O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Stáří krovu
Mám otázku, pokud by prosím nekdo věděl, nedávno se stala věc, že sosedovi chytla střecha a odhalil…
expertnastavbu
Před 6 lety
3
Problém - hmoždinka do fasády
Dobrý den, rád bych radu od zkušenějších - potřebuji přidělat do fasády nezámrzný ventil - viz foto…
milan1965
Před 6 lety
4
Zkušeností s agenturou pro radost
Dobrý den, má někdo zkušenost s realitní agenturou Pro Radost? Chceme od nich kupovat byt v Moravsk…
15miska15
Před 6 lety
1
Zateplit nebo ne?
Zdravím Vás!! Mám docela zapeklitou otázku, zejména na lidi, kteří se rozhodli stavět z cihel mini…
panlorenc
Před 6 lety
1
2
60
Dlazba kombitrio latte od betonbroz
Dobry den, prosim vas nemate nekdo doma polozenou dlazbu od broze kombitrio latte? Nam ji tedka pri…
l_sekanina
Před 6 lety
3
Smrkové schodnice - máte zkušenost?
Prosím, nemá někdo? Řeším, čím je natřít (musím nahlásit co nejdříve). Dveře i lino máme do dubu, p…
anitram87
Před 6 lety
1
Septik a čistička - poradíte
Dobrý den. Máme u domu dvoukomorový septik, který není uzavřeny. Dáváme do nej bakterie , tak vyvaz…
zubr487
Před 6 lety
4
Střešní folie, můžu jí takhle nechat?
Ahoj všem, prosím o názor. (Ano názor dozoru znám- pro rejpaly.) Máme neobytnou pudu,zateplení bud…
zikvera
Před 6 lety
19
sponzor fóra
Cetin - žádost o vydání vyjádření existenci sítí
Dobrý den, dnes jsem poslala žádost na CETIN o vydání vyjádření o existenci vedení sítí elektronic…
leontynkar
Před 6 lety
13
Jak odstranit starý lepící pásky ze skla?
Vloni jsem natíral rámy sklepních oken. Okolo rámů jsem nalepil papírovou lepící pásku, abych neušp…
standa63
Před 6 lety
26
Kuchyně- odstíny modré- údržba
Dobrý den, máte někdo kuchyni v nějakém odstínu modré v matu? Jak je to náročné na údržbu,otisky,fl…
kacenkarrr
Před 6 lety
1
Laminátová podlaha Egger
Dobrý den, dostali jsme nyní cenovou nabídku na realizaci laminátové podlahy Egger (máme dřevostav…
lili_x
Před 6 lety
3
Injektáž
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s injektáží svépomocí od firmy Trumf Sanace ? Případně s ji…
mavej43
Před 6 lety
1
Okna tmavý dub
Zdravím, momentálně řešíme barvu oken do rodinného domu. Nemáte někdo zkušenosti s oboustranným…
katerinanovotna28
Před 6 lety
1
Interiérové dveře top doors
Dobrý den, dostali jsme nyní cenovou nabídku na realizaci interiérových dveří (máme dřevostavbu na…
haplji
Před 6 lety
3
Nemate nekdo zkusenost s zivotnosti dreva z massaranduba na terase?
Budeme mit nezastresenou terasu na horach, resime jestli se vyplati massaranduba nebo levnejsi modr…
hanjoch
Před 6 lety
7
Vrt na studnu
Dobrý den, chtěli bychom s přítelkyní stavět dům. Máme možnost postavit dům na pozemku rodičů mé p…
robohej
Před 6 lety
11
Umístění obkladu v kuchyni
Zdravím, chtěla bych poradit, jak dát obklad v kuchyni. Bude s námi bydlet i naše fenka a dokážu…
verunky
Před 6 lety
16
Máte někdo stejnou lištu na profilu fixního okna, jako na zdi?
Další možnost je jen zakončovací lišta vinylu, kovová L-lišta, nebo vyplnit silikonem. Diky
walckiers
Před 6 lety
3
Zámková dlažba kolem bazénu a zastřešení
Ahoj, mám dotaz, máme plastový bazén a bude i zastřešení a plánujeme jako okolí velkoformátovou zám…
jiri_1477
Před 6 lety
2
Olej nebo lak na povrchovou úpravu parket?
Zdravim, prosim o radu :). Budeme mit kuchyňskou linku v obyvaku, kde lezi stare parkety. Jakou bys…
chrobakv
Před 6 lety
13
Hotový projekt RD s garáží - prodej
Ahoj, máme hotový projekt klasického rodinného domu s obytným podkrovím (8,4x10,1). Bohužel, při po…
marta_kovar
Před 6 lety
14
Menší opravy na nové fasádě
Ahoj potřebuji radu. Dá se opravit menší nedokonalosti na nově realizované fasádě ? Zejmené nedotaž…
markarnatnel
Před 6 lety
5
Kde zacit?
Ahoj, na zacatku cervence kupujeme dum, ktery bude krome strechy potrebovat totalni rekonstrukci (o…
drongm
Před 6 lety
1
2
45
Zima bez zateplení
Ahoj, prosím o radu majitele domů s konstrukcí 30cm cihlovzduch + 20cm EPS Mám hotovou hrubou…
drongm
Před 6 lety
2
Plastové obrubníky, se kterými jste spokojeni?
Můžete mi prosím doporučit dobré plastové obrubníky, se kterými máte zkušenost? Plánujeme je okolo …
rostlinky_cz
Před 6 lety
7
Poraďte nádobí na indukci
Poradíte jaké nádobí pořídit na indukci? V dubnu se stěhujeme a zatím nemáme nic. Tescoma nebo jin…
lucasice
Před 6 lety
23
Strojní omítky v okolí Brna, doporučení na firmu
Dobry den, Doporučíte mi prosím firmu či živnostníka na strojní omitky v okolí Brna? Poprosim o …
eliskan
Před 6 lety
2
Lepený vinil na nivelačce-mezery
Vyplňovali by jste něčím tyto mezery u zdi, nebo by jste to nechali tak a po přebroušení nivelačky …
walckiers
Před 6 lety
1
Bungalov 5+1 v dnešní době za 3,2mil?
Chtěla bych poprosit o názor hlavně vás, kteří jste stavili za poslední dva roky. Plánujeme stavit…
pepitocz
Před 6 lety
5
1
2
…
452
453
454
455
456
…