O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dřevěná podlaha na podlahové vytápění
Dobré ráno, prosím o reálné zkušenosti s dřevěnou podlahou položenou na teplovodním podlahovém vyt…
awakened
Před 6 lety
2
Kde vytvoří návrh dobře uspořádané kuchyně
Poraďte prosím, kde Vám vytvořili promyšlený návrh kuchyňské linky v Praze nebo středních Čechách? …
jane_n
Před 6 lety
1
Zahradní domek z plastu - jste spokojeni?
Dobry den, uvažujeme nad koupi plastového zahradního domku. Jak jste prosim spokojeni? Nebo spis d…
mmlenka
Před 6 lety
8
Jaký materiál jste vybrali na závětrnou lištu na plochou střechu?
Jaký materiál jste vybrali na závětrnou lištu na plochou střechu? Variant je několik (pozink, hliní…
mili3478
Před 6 lety
2
Dekor dub San Remo, dub Alto od Sika - odkud bere materiál?
Ahoj, vyhlédla jsem si kuchyni v Siku, dřevodekor dub San Remo. Kuchyni nám ale bude dělat truhlář.…
annakar
Před 6 lety
5
Zateplení Ytong lambda YQ 375, máte někdo?
Je tu někdo kdo stavěl z ytongu lambdy YQ 375 a zateploval? Mám v projektu ytong lambda YQ 375 + 10…
nemeasis
Před 6 lety
5
Studie patrového RD - připomínky
Zdravím všechny z MS👋🏻 Prosím o objektivní připomínky k prvnímu návrhu půdorysu našeho patrového R…
lenny92
Před 6 lety
29
Sháníme zedníka v okolí Olomouce
Dobrý den, sháníme akutně zkušeného zedníka na rekonstrukci starého domu. Důležité je, aby byl samo…
maondry
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Vchodové dveře Hornbach
Koupila jsem si dvoje vchodove dvere z Hornbachu. Pri první velke prutrzi do garáže natekla voda. R…
maondry
Před 6 lety
8
Rako Cemento ve větší ploše, kde bych mohla vidět v Olomouci?
Dobrý den, neví někdo, kde bych mohla vidět naživo Rako Cemento ve větší ploše - Olomouc a okolí (P…
lizik
Před 6 lety
6
Příjezdová cesta, jak vyřešit?
Zdravím střecháčci, chtela bych poprosit o radu jak vyresit prijezdovku. Celkem je dlouha 5m a podl…
kkkt
Před 6 lety
1
Povrch terasy - kamenný koberec vs. dlažba
Ahoj, mám vybetonovou terasu 3,5 x 11m. Rozhoduji se mezi kamenným kobercem nebo dlažba, máte někdo…
mitoma
Před 6 lety
14
Rolety Den a noc na okenní špaletě
Máte někdo prosím doma umístěné rolety den a noc na okenní spalete? Nemůžeme je umístit přímo na ok…
p92
Před 6 lety
7
Který dekor vybrat při rekonstrukci - dub vs. ořech
Ahoj střecháčci, v blízké době budeme rekonstruovat byt (podlahy, dveře a zárubně, kuchyň, nábytek…
mojebydleni
Před 6 lety
5
Střecha od Benders - reference
Ahoj, vybrali jsme si střešní krytinu od Benders (Paloma) ale nikde nemůžu najít rencenze jak na kr…
ptacek07
Před 6 lety
9
Jaké izolační desky používáte na obestavbu krbové vložky?
Ahoj,jaké izolacni desky pouzivate na obestavbu krbove vložky?
bchannu
Před 6 lety
22
Kuchyňský dřez pro spodní montáž
Rozhoduji se mezi dřezem Franke Kubus 2 KNG 110-52 bílá led a dřezem Franke Kubus KBG 110-50 bílá l…
zimmerhi
Před 6 lety
1
Jak řešit projekt pasivního domu?
Dobrý den, rozhodli jsme se pro stavbu pasivního domu a budeme řešit projekt. Co půjde chceme stavi…
rimmer
Před 6 lety
9
Cena rekonstrukce podlahy
Zdravim, bydlim ve starem rodinnem dome (z 30. let) a chtel bych v patre udelat nove podlahy. V sou…
losoun
Před 6 lety
4
Klimatizace multisplit - zkušenosti
Máte někdo zkušenosti s klimatizací multisplit, uvažujeme o chlazení 2 místností. Jaké můžete dopor…
medunovi
Před 6 lety
1
Cena za posudky před stavebním povolením
Dostali jsme nabídku na Iiženýrsko geologický průzkum hydrogeologický průzkum, který je tedy součás…
cudla78
Před 6 lety
6
Bambusové rolety na velká okna
Zdravím, máte někdo zkušenost s bambusovýma roletama v interiéru? Máme prosklený obývák, 4m a 3m sk…
krysakuk
Před 6 lety
1
Dřevostavba založená na betonových patkách - zkušenosti, rady a tipy
Dobrý den, rád bych otevřel diskuzi na téma dřevostaveb, založených na betonových patkách. Aktuálně…
emila22
Před 6 lety
4
Vyměna starého okna a úprava stavebního otvoru - dotazy
Dobry den, mel bych par velice laickych dotazu a to ohledne vhodne upravy stavebniho otvoru. Me…
tesiq
Před 6 lety
1
Venkovská kuchyně z Ikey Bodbyn, jste spokojeni?
Venkovská kuchyně z Ikei dříve lindigo, dnes Bodbyn.....máte? Jak jste spokojené, délka kuchyně, ce…
renzik
Před 6 lety
2
VPC gruposilikaty - recenze
Dobrý den, je tu někdo, kdo staví (stavil) z těchto cihel z Polska? Zajímá mě, jak se s nimi pracuj…
haparanda
Před 6 lety
1
Jak dlouho čekáte v Brně na vyjádřená OÚPR v rámci společného povolení?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho čekáte v Brně na vyjádření OÚPR v rámci společného povolení…
vaazkaa
Před 6 lety
1
Výroba kuchyně - tip na truhláře z okolí Svratky
Zdravím stavebníky!! Potřebuji radu, možná i pomoc. Je tu někdo kdo zná šikovného truhláře z okolí…
profitechnik
Před 6 lety
7
Cirkulace teplé vody v bungalovu - ano nebo ne?
Chystám se nyní na rozvody teplé vody a přemýšlím, zda dělat cirkulaci nebo ne. Máme menší bungalov…
zdrhakotle
Před 6 lety
21
Tip na malý bungalov s garáží (Ytong)
Dobrý den, má prosím někdo tip na malý (2+1, max 3+1) bungalov s garáží? Bude se stavět z Ytongu.
zuzka0011
Před 6 lety
5
1
2
…
449
450
451
452
453
…