O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak dlouhé máte záclony?
Řeším záclony do obýváku v novostavbě. Chci hladký bílý voál a nějaké zatemňovací závěsy, ale nemůž…
homola
Před 6 lety
6
Proc se poplatky v najmech tak strasne lisi?
Dobry den, koukal jsem se na najmy v praze a zda se mi ze zalohy za poplatky se strasne lisi - cim…
jaroslav1987
Před 6 lety
4
Zaruční doba novostavby
Zdravím, nevíte jestli když koupím novostavbu od soukromé osoby, jestli platí nějaká záruka? U de…
total
Před 6 lety
10
Vyjmutí ze zemědělského půdního fondi
Zdravim, resim tedka vyjmuti pozemku ktery je psany jako orná půda, ale narazil jsem na to ze pozem…
michaela77sla
Před 6 lety
3
Vsaky vzdálenost od hranice pozemku
Prosím, jaká je minimální vzdálenost, kam umístit vsaky od hranice pozemků.děkuji
s.arinka
Před 6 lety
4
Durisol
Dobrý den, máme v úmyslu postavit nový dům. Můžete se se mnou podělit o zkušenosti s durisolem? Vš…
aneri53
Před 6 lety
7
Lesk nebo mat v kuchyni
Zdravím všechny a prosím o názory (zároveň rada pro mě ) máte doma lesk nebo mat v kuchyni( dví…
bohyska
Před 6 lety
13
Šindel
Dobrý den, Měla bych dotaz. Děláme střechu ze šindele a dnes začalo pršet a nam tam začalo zatekat…
marieandy
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Kdy dát hydroizolaci - viz vysychání cihel
Zdravím na fóru, mám hotovou hrubou stavbu - 30cm broušená cihla na pěnu (1.šár vysypaný polyst…
panlorenc
Před 6 lety
7
Posuvné dveře - technická místnost
Zdravím všechny, nechali jsme si do projektu dát interiérové posuvné dveře do technické místnost…
hanlib
Před 6 lety
6
Venkovni rolety - doporuceni
Zdravim, Doporucil by nam nekdo firmu ktera vyrabi a realizuje montaz venkovnich rolet s priznanym…
zdenna
Před 6 lety
1
Dřevostavba jako patrový dvojdomek zkušenosti?
Dobrý den. Bydlíte prosím někdo v patrovém dvojdomku z dřevostavby? Zajímalo by mě jestli není slyš…
tomas80
Před 6 lety
7
Povolení k zasíťování pozemku
Ahoj, byl by někdo tak hodný a napsal mi jaké kroky je potřeba provést při zasíťování pozemku elekt…
tynasss
Před 6 lety
1
Oprava fasády na starém domě
Zdravím. Minulý rok jsme koupili dům a nyní nastává otázka, co s fasádou, která je místy popraskan…
standa63
Před 6 lety
5
Nábytek Maxila
Zdravím všechny, má někdo zkušenost s nábytkem Maxila? Jejich ceny jsou výborné, což mě trochu lek…
siraelxy
Před 6 lety
1
Sprchovy zlab - totálně zapraseny
Ahoj ve středu nám dělali betony a měli to vybetonovat i okolo sprchoveho zlabu. Nevycházela jim vy…
crouch14
Před 6 lety
1
Tepelné čerpadlo + rekuperace
Dobrý den, kromě tepelného čerpadla vzduch-voda uvažujeme i o rekuperaci. Je vhodnější pořídit …
jakuda
Před 6 lety
2
Sirka pozemku
Ahoj, mame ted moznost koupit pozemek, cca 580m2, ale sirka pozemku je max 10m..(presne zmerene to …
jakuda
Před 6 lety
6
Venkovní žaluzie - výměna
Ahoj, chtela bych na oknech venkovni zaluzie, ale manzel ted prisel s tim, ze mu nekdo rikal, ze se…
vendyvan
Před 6 lety
20
NHBAU
Prosím má někdo zkušenosti s firmou NHBAU s.r.o.? Líbí se mi od nich projekt, ale nenašla jsem žádn…
rogallka
Před 6 lety
2
Dřevěná vs. vinylová podlaha - pes a kočka
Ráda bych znala názor odborníků a také zkušenosti majitelů - prosím..... jak je to s podlahou a do…
tomas80
Před 6 lety
23
Tepelna zkouska?? U elek. Podl. Topeni
Poradite postup tepelne zkousky u podl. Topeni elektrickeho, na elektriku a podlaha anhydrit?? Stac…
holubing
Před 6 lety
1
Předokenní žaluzie do překladu Heluz
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s uložením předokenních žaluzi…
hanlib
Před 6 lety
18
Vyhledávač katalogového domu
Poradíte mi prosím, zda existuje ucelený vyhladavač katalogových domů. Hledám obdobu tohoto domu (v…
dojan
Před 6 lety
6
Okna Slavona progression - co Vám neřeknou
Po omítkách jsem zjistil nepříjemnou skutečnost. Při otevírání křídla chodí jeho hrana pod jeden mi…
radim2015
Před 6 lety
5
Ytong lambda YQ 375
Zateploval jste někdo bungalov z ytongu lambdy YQ 375? Čím a jak širokým izolantem. Popř. proč ne…
nemeasis
Před 6 lety
1
Hostouň - bydlení CANABA
Ahoj, zvažuji koupi bytu v Hostouni od Canaby. Jsem z jednání fakt nadšená a když jsem se byla p…
hostounacka
Před 6 lety
7
Kuchyňské spotřebiče, jaké zvolit?
Zařizujeme kuchyň nemůžeme se rozhodnout jaké spotřebiče. Muzete doporučit? Nejvíce bych ocenila ra…
evculinda
Před 6 lety
3
Kuchyňské spotřebiče - jakou značku?
;-( Sedím již delší dobu na netu a hledám univerzální spotřebiče do nové kuchyně....Recenze na růz…
evculinda
Před 6 lety
8
Třívrstvá dřevěná podlaha s V-spárou- zkušenosti
Ahojik, Budem si nechavat do domecku vsude drevenou trivrstvou podlahu od znacky Meister. Nemuzeme…
papajisek
Před 6 lety
27
1
2
…
455
456
457
458
459
…