topení přes podlahu, pl…
drongm
Před 6 lety
21
Jak na hypotéku se záznamem v registru?
Mátě někdo zkušenosti? Prošli jste někde i přes tento "škraloupek"? Poraďte! Děkujeme... :-)
loken
Před 6 lety
1
2
...
...
3
4
102
1
2
…