O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Stříška na pergolu
Chtěl bych na dřevěnou pergolu, kde máme sluneční plachty, dát i kousek pevné střechy, která by chr…
onetwogo
Před 6 lety
5
Umyvadlo na WC - ano či ne?
Ahoj, resime projekt maleho bungalovu, kde bude jedno wc oddelene od koupelny (hned vedle). Premysl…
lenkadolejsi
Před 6 lety
1
2
39
ČEZ - přípojka
Dobrý den, od ledna 2018 řeším přípojku elektřiny od ČEZu. Jedná se o přípojku nad 50m, ale v zast…
barakara
Před 6 lety
3
Kávovar - pákový vs. automatický
Chceme si s přítelem koupit kvalitnější kávova (cena cca do 20tis). Jediné požadavky jsou perfektní…
petra2323
Před 6 lety
1
2
34
Schnutí podlah a velká vlhkost
Zdravím všechny, nevím, zda se to tu řešilo: Stavíme dům, pasivní, začátkem května se vylívaly pod…
jajinka121
Před 6 lety
8
Žaluzie - Climax Z70 nebo Climax T80
Dobrá rada nad zlato :-) celou dobu jsem chtěl Z90, ale někdo udělal chybu a stavba udělala menší k…
kossakowski1980
Před 6 lety
3
Lišta vs. nábytek
Dobrý den/ahoj, nadšeně jsme si pořídili polici ve tvaru stromu na knížky a drobnosti, a neuvědomil…
davex
Před 6 lety
2
Dřevostavby od firmy Vanžula a Lignia - recenze
Ahoj, ráda bych se zeptala je někdo kdo v poslední době stavěl s firmou Lignia?Dřevostavby nás zauj…
aksile88
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Dají se repasovat špaletová okna na ventilačku?
Daji se repasovat spaletova okna tak,aby se některé (napr ty venkovni nebo oboje) daly otevrit na v…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
1
TČ Panasonic - názor a osobní zkušenosti
Zdravím, máte tu někdo tepelné čerpadlo od Panasonic? Uvažujeme o něm kvůli velmi zajímavé ceně(cc…
medunovi
Před 6 lety
28
Spárování obkladových pásků Klinker - zkušenosti
Prosím o zkušenosti se spárováním obkladových pásků Klinker. Je lepší strojní nebo ruční spárování?…
puhelin
Před 6 lety
6
Propojení bungalovu k tchýni - ano či ne?
Ahoj, mám dotaz. Chtěli bychom s manželem stavět dvougenerační bungalov. 2kk pro tchýni a k tomu 5k…
victress
Před 6 lety
1
2
46
Je lepší do drenáže - šterk nebo kačírek?
Co je lepší do drenáže. Štěrk nebo kačírek? Jaké velikosti? Kačírek se mezi sebe nezatáhne, mezi…
zubr487
Před 6 lety
25
Pozemek 17 x 40 m, jak usadit dům?
Dobrý den, prosím o radu. Máme pozemek 17x40m mírně svažitý. Chtěli jsme původně přízemní dům, spo…
hanach09
Před 6 lety
24
Bázen - laminát vs. plast
Laminat nebo plast?dekuji
klouzek
Před 6 lety
1
Kuchyň - Granit karnak šedý nebo beton Chicago světle šedý
Dobrý den, máme vybranou bílou lesklou kuchyň, a rozhoduji se ohledně barvy linky a desky na zeď. V…
nnicool
Před 6 lety
1
Znáte brouka
Dobrý den. Při poslední obchůzce podkroví jsem našel několik mrtvých brouků. Prosím, pozná někdo …
xavik
Před 6 lety
7
Co myslíte je to dobrý nápad ?
http://www.lavarohouse.cz/mobilheimy/ Chtěli bychom rychle bydlet myslíte že toto je dobrý ? :-)
puhelin
Před 6 lety
10
Zateplení stropu
Ahoj všem, řešíme zateplení stropu.V prvé řadě řeknu že máme pochozi půdu z prken.Strecha valbova -…
zubr487
Před 6 lety
10
Jak začít
Ahoj prosim o radu. Rozhodli jsme se stavet na pozemku mych rodicu (maji velkou zahradu) je nutne n…
libor7
Před 6 lety
8
Stavebni firma cesky tesin, trinec, karvina
Ahoj poradite mi nejakou dobrou firmu kterou zvolit pro stavbu rodinneho domu. Cesky tesin, trinec …
mariacek
Před 6 lety
2
Záklop půdy-prkna s impregnací nebo bez?
Je důležité mít na studené půdě prkna impregnovaná, pokud je řezivo cca 3 měsíce vysušené a půda je…
walckiers
Před 6 lety
1
Jaká je maximální spotřeba elektrokotle o výkonu 6 kW?
Dobrý den, mohl by mi někdo znalý říct, jaká je maximální měsíční spotřeba elektrokotle o výkonu 6 …
josef_vavra
Před 6 lety
31
Úklid po kominíkovi
Dobrý den. Kominík co čistil komín musel použít drsnější techniku a máme saze na koberci i mimo obl…
ev.ka
Před 6 lety
1
Jaky typ domu vybrat
Prosim jaky je rozdil mezi nizkoenergetickym domem, ekodomem atd. Je strasne moc druhu....jaky si v…
zubr487
Před 6 lety
2
Skládací sprchový kout Anima, máte ho někdo?
Hezký den, chci se zeptat, zda někdo nemáte nějakou zkušenost se skládací sprchovým koutem Anima. J…
funnym
Před 6 lety
8
Dům jedním tahem - recenze na firmu
Ahoj, má někdo zkušenost s firmou Dům jedním tahem? Stavěl někdo z Vás s nimi? Spokojenost nebo nes…
fiki
Před 6 lety
2
Problém s trávníkem
Zdravím, poradi mne někdo se suchými skvrnami v trávníku? První se objevily po zimě, od té doby stá…
jakuda
Před 6 lety
1
2
32
Jak dlouho jste cekali na kuchyn?
Ahoj, napisete mi prosim, jak dlouho jste cekali, než vám truhlář udělal kuchyn? A jak dlouho truhl…
houzkova
Před 6 lety
16
Nerezové schůdky do bazénu
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s nějakými levnými nerezovými schůdky do bazénu? Mám bazén Azuro,…
danula85
Před 6 lety
6
1
2
…
451
452
453
454
455
…