O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Změna dispozice panelového bytu 3+1 na 3+kk - váš názor
Dobrý den, plánujeme rekonstrukci staršího panelového bytu. Při rekonstrukci by se měla propojit k…
zuzana_praha
Před 6 lety
6
Jak máte řešené schody v zahradě?
Dobrý den, mohla bych poprosit o inspiraci, jak máte řešené schody v zahradě?(výškový rozdíl mezi t…
catkin
Před 6 lety
5
PENB - dotace zelená úsporám B.1
Dobrý den všem, poštou mi byl doručen PENB k domu, který budeme stavět a pokud tomu dobře rozumím…
molanmolab
Před 6 lety
1
2
34
Foto dlažby vyspádovaného sprchového koutu - inspirace
Zdravím, prosím o sdílení fotky vašeho vyspádovaného sprchového koutu s dlažbou a odtokovým žla…
halkan
Před 6 lety
1
2
33
Dilema - komínová digestoř
Vybírám komínovou digestoř a nějak se nemohu rozhodnout. Mohl by jste někde poradit. Požadavky: vyš…
lacatej
Před 6 lety
1
Novostavby Bystrc - Panorama
Ahoj, máte někdo zkušenosti s novostavbami v Bystrc - Panorama? Bydlíte v již postavené části ne…
achne
Před 6 lety
5
Ukončení podlahy u HS portálu
Ahoj, mohu poprosit o inspiraci, jak jste ukončily podlahu u přechodu na HS portál ? Mám vinylovou …
fifina86
Před 6 lety
5
Problém, kolik stojí uzemní studie?
Ahoj :-) s manželem jsme se rozhodli koupit pozemek. Prodá nám ho příbuzný (cca 22 km/m2). Byli…
esmeralda2
Před 6 lety
13
sponzor fóra
Aktuální zkušenosti FVE na novostavbu RD 2019
Zdravím, právě uvažuji nad pořízením malé FVE (cca 2kWp) pro novostavbu RD (150m2) zvažoval jsem…
chose_00
Před 6 lety
1
Doporučení firmy na základovou desku a hrubé stavby - Středočeský kraj
Zdravím, můžete někdo doporučit firmu / řemeslníky, s kterou máte dobré zkušenosti na výstavbu zák…
marta_kovar
Před 6 lety
14
Odolena Voda - projekt Pod Humny
Má tu někdo přehled o projektu Pod Humny v Odolene Vodě? Zvažujeme koupi domu, ale působí to na nás…
svatbajanaahonza
Před 6 lety
1
Změna stavby před dokončením na t.č.
Dobrý den, prosím o radu co vše je potřeba pro změnu stavby před dokončením. Chtěli bychom místo el…
s.arinka
Před 6 lety
3
Příjezdová komunikace - jak řešit problém?
Dobrý den, stavíme RD a máme problém s příjezdovou cestou. Obec souhlasila ve vyjádření pro stavebn…
tulda27
Před 6 lety
6
Cena za vypracování projektu
Dobrý den, dnes jsme dostali od projektanta cenovou kalkulaci za zpracování projektové dokumentace…
rogallka
Před 6 lety
1
2
35
Stav folie pod prasklým krycí potěrem
Ahoj na základové desce je fatrafol 803 1,5mm (pod ním textilie). Mezi folií a krycím betonem (…
david37
Před 6 lety
1
Jak větrat šatnu, prádelnu a technickou místnost bez oken?
Prosím o radu, jak řešit větrání místnosti bez oken? Máme bungalov a dřevěné stropy. Jsme ve fázi h…
wario
Před 6 lety
11
Co s tím svahem hned u domu?
Moji milí! Náš dům začíná mít reálné rozměry a mě by zajímalo,co byste provedli s tímhle "odkopem" …
kacunek2019
Před 6 lety
15
Kde koupit dřevěnou podlahu za dobrou cenu?
Mate tip kde maji nejlepsi cenu ci akci na drevenou podlahu? Kde ji nejvyhodneji koupit?
jajinka121
Před 6 lety
26
Tepelná čerpadla od Kotle Sýkora - zkušenosti
Máte někdo zkušenosti s tepelným čerpadlem od KOTLESÝKORA? https://www.kotlesykora.cz
medunovi
Před 6 lety
1
Nemáte někdo střechu z plastového šindelu?
Dobrý den Nemáte někdo střechu z plastového šindelu? Nějaké zkušenosti? Názory atd? Děkuji nikde …
luciekocur
Před 6 lety
6
Máte zkušenosti s firmou ArtOkna, popřípadě s profilem Aluprof?
Vybirame vchodove dvere, nejlepsi nabidka viz vyse a to fakt rozdil v radu tisicu az desetitisicu. …
kachko
Před 6 lety
1
Kuchyně - dřez pod oknem
Dobrý den, jdu si pro radu. Chtěla bych znát Vaš názor na tuhle kuchyni. Máte někdo zkušenost s dře…
krvinka11
Před 6 lety
25
Obkladačské práce - tip Brno nebo Vyškov
Dobrý den, neporadíte někdo někoho spolehlivého na obkladačské práce? Do koupelny máme velké dlaž…
1harmonika
Před 6 lety
1
Ručení hypotéky - zkušenosti
Ahoj prosim ma nekdo zkusenost? Mame pozemek v lokalite kde se pozemky prodavaji kolem 2000/m2, al…
mitoma
Před 6 lety
8
Špatně odvedené obkladačské práce nebo to spárovačka záchrání?
Dobrý den, jsem trochu zoufalá, tak si jdu pro radu - obkladač nám tvrdí,že do sprchového koutu …
vladislav18
Před 6 lety
21
Štukování pokoje v panelákovém bytě (první zkušenost)
Renovuji jeden pokoj v panelákovém bytě a poprvé se dostávám ke štukování. Rád bych si předtím ale …
martin_msk
Před 6 lety
1
Návrh zahrady - doporučíte program
Dobrý den, doporučili byste mi volně stažitelný program nebo webovou aplikaci na návrh zahrady? …
zuvi
Před 6 lety
1
Názor na náš návrh kuchyně
Dobrý den, prosím o názor na návrh kuchyně. Rozměry jsou 2 990*4 160. Zatím je hotová jen základovk…
funnym
Před 6 lety
4
Srovnání stávající zahrady
Dobrý den, máme zahradu, která je mírně svažitá a chceme ji dorovnat na úroveň budoucí terasy. Roz…
zuvi
Před 6 lety
8
Nekalé praktiky realitní spol.
Dobrý den, rád bych upozornil na praktiky p. Filipa Hericha z Chomutova. Bohužel jsem chtěl vloni…
nitro
Před 6 lety
2
1
2
…
453
454
455
456
457
…